![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
1 Attachment(s)
Daca iti spun ca nu le-ai luat pe toate la rand,ma crezi? :) Pe topicul asta nu ai dat search :)
Quote:
Si seria 7 aici: http://kistappancs.extra.hu/autok_lap/bmw.htm Si ti-am zis ca nu ai cautat bine? Quote:
|
Da , scz , ai uitat ca sunt nou si nu stiu sa folosesc toate functiile forumului . . . ms de ajutor oricum :)
raman dator.. maryus_x90 , dacia aceea cand este gata ? |
Cred ca iti pot raspunde eu in locul lui Marius. Mai mult ca sigur,va fi gata dupa ce termina cu Bac-ul.Pt ca asa tin minte ca era vorba.Daca nu e asa,Marius,astept sa ma corectezi.
|
ok , am inteles.
poate il prind cumva maine pe mess , si ma lamuresc :) |
si ultima intrebare si nu te mai intreb nimic:)))
de unde gasesc niste maps noi ? dami macar un site . . . |
3 Attachment(s)
..............
mai multe poze mai tarliu :))) EDIT:MORPHEUS why live with such accusations against him maryus? |
prea misto masina , mie imi plac mult rotile:D
|
|
|
4 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
salut baieti sunt nou pe site,joc si eu Street Legal Racing - Redline 2.3.0.LE si imi place jocu maxim dar as vrea si dacia mai repede daca se poate
p.s. cateva poze cu masinile mele: |
@pety'xc95: Esti dus cu capu mai pustiule? Aici nu e mess, dati`va ma PM`uri nu postati de dragu de a vorbi pe forum ! Fu*k of. ;)
@Loren: Scuze ca zic asta, dar esti un pec "dezorientat" ce postezi aiurea asa link`uri etc. aiurea :shock: Cititi si voi regulile de pe forum, cititi paginile anterioare pt mai multe detalii despre joc, grafica, masini, motoare etc :!: Si cu ce se mananca acest joc si acest Topic:lalala: @chelie13: Dacia e WIP (work in progress) si depinde de Maryus daca o sa fie VIP sau nu ;) sau poate de voi astia cu gura mare aici pe forum ! Frumos Golf :D dar incearca sa optezi pt o grafica mai bunicica ;) |
4 Attachment(s)
Golf 5
|
Quote:
|
ba voi sunteti papagali? va place sa dati din gura? informati-va inainte sa postati ceva si nu mai scrieti ca pe ~mess~!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning