![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
Eu ti-am zis in mare parte unde sta prost a6-le, despre seria 5 stiu ca tds-ul ar fi cel mai problematic si cam atat. :) |
din cate stiu eu dintre 520-525-530 cel care nu face asa de multe probleme e 530 si chiar unii spunea ca 530 consuma mai putin decat 525 diferenta fiind de 1-1,5l,da dar am impozit de 21 de mil la 530
|
Quote:
2.5d 24v 160 de cai 2.5td 12v 116 2.5tds 12v 143 de cai Acum depinde de ce gasesti si in primul rand de ce bani dispui. :) |
ziceti si mei ..unde as putea sa sudez..ceva la un golf..ca mi-o zburat un amortizor prin tabla ..X) si cat m-ar ajunge??
|
Quote:
|
din cate am mai citit 2.5tdi ul de la audi e problematic
iar cu bmw urile motoarele d sunt aceleasi cu vechile tds uri ? ca nici de tds uri nu am auzit lucruri bune |
intradevar 2.5 tdi de la audi e problematic, la bmw motoarele d nu sunt aceleasi cu tds , sunt ceva diferente intre ele !!!
|
Quote:
|
SUNT ...
|
formidabil :)
|
Magnific!!!! Se mai studiaza Limba si Literatura Romana alaturi de Gramatica Limbii Romane?
|
Te anunt cand e bagarea in seama, promit.
|
mihai...ti-ai gasit nasu=)))
|
Quote:
|
Aroganta si prostia e specifica celor nascuti intre 1990 - 1995 ! Inca nu au invatat ce inseamna verbul "a respecta" !
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:46. |
- Copyright 2026 4Tuning