Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

leonard 05-07-07 15:11

Re: Portul Constanta !

unde e blocat portul amh ca io am fost ieri seara pe la 12 asha..shi am intrat fara probleme....defapt nu era nici o bariera nimik....la fel ca inainte

Don M 05-07-07 15:22

leo... asha zicea lumea fratzica... cum ca ar fi blocat portul, ca nush ce fac aia... asta e... tzeapa:P

GABBY_ 05-07-07 15:57

a fost spectacol in piata ovidiu ieri si de aceea de la primaria era blocat accesul catre port ;)

Don M 05-07-07 16:06

aha... ms gabby... si eu care ma gandeam ca fac ashtia de la primarie, scopuri caritabile, si asfalteaza drumul:(
ce dezamagire:))))

street_racer 08-07-07 04:09

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 977891)
ce ai ars ma juma de rezervor?de benzina? adica o cescuta de cafea ca u de zgarcit ce esti ai renuntat la rezervoru de benzina si tiai pus o cutie de cola la 0.33 :twisted: :twisted: :twisted:

bah eu te bat pe tine b-(

street_racer 08-07-07 04:12

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 978301)
Daca intrebi ti se va zice un loc bun. Nu sa stai sa cauti degeaba. Si sincer acu e vara ce sa va mai agitati atata degeaba. La tomna rupeti masinile cand nu mai aveti ce face acu sunt destule de facut

da poate unii au programul mai liber si au timp si de d-astea :D asa ca incepi si "canta" de locurile alea

Don M 09-07-07 03:25

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 987254)
bah eu te bat pe tine b-(

ce bati u mha??:))))))) poate vrei sa ne dai in cap:P >prietenii stiu de ce<

street_racer 13-07-07 13:40

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 988638)
ce bati u mha??:))))))) poate vrei sa ne dai in cap:P >prietenii stiu de ce<

vrei sa ne mutam la partea cu divergente ? in fine ... tu termina de nascut sau slabit ce vrei sa faci si vb dup-aia :D ... si ca sa trecem la subiect ... aseara in port in tufisuri , ca boschetarii , dita-mai turma de jandarmi ... am zis ca au citit pe aici si vin sa ne incarce ... da oamenii doar stateau si ei la o tigare si nush ce faceau unii pe acolo intr-o duba :>

leonard 13-07-07 14:18

io creca shtiu ce faceau in duba :))))

GRIGO 13-07-07 15:50

si`o dadeau la buba :))))
si ceilalti asteptau la rand ...:)))

Don M 13-07-07 18:13

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 995606)
vrei sa ne mutam la partea cu divergente ? in fine ... tu termina de nascut sau slabit ce vrei sa faci si vb dup-aia :D ... si ca sa trecem la subiect ... aseara in port in tufisuri , ca boschetarii , dita-mai turma de jandarmi ... am zis ca au citit pe aici si vin sa ne incarce ... da oamenii doar stateau si ei la o tigare si nush ce faceau unii pe acolo intr-o duba :>

trageau dintr`o tzigare cu burta la soare, ashteptand o shpaga mare...ce sa faca si ei, sunt tot oameni nu? ma rog.. p-aproape:P

street_racer 15-07-07 15:39

hehe ... no garda in port aseara ... che pasa mis amigos ? (din nefericire era parcarea full de mashini "turiste")

Scoop 29-08-07 21:21

mai misca ceva prin port? sau se cauta locuri noi?

Hellman 29-08-07 22:25

misca cojile de seminte si sticlele goale de suc baute dupa o shaworma buna

Scoop 29-08-07 22:27

Frumos zis :D Deci lumea nu prea se mai aduna nicaieri damn =\

SMocKey21 30-08-07 00:58

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 998563)
hehe ... no garda in port aseara ... che pasa mis amigos ? (din nefericire era parcarea full de mashini "turiste")

lasa ca tu ti-ai mutat sediul akm :))))

P.S cine-i gagica dp masina? :)))

aXeL.ZeY 30-08-07 03:10

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1071569)

Vrei sa-ti rupi matizu si n-ai unde sau ce ?

LKS 30-08-07 08:51

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1071569)

prin port mai misca doar jandarmii :))

Scoop 30-08-07 09:24

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 1072166)
Vrei sa-ti rupi matizu si n-ai unde sau ce ?

Stai calm nu rup nici un matiz, doar eram curios pe unde se mai aduna lumea :)

Hellman 30-08-07 11:19

sa se termine sezonul estival sa mai plece din politzai ... sa fie mai liber orashu ...si atunci o sa vedem ce o sa fie

sonykel 30-08-07 12:29

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1071691)
Frumos zis :D Deci lumea nu prea se mai aduna nicaieri damn =\

Lumea se aduna... aia cu sala au ramas cu sala si aia cu portu sunt intr-o parcare magnifica undeva pe malu apei... dar nu e in mamaia... ghici ciuperca ce e :lol:

aXeL.ZeY 30-08-07 12:30

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1072275)
Stai calm nu rup nici un matiz, doar eram curios pe unde se mai aduna lumea :)

Pai ar trebui sa stii unde se aduna daca mai iesi si tu seara prin oras ...

Hellman 30-08-07 12:46

nu va facetzi griji ... lumea se aduna... dk nu ii vede lumea asta nu inseamna k nu se aduna ...

peter 30-08-07 12:52

a fost tare aseara.... in "parcarea aia" ... M5 si z4 M nicee

sonykel 30-08-07 13:41

da a fost si loganuri albe dalea cu becuri pe plafon si dube vw transporter tot albe cu becuri colorate pe plafon :)) si un nebun dea imprastiat gunoiu...

ct-13-SHP 05-09-07 14:59

fratilor s-a cam terminat vara si pe aici nu mai vb nimeni...ce s-a intamplat cu voi...gata s-a terminat...jandarmii au plecat din port....acu pe cine draq mai barfim???:D...parca a murit forumu asta .... dammit man...:((

sonykel 05-09-07 19:25

cica portu nu mai e de actualitate... acum tabacaria e la moda... cica asa e mai misto... mie imi convine ca e aproape de casa... oricum drumu ala nasol pana in port descurajeaza pe multi. eu de multe ori am ajuns pana la statuia lu nea ovidiu si am facut cale intoarsa ca mam saturat de gropi...
oricum politia inca e cu cooperativa ochiu-urechea pe noi... acum 2seri nici n-am ajuns bine la aqua ca pac si ei... deci grija mare...

LKS 06-09-07 09:15

pai si din ce cauza crezi ca apar pe unde mergem si noi ? ca mai aud de la unu ..de la altul ..mai citesc pe forum ..ca lumea se intalneste in locul x ...hop si ei
pana la urma nu e chiar asa deranjant ..daca doar stam la o vorba ..sau o samantza ..nu au de ce se lega
dar mai bine locurile de intalnire sa nu mai fie facute publice ..pe forum

sonykel 06-09-07 10:36

pfffuuu aseara a fost cea mai mare teapa ca am zis tabacarie si n-am fost acolo...

LKS 06-09-07 11:09

am vazut ca ai fost ..ca ai intors langa mine .. :D

Don M 06-09-07 12:54

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1083351)
cica portu nu mai e de actualitate... acum tabacaria e la moda... cica asa e mai misto... mie imi convine ca e aproape de casa... oricum drumu ala nasol pana in port descurajeaza pe multi. eu de multe ori am ajuns pana la statuia lu nea ovidiu si am facut cale intoarsa ca mam saturat de gropi...
oricum politia inca e cu cooperativa ochiu-urechea pe noi... acum 2seri nici n-am ajuns bine la aqua ca pac si ei... deci grija mare...

Nu e vba de asta shony`, dar n`ai vazut ca toti care veneau in port, toata avara au ars`o pe tabacariei? Damn those turists:P lasa ca tot in port o sa vina lume nu`i nici`o indoiala:P

sonykel 06-09-07 15:38

pai si aseara am ajuns in port dupa ce ai plecat u am fost sa ne driftuim fara u...

Don M 06-09-07 20:57

vaii...sa va fie rusine.. sa zicem ca am fost presat de situatie si n`am mai putut sa stau, dar mai e timp:P

recuperam data viitoare

Psycho 06-09-07 22:41

bai facetzi ceva cu stalpii aia din port k e de belea nu ai pe unde sa iesi in " Fuga "

leonard 07-09-07 01:37

de mult nu a mai fost atmosfera din seara asta......fum de cauciuc...frane de mana....frumos...se simte ca a venit toamna. lucrurile au inceput sa se mishte.
ps: sa nu spunetzi locul ..ca nu e frumos:D

Don M 07-09-07 01:59

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1086000)
bai facetzi ceva cu stalpii aia din port k e de belea nu ai pe unde sa iesi in " Fuga "

ne bagam la daramat intr`o seara?? dar rapid ca tre` sa plec in voiaj:))

Most_Wanted 07-09-07 08:03

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1086000)

stii ca stalpii aia lau salvat pe grigo .....a vrut sa iasa in fuga pe acolo ...ca la vazut garda.....cand a vazut ca nu poata sa iasa..au inceput blestemele ...si sa intors sa iasa pe langa bariera ......iar garada a crezut ca el a iesit pe la stalpi ....si garda ne cauta ...si noi mergeam in spatele lor .....:)))) ce mai seara :)):twisted: :twisted:

k4r4 07-09-07 10:10

un lantz mai sanatos...doua rable...sa nu va para rau de ele in caz de ceva stricaciuni...si trecetzi la recoltat stalpi. am auzit ca se cauta iarna asta...pe la fiare vechi:D

Scoop 07-09-07 11:11

Sau un flex are cineva? :rolleyes2

Don M 07-09-07 14:50

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1086717)
Sau un flex are cineva? :rolleyes2

nu flexu`, il stricam de pomana... eu`s mai clasic prefer varianta cu lantul:):D:twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 14:45.

- Copyright 2026 4Tuning