Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ace Axel 27-03-07 17:15

Re: Comentarii lucrari!

urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?

HoricutzWSR 27-03-07 17:21

io inafara de janta spate care e prea rotunda nu vad nimic neinregula cu masina asta,e chiar misto :) :) :) :) :)

shantzu 27-03-07 17:22

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 820512)
urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?

dap .... eu am facut-o :D
cum ma sa nu iti placa ? mie mi se pare excelanta :twisted:

Nubyan 27-03-07 17:24

Dar sper k pentru Ultimate virtual tuningDays ai facut masini mai frumoase ;)

Gabi 27-03-07 18:59

shantzu: superciumegastara masina ! :shock:

Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol:

shantzu 27-03-07 19:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 820668)
shantzu: superciumegastara masina ! :shock:

Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol:

bine ca ai zis tu ... ca vroiam sa fac o lucrare noua si sa va inteb daca am mai progresat :twisted:

Trickz 27-03-07 19:16

shantzu...se vede ca esti incepator...nu folosesti destul blur.....baga blur (vorba manelistilor) fara nr fara nr fara nr:D:D in rest, bara de evo se pupa perfect cu un ''porsan''....si intercoolerul verde adauga +20km la ora;)) esti pe drumul cel bun...si nu uita..culori ireale si mult blur:P:P (sper sa nu va suparati pe mine si micul meu offtopic:D)

andrey2003 27-03-07 19:30

shantzu: frumos lucrat =))

mari4speed: mai bine pune mana pe niste tutoriale... inchizi pozele la cul. sa nu se vada greselile? stai relax... se vad lucrarile ca sunt praf... citeste tutorialel mai fa 5-10 masini si revino aici.. sincer... m-am plict de lucrarile alea... si nu stiu de ce dar mi se pare ca tu le consideri.. ft tari lucrarile tale... omg..

AdY9005 27-03-07 19:47

foarte tare frate :lol:

LKS 27-03-07 20:35

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 820512)

bai ce inseamna sa fi mai nou pe forum...nu cunosti lumea ..etc etc...sa stii ca mai mult am ras la post`ul tau decat la al "shantzului"

prea tare ideea ...n`am ce zice...:D

Ace Axel 27-03-07 21:54

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 820828)
bai ce inseamna sa fi mai nou pe forum...nu cunosti lumea ..etc etc...sa stii ca mai mult am ras la post`ul tau decat la al "shantzului"

prea tare ideea ...n`am ce zice...:D

bah deci sami bag picioarele... ma prostit scoala nene ... nici nu miam dat seama k glumeste...

dj_poznasu 27-03-07 22:35

shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..

shantzu 27-03-07 22:38

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 821163)
shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..

mda.... a cincea roata de la carutza.... :lol:

Gabi 27-03-07 22:39

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 821163)

BRAVOOOOOOOOOO !!!

shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol:

ra2 27-03-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 821177)
BRAVOOOOOOOOOO !!!

shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol:

deci ai dreptate n'are flow deci eu nu ii cumpar lui albumu pardon mashina...frate deci esti praf.:lol: :lol:

Maine postez si eu o mashina facuta de curand nu d'astea cum face prafalau asta de shantzu:lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning