Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

mosky 07-04-11 22:56

Re: Discutii despre orice!

ma i-a cu inima:rolleyes2

3SGE 07-04-11 23:16

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4236259)
razvy cand cumperi un produs stii cati cai s-a scos cu el ..domnu MITSU poate vorbeste de filtru k&N pentru carcasa sau un simota carbon sa scoata 3-5 hp ..daca te uiti la un kit K&N de 400-500 euro nu-i aceeasi mancare, ala scoate mai bine de 10 hp.Poate i-a spus Slovenschi de pe horia ca astea k&N nu dau mai mult de 5 hp ,cel mai bun caz..:-)))

Cu filtru' de 400-500 de euro ai imbunatatiri drastice doar daca coeficientul aerului, o sa ii spunem x este mult mai mare decat frecarea cu carcasa filtrului care e direct proportionala cu cantitatea de aer si cu volumul carcasei filtrului V=L*l*h. Deci de aici deduci oricum direct in functie de viteza masinii, ii spunem V caii putere castigati, in cazul acesta x+v la un motor de 1800cmc aprox 15 cai la viteza de 120kmh. Corect?
P.S. asta in cazul unui coeficient aerodinamic mai mare de 0,29.

MITSU 08-04-11 06:50

Quote:

razvy cand cumperi un produs stii cati cai s-a scos cu el ..domnu MITSU poate vorbeste de filtru k&N pentru carcasa sau un simota carbon sa scoata 3-5 hp ..daca te uiti la un kit K&N de 400-500 euro nu-i aceeasi mancare, ala scoate mai bine de 10 hp.Poate i-a spus Slovenschi de pe horia ca astea k&N nu dau mai mult de 5 hp ,cel mai bun caz..:-)))

suntem mai multi care zicem ca vorbesti prostii ,si habar n-ai ....sincer eu zic sa renunti la comentarii aiurea... poate iti mai creste credibilitatea pe forum si in viata reala. eu unu renunt sa iti mai raspund la posturi pentru ca e ca si cum as vorbi cu un perete....o zi buna.

tuner_cata_05 08-04-11 08:16

:lol::lol::lol:

Payulik 08-04-11 09:04

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 4236496)
Cu filtru' de 400-500 de euro ai imbunatatiri drastice doar daca coeficientul aerului, o sa ii spunem x este mult mai mare decat frecarea cu carcasa filtrului care e direct proportionala cu cantitatea de aer si cu volumul carcasei filtrului V=L*l*h. Deci de aici deduci oricum direct in functie de viteza masinii, ii spunem V caii putere castigati, in cazul acesta x+v la un motor de 1800cmc aprox 15 cai la viteza de 120kmh. Corect?
P.S. asta in cazul unui coeficient aerodinamic mai mare de 0,29.

acuma l-ai bagat in ceata:))

polonezu 08-04-11 10:31

Quote:

Scuze ca ma bag si io in seama kalugare dar am zis eu undeva ceva de filtre? Si 2 ne stim de undeva?

bujuKYL 08-04-11 17:06

eu am filtru un defapt capu cum ar veni dar inafara de sunet placut nu mi se pare ca ii da cai, si evacuare monza deocamdata doar finala dar tot asa e masina! multumit de ea...acum ma intereseaza daca se merita sa pun turbo, evacuare si admisie calumea ...daca as fi castigat cu ceva si daca ar trece de 150cp mi-ar fi mult prea suficient!...si daca merge aceste modificari la motor de 1,6 16v

cristi.mk4 08-04-11 17:43

buju te-ai gandit la o investitie prosta din punctul meu de vedere.

bujuKYL 08-04-11 18:40

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4238331)
buju te-ai gandit la o investitie prosta din punctul meu de vedere.

de ce?...daca o incarc cu lambo dors, kit tuning exterior, si multe altele ar fi urat sa raman cu motorul stok

pxL 09-04-11 00:30

nu are nimeni un sticker 4tuning in plus pe acasa? :)

botdriver 09-04-11 08:08

Quote:

Originally Posted by pxL (Post 4239297)
nu are nimeni un sticker 4tuning in plus pe acasa? :)

am eu

bujuKYL 09-04-11 10:22

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 4239537)
am eu

nu ai din greseala mai multe? platesc nu raman dator

Gaby10 09-04-11 10:29

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4239808)
nu ai din greseala mai multe? platesc nu raman dator

BujuKYL, vreau sa te intreb ceva in legatura cu ce ai scris la semnatura, OMV-Petrom "NU ALIMENTAM DE LA VOI", dar tigari iti cumperi in fiecare dim si plus ca si alimentezi inainte sa pleci la lucru...:-)

pxL 09-04-11 10:49

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 4239537)
am eu

cum facem de`un sticker? :D

cipricipri 09-04-11 14:04

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4238237)
eu am filtru un defapt capu cum ar veni dar inafara de sunet placut nu mi se pare ca ii da cai, si evacuare monza deocamdata doar finala dar tot asa e masina! multumit de ea...acum ma intereseaza daca se merita sa pun turbo, evacuare si admisie calumea ...daca as fi castigat cu ceva si daca ar trece de 150cp mi-ar fi mult prea suficient!...si daca merge aceste modificari la motor de 1,6 16v

Cat te costa sa iti montezi turbo si nush mai ce ai in minte mai bine iti schimbi motorul cu unul turbo de fabrica ! Binenteles daca stii ce implica montarea unui torbo pe un motor aspirat !:shock:

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning