![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
urat urat urat... nu ma asteptam la asa ceva de la tine... cred k totul de p masina aia e gresit...jante plate, selectii aiurea, neoane ireale, ai vopsit peretele, spoiler din alt unghi pus descentrat ... si lista poate continua mult si bine ... sigur ai facuto tu !?
|
io inafara de janta spate care e prea rotunda nu vad nimic neinregula cu masina asta,e chiar misto :) :) :) :) :)
|
Quote:
cum ma sa nu iti placa ? mie mi se pare excelanta :twisted: |
Dar sper k pentru Ultimate virtual tuningDays ai facut masini mai frumoase ;)
|
shantzu: superciumegastara masina ! :shock:
Hai ma nene, chiar nu intelege nimeni mesaju' transmis de extramegafantastica lucrare a lui shantzu? :lol: |
Quote:
|
shantzu...se vede ca esti incepator...nu folosesti destul blur.....baga blur (vorba manelistilor) fara nr fara nr fara nr:D:D in rest, bara de evo se pupa perfect cu un ''porsan''....si intercoolerul verde adauga +20km la ora;)) esti pe drumul cel bun...si nu uita..culori ireale si mult blur:P:P (sper sa nu va suparati pe mine si micul meu offtopic:D)
|
shantzu: frumos lucrat =))
mari4speed: mai bine pune mana pe niste tutoriale... inchizi pozele la cul. sa nu se vada greselile? stai relax... se vad lucrarile ca sunt praf... citeste tutorialel mai fa 5-10 masini si revino aici.. sincer... m-am plict de lucrarile alea... si nu stiu de ce dar mi se pare ca tu le consideri.. ft tari lucrarile tale... omg.. |
foarte tare frate :lol:
|
Quote:
prea tare ideea ...n`am ce zice...:D |
Quote:
|
shantzu....selectiile varza...eleron nu mai zik pleaope ireale...ai vrut sa ai neon daaaa...nu prea pare a neon.jentile vin peste caroserie..si spoileru din fata e cam desuchiat..
|
Quote:
|
Quote:
shantzu: deci... n-ai flow frate ! :lol: :lol: |
Quote:
Maine postez si eu o mashina facuta de curand nu d'astea cum face prafalau asta de shantzu:lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning