![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Votul tau a fost inregistrat!
succes..si sa dea domnu sa ajungi acolo.. |
apropo, stiti ceva de scandalu de aseara din centru? am vazut o masina verde MR cu un mercedes negru oprit in fata, cica a fost "scandal" asa a dat pe realitatea, ma rog nu era implicata masian aia dar avea in fata mercedesu ala parcat foarte stangaci si vreo 4-5 burtosi :)) pe acolo nu stiu ce ziceau :-"
|
la pescuit in valcea:)) :D sper sa va placa
by addicted racing team https://www.youtube.com/watch?v=4UF8A1YXk_0 |
si azi mi-a zis mama ca la esenta erau geamurile gaurite....ceva in genul gloantelor...langa 24 de trepte...si multa politie
|
rafuiala intre clanuri , ai lu' piele cu nu stiu cine ...asa ziceau aia pe realitatea :)
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc tuturor! M-am inscris asa tarziu pt ca am crezut ca voi fi selectat etapa trecuta...am fost aproape..locul 28.....deh...inca 4 locuri si era luat!! Poate acum e cu noroc!!
Inca odata va multumesc! |
Un electrician bun ?....sa imi faca luminile in bord ( consola ) + ledurile de la butoanele de geam .... la o astra F.... ?
|
Are pee sanse???
Bmw 330i (anglia) -231CP -300NM -1405kg -24V -0-100 km/h:6.5 s -cutie automata vS. Ford fiesta 2.0i (PEE) -136PS -175NM -980kg (nu stiu sigur,o voi cantarii si voi revenii cu rezultatul) -16V -0-100 km/h: ??? (pe mondeo prinde in 9.6s) -cutie manuala astept informatii... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca schimba pana in 3000 e logic :)
|