![]() |
Re: Portul Constanta !
unde e blocat portul amh ca io am fost ieri seara pe la 12 asha..shi am intrat fara probleme....defapt nu era nici o bariera nimik....la fel ca inainte
|
leo... asha zicea lumea fratzica... cum ca ar fi blocat portul, ca nush ce fac aia... asta e... tzeapa:P
|
a fost spectacol in piata ovidiu ieri si de aceea de la primaria era blocat accesul catre port ;)
|
aha... ms gabby... si eu care ma gandeam ca fac ashtia de la primarie, scopuri caritabile, si asfalteaza drumul:(
ce dezamagire:)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
io creca shtiu ce faceau in duba :))))
|
si`o dadeau la buba :))))
si ceilalti asteptau la rand ...:))) |
Quote:
|
hehe ... no garda in port aseara ... che pasa mis amigos ? (din nefericire era parcarea full de mashini "turiste")
|
mai misca ceva prin port? sau se cauta locuri noi?
|
misca cojile de seminte si sticlele goale de suc baute dupa o shaworma buna
|
Frumos zis :D Deci lumea nu prea se mai aduna nicaieri damn =\
|
Quote:
P.S cine-i gagica dp masina? :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa se termine sezonul estival sa mai plece din politzai ... sa fie mai liber orashu ...si atunci o sa vedem ce o sa fie
|
Quote:
|
Quote:
|
nu va facetzi griji ... lumea se aduna... dk nu ii vede lumea asta nu inseamna k nu se aduna ...
|
a fost tare aseara.... in "parcarea aia" ... M5 si z4 M nicee
|
da a fost si loganuri albe dalea cu becuri pe plafon si dube vw transporter tot albe cu becuri colorate pe plafon :)) si un nebun dea imprastiat gunoiu...
|
fratilor s-a cam terminat vara si pe aici nu mai vb nimeni...ce s-a intamplat cu voi...gata s-a terminat...jandarmii au plecat din port....acu pe cine draq mai barfim???:D...parca a murit forumu asta .... dammit man...:((
|
cica portu nu mai e de actualitate... acum tabacaria e la moda... cica asa e mai misto... mie imi convine ca e aproape de casa... oricum drumu ala nasol pana in port descurajeaza pe multi. eu de multe ori am ajuns pana la statuia lu nea ovidiu si am facut cale intoarsa ca mam saturat de gropi...
oricum politia inca e cu cooperativa ochiu-urechea pe noi... acum 2seri nici n-am ajuns bine la aqua ca pac si ei... deci grija mare... |
pai si din ce cauza crezi ca apar pe unde mergem si noi ? ca mai aud de la unu ..de la altul ..mai citesc pe forum ..ca lumea se intalneste in locul x ...hop si ei
pana la urma nu e chiar asa deranjant ..daca doar stam la o vorba ..sau o samantza ..nu au de ce se lega dar mai bine locurile de intalnire sa nu mai fie facute publice ..pe forum |
pfffuuu aseara a fost cea mai mare teapa ca am zis tabacarie si n-am fost acolo...
|
am vazut ca ai fost ..ca ai intors langa mine .. :D
|
Quote:
|
pai si aseara am ajuns in port dupa ce ai plecat u am fost sa ne driftuim fara u...
|
vaii...sa va fie rusine.. sa zicem ca am fost presat de situatie si n`am mai putut sa stau, dar mai e timp:P
recuperam data viitoare |
bai facetzi ceva cu stalpii aia din port k e de belea nu ai pe unde sa iesi in " Fuga "
|
de mult nu a mai fost atmosfera din seara asta......fum de cauciuc...frane de mana....frumos...se simte ca a venit toamna. lucrurile au inceput sa se mishte.
ps: sa nu spunetzi locul ..ca nu e frumos:D |
Quote:
|
Quote:
|
un lantz mai sanatos...doua rable...sa nu va para rau de ele in caz de ceva stricaciuni...si trecetzi la recoltat stalpi. am auzit ca se cauta iarna asta...pe la fiare vechi:D
|
Sau un flex are cineva? :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning