![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Quote:
|
am trecut si eu p la 10 juma prin pescarus da nu era nimeni cunoscut
|
bay ffa-ule ce mai zici ? care mai e viata ta ? c face sora ta ?
|
bai las-o p sormea....pm eu p aks cu masina in parcare....k nu am avut timp de ea ....poate iesim vineri la un "suc"
|
loll ... ffa invitatie pt mirciuc ...
|
sau pt sorsa lu mirciu :D:D:D
|
slim s-a prins de smecheria mea:))
|
ffa-ule vi vineri ???
|
cred....sa vad dc am masina
|
singura modalitate sa o mai vedeti p soramea este sa va duceti in japonia.........si nu cred ca se va intampla prea curand asta......
|
mere cineva la bacau din buc??
|
Quote:
|
japonia.....bei si un sake.....da ne aduci si noua:D
|
so....
va astept la bacau duminica, nu de alta, dar vin toti baietii din anonymus in bacau, si n-as vrea sa fie ei singurul club reprezentat la intalnirea 4tuning... avem tot ce ati cerut: stickere, si celelalte kestii care au facut subiectul disputelor ;) |
sal al tocmai am venit de la un suc cu rebel boy si am zis sa intru pe aici sa va salut :D sper sa aterizez si eu maine seara
|
capone tu ai 26 de ani ??? cand ai facut atatia??
|
mergem ma duminik ? la bacau ?
|
Quote:
ps. rebelule , diseara te prezinti cu audi ul , dah ? :-P sa vdm ce poate |
cine vine diseara?
|
vio diseara facem ce-am vb? da ? sa nu uiti ca te bat[cu palm pe umeri sa imi bomboane] ;))
|
buei diseara me vedem?
|
Bah sincer chiar va stat bine imbracati asa la patru ace :lol: .... dar nu cu masina cu care ati venit =)))))) .... super Dacie cum aveau batranii in coata :lol: :lol: ... dar hai sa nu fim rautaciosi .. poate o sa arate si ea bine pana la urma 8->
|
e in proces de tuning :D:D:D:D:D o sa arate dar mai e mult de munca oricum pana la vara cred ca va fi gata
|
deci ... am si eu o rugaminte ... cine are treaba pe la unirii sa-mi faca si mie rost de niste stikere cu 4tuning ... va rog
|
ATENTIE !!!!!!!
Oficial in seara asta imi anuntz RETRAGEREA din clubul Crazy Drivers din motive personale .... Imi pare rau asta e sa intamplat ... P.S ... Ma bucur ca am fost colegi de club si in acelasi timp prieteni.... ROG MODERATORII SA IMI STEARGA CLUBUL DE LA "Member of" ... |
si prieteni o sa ramanem cu toti
|
Tin sa va anuntz ca akum ma retrag de tot din club! Mi-a parut bine ca v-am cunoscut si va cunosc sunte-ti super baieti! Mai ales Stefan care ma iertat de atatea ori nush dak cineva facea ce a facut el pt mine !Sper ca vom ramane prieten poate o sa ne cunoastem intr-o zi!
|
Oricum vb lu Slim .... prieteni o sa ramanem clar ..
|
ce s`a intamplat ma ?:O
|
Nimik man ce sa se intample? :-?? ... doar ca io din motive pe care nu pot sa le spun nu mai pot face parte din club ... iar de Slim chiar nu stiu ce are si ce la apucat ... ultima oara cand am vb cu el nu mi-a spus nimik ...
|
cred ca incepe sa ma ia si pe mine....
|
aoleu ce prostie am scis
deci inca o data : MA RETRAG DIN CLUB MOTIVUL :NU CONTEAZA DECI ROG MODERATORUL SAMI STEARGA URMELE :)) |
=)))))))))) bah caphonne..erau aduse de mine si atat :P
|
fratilor ce mama naibii aveti ... de ce va retrageti toti
|
Creca sau molipsit de la mine ... dar nu stiu de ce ca nu a existat nici un contact direct intre noi :lol: ...
|
am tras linie si am zis ... ma retrag ... cu parere de rau trebuie sa fac asta ... totul se rezuma la masina ... nu e masina de club si nici masina de curse ... spectator nu prea imi place sa fiu ... masina mea e un morman de fiare cu un motor ... impresii ce pot sa zic ... asta e ... ramanem prieteni ...
|
fratilor ce aveti ma cu totii????avand in vedere k nu am mai fost in ultima vreme la intalniri din motive tehnice ......nu mai stiu mai nimic ....si ma surprindeti ......
|
nu avem nimic pur si simplu pierdem timpul aiurea fara sa facem nimic/la intalniri cu greu se strang 5 masini e normal lumea mai are :nevasta ,familie ,gagica ,treaba ,munceste se f.... etc in fine sunt multe alte lucruri deci fara suparare /pricum cum au si restul si ma mai repet si eu prieteni ramanem :d
|
i`m out :D
|
omuleti, asta e..
mie sincer imi pare rau ca ati plecat, dar nu va poate nimeni impiedica, fiersc, este decizia fiecaruia dintre voi... sper ca ramaneti cu amintiri bune din club, si ca v-a ajutat sa legati prietenii, daca nu alt castig, si spun asta pentru ca tocmai asta este ideea care a stat la baza formarii clubului "crazy drivers" : un club de prieteni, intre prieteni. sa auzim de bine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning