![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
Şi eu am muncit ani la maşini, şi majoritatea au făcut-o pe aici, unii mai stāngaci, alţii mai bine, şi exemplele le vezi pe stradă sau pe la expoziţii, dar evoluezi, şi dacă īţi permiţi, le pui pe alea vechi īn garaj, īnsă dacă nu te cheamă Ţiriac le vinzi, vrei-nu vrei, chiar dacă te cam doare inima... E simplu |
"unii nu inteleg" era un cantec odata.....am keltuit peste 30 ooo de euro doar in tunning (nu masini)si as mai baga inca pe atat daca "m-ar lasa nevasta" :)
|
@sageata
Fuge frumusel, dar m-a impresionat mai mult felul in care arata decat cum fuge :twisted: ...dar probabil n-ai "forjat-o" serios. Ne mai vedem, oricum :) Picanta o mai tin vreun an, dupa care ne vedem in alte conditii. :) @ceilalti Chiar daca nu am nicio treaba cu tuningul, imi pot exprima pareri. Oriunde, oricand. Inclusiv aici. @aleks Da, faza cu unicitatea (cineva a scris "mai unica" :) ) e o motivatie pe care o inteleg. Probleme, cineva, pt ca ma invart in jurul cozii ? E coada mea !!! :D |
deci dragongc cunoaste pe topicul asta 3 persoane: sageata, aleks si ceilalti :)) ca sa stiti cum stati..
|
Cānd eram mic era un slogan pictat la piaţa Sud īn hală: Nicio masă fără peşte!
Tot aşa şi noi: nicio discuţie fără puţine injectări :lol: |
la unele persoane nu pot sa ma abtin :))
|
deci eu zic sa nu ne mai contrazicem si sa revenim la masinile noastre :P
|
Dragoane, eu tot am o nelămurire: ce anume īţi e inconfortabil, sau neclar, la partea cu modificatul maşinilor?
Nu te atac, eu chiar vreau să īnţeleg cum se vede treaba "din afară" :) |
am vaz pe unele HU scrie mosfet pe ele...am cautat pe net am gasit ceva ca, consuma mai putina energie .sau ceva de conductoare.. ma lamureste cineva? :)
|
Noutate! tocmai am vb cu un prieten de-al meu din Severin care a cumparat o Toyota Supra din Anglia si a plecat cu ea in Romania si vrea s-o vanda ,cica un tip din Bacau este interesat sa o ia pt fica-sa...ar fi misto :)
PS "sa fie si blonda"..:lol: |
Quote:
power mosfet = http://en.wikipedia.org/wiki/Power_MOSFET |
Quote:
Nu mi-e nimic inconfortabil si nici macar neclar. Neclaritati aveau altii, pe tema "De ce si-ar vinde cineva masina tunata ?". Si cred ca s-au lamurit. |
"de ce si-ar vinde cineva masina tunata?"va zic eu - "ca asa vrea el"
exemplu -EU-:shock: si cu asta cred ca am lamurit pe toata lumea |
Quote:
pana acuma te bagai cu 2 3 articole neinteresante despre ''talpangii'' bacaului ca deh esti ziarist si vrei sa ne arati, nush cui, ca iti faci treaba si ca esti un adevarat pasionat de scris si de relatat fapte.....acu, un coleg forumist a adresat o intrebare care nu-i era lui clara la care eu si inca cativa i-am raspuns, iar tu vi, ca orice ziarist dealtfel, si te bagi unde nu iti fierbe oala, spunand numai aberatii si tastand zeci de cuvinte din care nu se pricepe absolut nimic, si mai mult mai esti si papagal, repetand ce am spus eu cu 2 3 posturi anterioare.....si spui ca tu dai lamuriri cand din ceea ce spui nu reiese decat ca tu esti cel care habar nu are si la sfarsit spui sec ca ''vroiam doar sa dau niste lamuriri''....domnu ziarist, un sfat din partea unuia care cand vede un post scris de dragongc, i se ridica paru pe cap, lasa-ne pe noi cu masinile noastre cu subiectele noastre si cu intrebarile nostre si limiteaza-te la articolele tale care sunt putin rasfoite si care la final ajung sa fie folosite in loc de hartie igenica in unele cazuri.....spuneai ca ai timpul foarte limitat, nu inteleg de ce il pierzi intrand pe la noi pe forum si spunand numai aberatii? uite o intrebare la care poate poti sa dai un raspuns de la tine..... |
Quote:
Invata limba romana la un nivel decent si dupa aia mai vorbim. Intru aici cand vreau, postez cand vreau. Rar, ca nu am timp si nici nu am de comentat la multe subiecte de aici. E problema ta daca nu pricepi ce spun. Nu-ti place ce spun, nu citi ! Incearca sa nu mai pierzi timp cu sfaturi la adresa mea, pentru ca nu am solicitat asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning