![]() |
Re: Club Cielo
Donn Da-mi Id Tau Pls !!!
|
mai nene cae vrea folie auto omolagata fata spate?:) 2.500 :)
|
Quote:
|
Am Incercat Sa Comand O Grila ,am Primit 2 Oferte 1: 95 Lei Si 2: 110 Lei +taxa De Curierat Din Fibra Pregatita Pt Vopsit Si Pleoapele Le Am Gasit P ********** Am Castigat Licitatia 42 Lei Bucata +taxa De Curierat Acum Astept Sa Imi Trimita Poze Sa Imi Aleg Modelu... Dar Dak Are Cineva De Vz Astept Oferte Grila As Vrea Neagra Cu Sunt Alea La Passat
|
folia omologata stikere pe geamuri. hartia acea cu omologarea... spate si fata fata nu ete legala 100 la suta dar cand vede gaboru ca e stiker pe ea numia zice nimik... super pret 2.500.000
|
MORBIDMIND nu are rost sa dai 1 mil pe grila te descurci cu 200 000 lei plasa neagra si o faci u acs!In legatura cu ploape ti-am dat ID ala face baiatu ce model vrei u cu 500 000!Faruri clare proiectoare clare gasesti aici impreuna cu cele mai ieftine piese de cielo NOI!
http://www.rxm.ro/index.php?fuseacti...details&id=865 Mi-am cam facut temele aaaa:D BAFTA SI NU UITA LA FINAL POZE!!!! |
APROPO daca vrea cineva stickere auto fac eu si decaluri (logo la firme pe laterala usi)!!!
|
ms!!! alex am vb si cu donn mi-a explicat cum sa fac !!! si pt pleoape o sa vb cu pers !!! sa vad si alte modele !!! o sa comand intai proiectoarele clare k deh is mai ieftine !!! si mai tarziu farurile !!! see yaa all !!! apropo my nr is .... B_35_VYG :twisted:
|
imi poate trimite si pleoapele gata vopsite ??? am culoarea masinii k a ta albastru inchis
|
2 Attachment(s)
CAM ASA ARATA IDEA MEA PT SIGLA CLUBULUI!Parerea mea este ca o sigla trebuie sa transmita cat mai mult celor care o privesc!
1. Orice sigla ,logo are un element reprezentativ pt club(eu am ales pantera) 2.Am introdus in sigla RS (Raceing Series) se observa CIELO RS 3.Am folosit un font futuristic ACUM ramane sa decideti dvs fondatorii clubului care sigla va ramane! ASTEPT PARERILE TUTUROR MEMBRILOR CIELO RUNNERS! |
2 Attachment(s)
Sau ..................
|
cea de a 2-a varianta (cea cu RS rosu) imi place :D, ii da un aer de .... ceva bun rau si nemilos (pe sosea)
|
scuze pt dublu post dar faza cu editu la 5 min :D
@AlexXx1986 se poate sa-mi dai si mie a doua sigla dar cu backgroundu transparent ??? |
poi si acuma eu, donn, kamikaze69 si inca vreo 10 persoane care le`au lipit pe masina le dam jos si facem altele?
|
Quote:
|
O sa iti trimit sigla imagine vectoriala sa o poti scoate la cuter pe autocolant!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
SIGLA VECTORIAL nu am putut uploda fisiere .cdr (corel draw) asa ca am schimbat extensia in .avi dupa ce le downlodati schimbati voi extensia fisierelor in .cdr
|
iti dai seama ca nu ma duc sa o scot iar pe bani mei pentru xxx persoane
asa ceva nici in visele tale cele frumoase nu vei vedea. |
Quote:
@AlexXx: Puteai sa le arhivezi si pe uploadai ca atare. |
:):):) eu nu astai frumusetea :):):)
|
Merge fiecare membru si o scoate mai mult de 7 lei nu costa sa o scoata la cuter !
|
Iar schimbam sigla? :lol:
|
sti ce?
scoate`o tu, una mai mare si una mai mica...si trimitemi`o prin posta si da`mi contul ca`ti trimit eu 7 lei |
1 Attachment(s)
:shock: Asa e !!! Cum de nu m-am gandit!!!
|
Nu am vrut sa creez probleme daca nu vreti nu o schimbati, eu mi-am postat parerea!
|
Nu e nici o problema mey. Doar ca am mai trecut o data prin "alegeri" si n-au avut nici un rezultat :lol:
|
ma bag si eu, chiar daca nu am treaba cu clubul... ultima sigla, asta cu "rs", e mult mai misto ;)
|
mai dar stati ptuin...de ce akm sa ne suparam...e super misto faza asta rs rosu./..sincer e atractiva:D akm daca a inatrziat baiatu.,,,..bv tie,ai imaginatie si idei bune...nu asta trebea sa fie aici?daia e club fiecare isi poate spune parerile...akm sa nu fim egoisti...si sa ne suparam pe altii k au idei mai bune..sper k nam suparat pe nimeni...dar nu trebe sa va suparati pe alex:D
|
Quote:
|
Quote:
|
sa revenim la ale noastre...am vazut astazi...prin oras un cielo...si mia cazut inima...avea aripile spate,putin umflate...si rotunjite in sus...gen cum e pe fatza aripa...cred k a luat kam 4-5 cm in sus ...si era lasata masina...avea jenti tot pe 13 dar pe aliaj...cam cat credeti k duce investitia...la ariile spate:D in afara de arcuri si amotizoare sport...par partea ...tinichigiului:D
|
5 Attachment(s)
Ia uitati ce Exista La Mine In Ploiesti
|
La Ploiesti a ajuns deci! L-am vazut acum ceva timp la bazar. Asta tuning, simplu si cu bun gust!
|
MERCI PT SUSTINERE DONN
Oricum nu face nimic chiar nu m-am simti... rau! Nu a fost nimik! |
4 Attachment(s)
Vreu sa achizitionez sambata o toba yed ce parare aveti merita , aveti ceva prieteni care detin o astfel de toba? toba costa 1.5 mil!
Care s-ar potrivi? |
prima...pt k intra perfect in lacasul ala...de la spoiler spate..u ai pe oval...orificu ala la bara spate..
|
deci in legatura cu folia este folie din targ la 2.500 dar e omologata... si daca vrei 3m la 10 milioane si lumar la 6 milioane
|
alexxx lasa si mie id-ul tau de mess ca vreau sa te intreb ceva
|
rotunda mare ar da bine pe cielo.
apoi daca tot s`o hotarat cu sigla o schimbam nu`i stres dar eu nu o mai fac :) platesc dar s`o faca altcineva |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning