Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

cozo 03-06-09 16:01

Re: Diverse (topic de offtopic)

parerea mea este k toti suntem oameni maturi, cu destule pasiuni. ar trebui sa incetati cu injectiile astea si sa punem umarul toti sa facem ceva.
pentru fiecare, pe primul loc este familia, apoi prietena, apoi serviciul si apoi clubul.
nu este obligatoriu sa ne vedem toti in fiecare seara sau in fiecare vineri sau sambata. si nu va trage nimeni de urechi daca nu veniti.
si inca un lucru....nu mai fiti asa de copii. ati trecut de mult de vremea pubertatii. incercati sa ganditi si sa va exprimati mai matur. incercati sa scapati de cosurile alea care v-au mai ramas sau v-au mai aparut pe fata!!!!!!!

RoByNeT 03-06-09 16:02

putem sa nu mai discutam astea aici "pliz" fulimigi astea ? ;;) multumesc anticipat

Tweety_rzw 03-06-09 16:05

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2377881)
parerea mea este k toti suntem oameni maturi, cu destule pasiuni. ar trebui sa incetati cu injectiile astea si sa punem umarul toti sa facem ceva.
pentru fiecare, pe primul loc este familia, apoi prietena, apoi serviciul si apoi clubul.
nu este obligatoriu sa ne vedem toti in fiecare seara sau in fiecare vineri sau sambata. si nu va trage nimeni de urechi daca nu veniti.
si inca un lucru....nu mai fiti asa de copii. ati trecut de mult de vremea pubertatii. incercati sa ganditi si sa va exprimati mai matur. incercati sa scapati de cosurile alea care v-au mai ramas sau v-au mai aparut pe fata!!!!!!!

Este un forum şi de aceea există pt a ne spune şi noi părerea personală ;) , cu toate că nu contează , "că am coşuri" cum zic unii pe aici ;) !

daffy duck™ 03-06-09 16:08

exagerezi deja robynet...faceti gluma asta odata la cateva zile , nu la cateva ore

Sorin JAC are dreptate....unii evolueaza , altii nu prea

Acum dupa ce se va incheia TIBCO, propun sa ne intelegem la o zi in care vor putea venii toti membrii IMS Buc si sa avem o mica sedinta ( nu de alta , dar nu strica niciodata o mica sedinta)

Noroc la toata lumea

cozo 03-06-09 16:15

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2377892)
Este un forum şi de aceea există pt a ne spune şi noi părerea personală ;) , cu toate că nu contează , "că am coşuri" cum zic unii pe aici ;) !

eu nu m-am referit la nimeni in particular ci doar am generalizat. ai dreptate! este un forum si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. dar, in acelasi timp, trebuie sa si gandeasca matur si sa fie constient ca ceea ce a scris el/ea pe forum este perceput ca ceea ce a vrut el sa se inteleaga. tine minte! tonul face muzica!!!!!
daca intonezi gresit...esti inteles gresit!
tocmai de aceea si ies atatea discutii si certuri care nu-si au rostul si care se rezolva cand se intilnesc persoanele fata in fata.

Fr33`e30 03-06-09 16:21

Pitic vreau sa vb si eu cu tine , cand intri pe mess buzz me te rog ... k sa nu imi saritzi in cap vreau sa vb cu el de drift`uri si asa mai departe ... :lol:

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2377915)
eu nu m-am referit la nimeni in particular ci doar am generalizat. ai dreptate! este un forum si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. dar, in acelasi timp, trebuie sa si gandeasca matur si sa fie constient ca ceea ce a scris el/ea pe forum este perceput ca ceea ce a vrut el sa se inteleaga. tine minte! tonul face muzica!!!!!
daca intonezi gresit...esti inteles gresit!
tocmai de aceea si ies atatea discutii si certuri care nu-si au rostul si care se rezolva cand se intilnesc persoanele fata in fata.

Ianis 03-06-09 16:21

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2377881)

Prezenta si mentalitatea asta daca era in club acum vreo 2 ani se ajungea departe nici acum nu e tarziu .Tot respectul

GopPo 03-06-09 16:21

:paper::paper::paper:

RoByNeT 03-06-09 16:27

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2377901)
exagerezi deja robynet...faceti gluma asta odata la cateva zile , nu la cateva ore

Sorin JAC are dreptate....unii evolueaza , altii nu prea

Acum dupa ce se va incheia TIBCO, propun sa ne intelegem la o zi in care vor putea venii toti membrii IMS Buc si sa avem o mica sedinta ( nu de alta , dar nu strica niciodata o mica sedinta)

Noroc la toata lumea

s`a anuntat ceva de TIBCO ceva pe aici sau pe sectiunea clubului ... eu nu vad domnul moderator care nu am voie sa sting scandaluri aiurea ....

Tweety_rzw 03-06-09 16:27

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2377939)
:paper::paper::paper:

DAFFY eşti moderator şterge ultima pagină ;) TE ROG EU FRUMOS !

daffy duck™ 03-06-09 16:33

nu sterg de capul meu niciodata....il las pe lucian sa stearga

@Robynet : Echipa de drift am inteles ca se va prezenta o buna parte acolo, cat despre expo...am vorbit cu lucian astazi si asteptam confirmarile masinilor de expo daca vor venii....ca nu poti aduce la un expo o masina cu suspensie si capota....spre ex

Fr33`e30 03-06-09 16:41

am rugamintea la voi sa incetatzi cel putzin pana cand o sa se dea strangerea sa vb totzi ... toate astea chiar nu isi au rostul parerea mea e sa luatzi o pauza

cozo 03-06-09 16:52

siti k eu v-am mai spus niste chestii care mi-au placut la alt club....in legatura cu organizarea lor intern , la concursuri , si la tot in general. priviti acest club k o pasiune k un refugiu din cotidian ...daca vreti, k orice vreti voi ! numai tratati totul cu seriozitate si cu responsabilitate!
unii poate s-au suparat! nu ma intereseaza! am considerat ca trebuie sa fie cineva care sa zica lucrul asta si sa-i trezeasca pe unii sau pe toti! nu am spus nimic cu rautate si nu am vrut sa dau in cineva anume. nu am vrut sa dau in nimeni ! vreu doar sa fim o echipa si sa facem treaba! sa nu pupam pe nimeni in c*r si sa ne facem treaba cum stim noi mai bine, sa ne perfectionam si sa ridicam standardele. SA FIM MAI BUNI!
daca nu evoluam nu vom face treaba si nu vom fi niciodata in top 3 cluburi din romania la to ce tine de pasiunea noastra: styling, music, photo, 402 m, drift etc.
haideti sa ridicam stafeta mai sus o treapta fiecare dupa posibilitatile lui si in ritmul lui.
nu mai faceti discutii care nu-si au rostul. daca spre exemplu eu dispar pt o vreme de 1-2 luni si nu zic la nimeni nimic...si apar cu un urs de 800 cai??????
in timpul cat nu dau nici un semn de viatza inseamna k nu ma mai intereseaza de club? poate vreau sa fac o surpriza si sa nu stie nimeni la ce lucrez!
fiecare are motivul lui propriu si personal daca nu zice nimik sau nu se mai aude de el o vreme. poate unii stiu, dar au promis sa nu zica nimic. nu mai fiti asa de rai!
INCERCATI SA FITI MAI BUNI SI TOTUL VA FI MAI BINE!

Fr33`e30 03-06-09 17:01

foarte corect ...

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2378038)
siti k eu v-am mai spus niste chestii care mi-au placut la alt club....in legatura cu organizarea lor intern , la concursuri , si la tot in general. priviti acest club k o pasiune k un refugiu din cotidian ...daca vreti, k orice vreti voi ! numai tratati totul cu seriozitate si cu responsabilitate!
unii poate s-au suparat! nu ma intereseaza! am considerat ca trebuie sa fie cineva care sa zica lucrul asta si sa-i trezeasca pe unii sau pe toti! nu am spus nimic cu rautate si nu am vrut sa dau in cineva anume. nu am vrut sa dau in nimeni ! vreu doar sa fim o echipa si sa facem treaba! sa nu pupam pe nimeni in c*r si sa ne facem treaba cum stim noi mai bine, sa ne perfectionam si sa ridicam standardele. SA FIM MAI BUNI!
daca nu evoluam nu vom face treaba si nu vom fi niciodata in top 3 cluburi din romania la to ce tine de pasiunea noastra: styling, music, photo, 402 m, drift etc.
haideti sa ridicam stafeta mai sus o treapta fiecare dupa posibilitatile lui si in ritmul lui.
nu mai faceti discutii care nu-si au rostul. daca spre exemplu eu dispar pt o vreme de 1-2 luni si nu zic la nimeni nimic...si apar cu un urs de 800 cai??????
in timpul cat nu dau nici un semn de viatza inseamna k nu ma mai intereseaza de club? poate vreau sa fac o surpriza si sa nu stie nimeni la ce lucrez!
fiecare are motivul lui propriu si personal daca nu zice nimik sau nu se mai aude de el o vreme. poate unii stiu, dar au promis sa nu zica nimic. nu mai fiti asa de rai!
INCERCATI SA FITI MAI BUNI SI TOTUL VA FI MAI BINE!

RoByNeT 03-06-09 17:07

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2377984)
nu sterg de capul meu niciodata....il las pe lucian sa stearga

@Robynet : Echipa de drift am inteles ca se va prezenta o buna parte acolo, cat despre expo...am vorbit cu lucian astazi si asteptam confirmarile masinilor de expo daca vor venii....ca nu poti aduce la un expo o masina cu suspensie si capota....spre ex

deci deja hai ca ma enervezi rau de tot ... am specificat eu UNDEVA SUS ACOLO CA VREAU SA IMI EXPUN CAZANU ? doar am intrebat ca poate vroiam si eu sa vin pe jos nu ? nu trebuia sa fie un anunt pe aici pe undeva ? pe 4 incepe si noi habar nu avem ! sau ne ducem fiecare cu p*zda masii separat ? deci las`o dreaq. sa stiu sa stau acasa.ms si distractie placuta

cozo 03-06-09 17:12

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2378077)
deci deja hai ca ma enervezi rau de tot ... am specificat eu UNDEVA SUS ACOLO CA VREAU SA IMI EXPUN CAZANU ? doar am intrebat ca poate vroiam si eu sa vin pe jos nu ? nu trebuia sa fie un anunt pe aici pe undeva ? pe 4 incepe si noi habar nu avem ! sau ne ducem fiecare cu p*zda masii separat ? deci las`o dreaq. sa stiu sa stau acasa.ms si distractie placuta

bah!
nu mai fi asa copil!
poate ca inca nu s-a stabilit cce masini vor intra acolo. sau poate ca inca nu se sti nici macar cate locuri vom avea!!!! nu te gandesti un pic?
ia intreaba mai intii cate locuri avem si apoi ce masini s-a hotarat sa fie expuse!
eu unul nu stiu nici macar cate locuri vom avea ..... sau daca avem locuri!!!!!!!!!!

RoByNeT 03-06-09 17:15

eu te`am inteles pe tine cozo ca nu stii cate locuri avem :) faza e ca nici nu stiam ca mergem sau mergeti ma rog ... de asta sunt copil ....

GopPo 03-06-09 17:16

uff....nu vreti voi sa facem o sedinta diseara si sa vb ceva concret????

Fr33`e30 03-06-09 17:29

da dar trebui vb cu lucian cu andu sa poata si ei ... + k poate sunt multzi care nu or sa vina ... daca vretzi sa facem asa ceva ar trebui anuntzata de acum ... parerea mea

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 2378110)
uff....nu vreti voi sa facem o sedinta diseara si sa vb ceva concret????

Tweety_rzw 03-06-09 17:36

Voi fi absent am alte priorităţi mâine cu şcoala şi vorbesc foarte serios,m-am lăsat pe ultima 100 de metri şi naah...tre' să trec!;)

Fr33`e30 03-06-09 17:37

bafta cocosel :D

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2378186)
Voi fi absent am alte priorităţi mâine cu şcoala şi vorbesc foarte serios,m-am lăsat pe ultima 100 de metri şi naah...tre' să trec!;)

cozo 03-06-09 17:54

deci voi anunta eu!
diseara la or 21:30 maxim ora 22:00 intilnire la real in parcarea subterana. nu va fi o intilnire obisnuita. se vor discuta lucruri importante, se va vorbi serios.
nu se va lucra la masini, nu se va admira ce a mai facut unul sau altul la masna lui....etc....
hai sa ne organizam un pic!

RoByNeT 03-06-09 17:55

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2378253)
deci voi anunta eu!
diseara la or 21:30 maxim ora 22:00 intilnire la real in parcarea subterana. nu va fi o intilnire obisnuita. se vor discuta lucruri importante, se va vorbi serios.
nu se va lucra la masini, nu se va admira ce a mai facut unul sau altul la masna lui....etc....
hai sa ne organizam un pic!

si scuze ca ma bag de fapt nu ma scuzati ... sa se simta si RESTANTIERII ... eventual sa vina si cu o "ciocolata" la ei ... ( sper ca daca am anuntat asta acu nu dati inapoi de la intalnire )

PS: nu o luati in nume de rau .

cozo 03-06-09 17:58

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2378260)
si scuze ca ma bag de fapt nu ma scuzati ... sa se simta si RESTANTIERII ... eventual sa vina si cu o "ciocolata" la ei ... ( sper ca daca am anuntat asta acu nu dati inapoi de la intalnire )

PS: nu o luati in nume de rau .

bine zis!
la expozitia precedenta era sa picam aiurea. vom stabili si detaliile astea.

BGY_Bogdy 03-06-09 18:18

te pooop Tataitzu mi-e dor de tine in cuc!
@Kimi ce bani dai jantele si daca le dai cu gume ?

RoByNeT 03-06-09 18:33

1 Attachment(s)
sper sa mai ajute si pe altii ... e o colectie destul de maaare cu jante ... sigur gasiti ceea ce vreti aici ... doar rabdare va trebuie si pe cineva cu VT ... spor :)

Kinghost69 03-06-09 19:06

Doamne, ma uit de 2 zile pe topicul asta si incerc sa realizez despre ce e vorba:shock::shock::?::!:
poate ca nu e treaba mea sa imi expun parerea tocmai acum, dar, Tataitzu are perfecta dreptate: incercati sa va maturizati si sa va ganditi cand veniti la intalnirile acestui club ca si cum ati merge intr-o bine-meritata vacanta (fie ea chiar si de 2-3 ore);):D.
Va rog sa incercati sa discutati chestiile care va privesc personal mai mult intre 4 ochi ca sa nu mai fie nevoita toata lumea sa citeasca si sa vada micile discutii dintre voi. asta ar trebui sa fie o chestie intima, nicidecum un caz pe care sa-l mediatizam (sau... credeti ca ar trebui sa dam ceva la Can-Can:lol::?:)
am vazut doar 2-3 discutii serioase privitoare la evenimentul din acest weekend! Cred ca e foarte important sa fim acolo. nu stiu daca e relevant cu ce masini vom fi, ci singurul lucru care conteaza e sa fim acolo, sa ne vada lumea, si ... echipa de drfting sa-si faca datoria:!::twisted::D
Bafta tuturor si astept sa vad fetze zambarete!:D;):twisted:

Bengy_BLS 03-06-09 21:32

3 Attachment(s)
Bah Duffy uite pozele cu golfu de care era vorba la telefon.

BGY_Bogdy 03-06-09 22:10

mama urat nu e dar zici ca e facut din ciocan :-S

Kinghost69 03-06-09 22:15

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2378989)

e draguta ca masina... mereu o sa dea bine combinatia de negru cu portocaliu;):twisted:

daffy duck™ 04-06-09 01:53

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2378077)

nu era vorba de "cazanul" tau....

Quote:

da frate e frumos, dar s-a exagerat in unele locuri si stii prea bine ce ti-am zis la tel.....dar sa vedem acum...te sun daca e

DRK*DeSiGn 04-06-09 10:17

intalnirea aceasta despre care se vorbeshte este azi??

daffy duck™ 04-06-09 10:24

a fost aseara DRK....

Hyena 04-06-09 11:20

Te iubesc KIMI !

johnny325 04-06-09 11:41

vreau sa le multumesc baietilor pentru k m-au ajutat sa bag masina in parcare si vreau sa-i mai multumesc ink o data lui Vlad RLG pentru k ma tractat pana akasa
Multumesc frumos baieti:*

GopPo 04-06-09 11:51

Quote:

:lol::lol::lol::lol:....cine si-a batut joc de masina asta????
patratelele de pe plafon sunt criminale:lol::lol::lol:

Fr33`e30 04-06-09 11:55

cu mare placere johnny .... ;) astept :lol:

Quote:

Originally Posted by johnny325 (Post 2380361)
vreau sa le multumesc baietilor pentru k m-au ajutat sa bag masina in parcare si vreau sa-i mai multumesc ink o data lui Vlad RLG pentru k ma tractat pana akasa

RoByNeT 04-06-09 11:56

Quote:

Originally Posted by johnny325 (Post 2380361)

iar ai avut ma probleme ? :|

johnny325 04-06-09 11:58

mici chestii cu iarba pe la rotile de fata=))))=)))))
florin vb pe mess

RoByNeT 04-06-09 12:04

johnny te mai faci si tu pe la mine frate ? ....

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning