![]() |
Re: Chat
o sa trimit un mesaj poate recomanda pe cineva de la CLuj . te anunt
|
Quote:
|
este vre-un proprietar de sal saf3070 sau wrc 500 pe aici? da-ti un semn cat de ASAP se poate...am unul ce trebuie resuscitat.
|
scuze daca s-a mai vorbit da nu am rabdare sa caut...imi poate zice cineva un service unde imi pot monta o toba sport si un pret daca se poate.mersi!
|
Quote:
|
Quote:
|
care stiti in ce stare se afla transfagarasanu?anul trecut am fost si am rupt masina pe drumul ala rau si vreau sa trec anul acesta iara cand vin din vacanta pe transfagarasan insa nu stiu cum este drumul si nu as vrea sa ma bag daca este tot asa
|
Quote:
|
Cel mai penibil si enervant banner cu Golden Brau:boxing::anger::headache:
|
Quote:
|
Azi, la intersectia din grigorescu, in fata la Profi, cand eram in teste cu Lada albastra era sa ne pupam cu parca un Peugeot rosu. Asa ca ii dedic urmatoarele randuri din topicul meu da de citeste si isi da seama :
Un singur incident a avut loc, la sensul girator din grigo, ala de langa profi, un ceafa lata cu un Peugeot rosu parca, cu toate ca a vazut ca am semnalizat stanga, si incadrarea pe banda+ intentiile, s-a bagat cu tupeu (el venea dinspre intersectia aia dupa podul garibaldi si vroia sa mearga drept, spre cora, iar cand a vazut ca nu poate, a franat violent sa evite impactul din lateral (ii mutam toata fata, noi eram intr-a 2 cu frana de motor violenta sa nu derapam + frana ca ne-am cam apropiat un pic cam tare), parcurgand o banda. Este indiscutabil ca ne-a observat din timp intentiile. Binenteles a inceput sa gesticuleze violent, aratand tot felul de semne care mai de care, eu i-am aratat semnul bla bla bla, iar daca citeste acest mesaj, sa-si dea doua palme si sa mai invete despre prioritatea in intersectii cu sens girator ! Iar semnele alea sa ii arati la cel care te-a facut ! Un pic de respect va rog pt astia care mergem cu oldies-uri prin trafic. Cu ce ti-am gresit ? ca nu ti-am acordat "prioritatea de smecher" pe care pretindeai ? Consider ca nu am gresit fata de tine cu nimic, tu nu mi-ai acordat prioritate ! |
Din pacate te intalnesti cu astfel de piloti in fiecare intersectie. Eu unul m-am obisnuit deja, deci face parte din traficul de zi cu zi.
Apropo, saptamana trecuta am fost prin Constanta si Tulcea,in drum spre mare, delta, si ce se intampla la noi e putin fata de cum conduc ei. Prioritate are cel care-si face peste tot. Parca e o alta legislatie. Dezgustat oricum... Sunt si lucruri bune, de exemplu in Brasov am ramas placut surprins de infrastructura. Sensuri mari, frumos aranjate, marcaje peste tot, soferi ok. |
Intalniri FORD CLUJ
Salutare!
Din cate vad nu se prea face reclama intalnirilor Ford de la Cluj. Urmatoarea intalnire se anunta a fi sambata 13 august - ora 11 parcarea supraterana Auchan - Iulius Mall. 8) :twisted: I'll be there! :twisted: 8) |
Re: Intalniri FORD CLUJ
Quote:
|
Stie cineva , de unde pot cumpara piele ecologica , in Cluj ? Multumesc anticipat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning