![]() |
Re: Club TICO
da ,dar in 2011 au fost 2 intilniri ,cea de 1 mai -cheia si cea cu transfagarasanu , deci 2011 a fost cel mai bun an de intilniri.
si in perspectiva , cind o fi gata TRANSBAIUL -valea doftanei -paltinul -sacele , o sosea noua intre valea prahovei si valea teleajanuluihttp://www.asiiromani.com/sens-giratoriu/16235-transbaiul-de-prahova-la-concurenta-cu-transalpina-si-transfagarasanul.html#.UQ4WBXIscBI.fa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa pui GPL pe tico ii culmea zgarceniei :)) dar tu nu il pui din motivul asta nu? vrei sa poluezi mai putin :D:twisted::lol: |
poate sa imi spuna si mie cineva cum se poate desface materialul de pe plafon fara sa se rupa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. a mea chiar consuma si Gpl si apa, am garnitura la quloasa piscata |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Exista ornamente de plastic care se pot monta in spatiu respectiv.
cativa colegi cu tico au adaptat un suport de la modelele vandute in polonia (parca) |
Quote:
|
Salut Ionut.
Eu am gasit multe lucruri interesante pe allegro.pl Este un site din Polonia care are foarte multe piese si accesorii. De ex eu mi-am luat de la ei piulite pentru jentile de aliaj, pe care nu le gasesti sigur prin Romania. Singura problema cu siteul este ca e scris in poloneza. dar poti sa il pui in google translate si e mai ok. Parca era cineva care cauta o toba sport pentru Tico: http://m.allegro.pl/przedmiot,tlumik...025998174.html |
ok... ms mult o sa intru pe sait si sa vad despre ce este vorba .. in cel mai rau caz o sa apelez la cineva care lucreaza cu fibra si o sa fac ceva acolo sa fie cat mai ok ...oooo complicat saitu (mai bine zis limba ) si sa stau sa traduc in parte ce am nevoie ... chiar ma las pagubas ... ma mira faptu ca nu au saitu tradus in mai multe limbii .. off asta e...voi apela la solutia cu fibra .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning