![]() |
Re: Discutii despre orice!
:paper:era mai usor sa ne dai numai linkul dar ma rog
|
daca era un link il dadeam, dar e o sinteza din mai multe articole mai lungi asa ca de aia e mai lungu:wink:
|
ba sa scumpit benzina -> 7,4 lei si motorina 8,3 lei :|
|
o fi 1 aprilie dar nici chiar asa :)
|
Quote:
|
macar de nu puneai asa pret mare te mai credea lumea :lol: .... dar asa se vede de la posta ca e 1 aprilie
|
ba dece nu muscati tzeapa?:|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
de pe vremea primului episod cu West coast customs sau cum ii ziceau si fel de feluri pana la pimp my ride mi-am dorit sa incerc...si azi am facut primele 2 desene...nu's gata...dar mi-ar placea intr-un an sa imi pictez masina(nu asta)...
va las poze...astept critici...si nu cer drepturi de autor (nota:amandoua mi-au luat 20 de minute)oricum o sa continuu sa imi imbunatatesc dorinta asta... offtopic nu pot sa fiu:D:D:D |
1 Attachment(s)
frumoase desene...incearca sa cauti filmulete cu Mike Lavallee tipu asta e incredibil!! Bafta in continuare:D
|
1 Attachment(s)
Noua sigla 4Tuning.. :lol::lol: E superba. :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/535-concursuri/117533-votare-concurs-popularitate-fotografie-generala.html
concurs de popularitate (fotografie generala)... vot la norbi bidi va rog :-) |
Pentru Claudiumxg:
Eu si alti fani ai sfertului de mila respectam vtm, wrc, touge, rally etc. De asemenea respect oamenii care stiu sa stoarca totul dintr-o masina, din punct de vedere mecanic sau al tehnicii de condus. Daca esti un asemenea om, te respect si pe tine. Daca esti doar un teoretician, din astia avem multi. Ramane sa ne-o demonstrezi. Dar afirmatiile de genul "400 metri e o laba" nu-ti fac cinste, chiar daca ai GTR, Evo 6.5, 8.5 sau STI Spec C. Masina nu face omul. |
Quote:
|
Quote:
|
multumesc... va raman dator :-P
|
Quote:
Ps. am fost la zeci de curse de F1 , de raliuri vtm ,vhc, si alte competitii de 2si 4 roti nici nu pot sa precizez nr. ,ma dau de cateva ori pe an pe piste afara si mam dus la drag afara prima data acum vreo 6-7 ani cand la unguri erau numai lazi si trabi si incepea ala cu s2 gri sa modifce masina. stii cine era John Force? dac tot vb de 0-400m?http://www.johnforceracing.com/ favoritul meu cand eram mic si cu puta in nisip ,cand ma uitam la el ce le face... " 14 - time Funny Car champion. He is one of the most dominant drag racers in the sport with 126 career victories' la lini nu o sa ma vezi pt. ca am fost inclusiv cu masini proiectate si construite de mine de la 0 cu sasiu tubular si am scos din 150 de cp 13.4 sec pe 400m cu ideile mele ,iti faci o idee, nu?)si am mancat destule jucarii inclusiv masini de H de vtm si mam plictisit cai boring acum pt mine si prefer oricand un vtm su o tura pe hungaroring, si dac vrei hai si tu. masina nu are de a face chiar nimic cu omul pt ca cel mai bine mam simtit cand miam luat prima masina personala in 1995, un GOLF I de 900cm si 34 cp Vmax=134km/h cu 300marci si lam reparat vreo 3 luni sal fac functional ca era pe piese, si la primul drum de hungaroring cu ea nu ma depasit nimeni pana acolo, (erau doar 50km de autostrada in vremea aia restul drum national ca sa iti faci idee cam cati neuroni erau functionali si ce am facut cu 34 cp),nu ma concurez cu nimeni si vreu sai ajut pe pasionati sa nu ia tepe de la "tuneri" pt ca am vazut ceva pana acum la nivel de engineering si nu de reviste cu poze colorate si am citit atatea ca nu iti pot descrie cat .iar ce masini am su nu, e pt ca am apreciat tehnologia si dedicatia pusa de japonezi sa creeze arma absoluta pt viraje pt ca EVO e maxim ce se poate fara DOWNFORCE ( iti recomand sa citesti toate brevetele depuse de mitsubishi dealungul anilor legate de evo, twin scroll, ayc, acd, s-ayc, vortex generator,ALS.....)si o sa ii repect pe deplin in sensul ca nu va merge la 400m , nu trebuie, o sa ia pe speciale mai multe starturi intr-un raliu decat altii intr-un sezon de drag, si tot ce se lucra la ea e in aceasta directie.pacat ca nu mergi la niste etape de vhc-vtm in austria si la wrc in germania pe asfalt sa vezi cum nu trebuie 800-900cp ca sa faci 10 sec 400m ci calcule si multi NM , pt ca nici o masina de wrc nu are mai mult de 320-330cp din cauza restrictorului de 34mm, poti calcula matematic in conditii ideale si in viata reala niciodata nu ajungi la conditii ideale.la amatori trebuie multi cai pt ca neglijeaza sau nu cunosc teoria din spatele transmisiei , anvelopelor , suspensiilor si nu pot transpune la sol forta motoare. sper ca team mai lamurit si nu te-am suparat ca nu asta e ideea, k;) |
Mersi, nu de lamuriri duceam lipsa, dar poate le e de folos unora. Pacat ca esti in lumea ta...
|
Quote:
Ps. tre sa mai imbatranasti sa ma intelegi:D |
copy-paste , copy- paste
ma bucur ca stii chestii tari despre masini, da mai lasane..... teorii si povestiile altora fiecare cu lumea lui, esti pasionat, la fel si noi restu de pe forumul asta numai bine ! |
Sincer eu il sustine pe claudiu , cred ca s'ar inteleg foarte bine cu Jeff , amandoi mari cunoscatori .Eu il cunosc pe claudiu de cand eram un mic pasionat de curse :) si ma ajuta cu sfaturi sa'mi tunez scuterul chiar daca ceea ce imi spunea intelegeam cu greu, deoarece nu aveam asa multe cunostinte . Asa ca va rog frumos sa va abtine'ti de la comentarii aiurea , Omul chiar stie mecanica , si asta poate sa confirme multa lume de calibru , inclusiv pilotii de raliu
|
nu am zis ca nu stie ce vorbeste sau ca nu stie mecanica, chiar ma bucur ca avem un cunoscator pe forum, dar cum zicea el fiecare cu lumea lui
uni la rally alti la liniutze, fiecare ce poate |
multi au inceput cu liniute dar majoritatea au terminat cu vtm , rally etc :) if u know what i mean my friend
|
acuma is la stadiu de liniutze si pe viitor sa vedem cum evolueaza lucrurile :)
mi-ar placea sa am masina vtm si ma bag la asa ceva, dar deocamdata numai liniutze imi permit :) |
Quote:
si nui asa scump sa te dai pe munte, gandeste-te ca ai gutin, rotunda , grosi... so much fun si fortezi mai putin motoru si transmisa si mai mult gumele si bucsile sa stii ca daca vrei ne intalnim o data sa vb sa vezi ca dau copy paste din cap in 99 % din cazuri. desigur ca si liniutele au farmecul lor, eu ce zic e sa nu exagerezi doar intr-o singura directie, sa mai variezi ,pt ca pe munte si pe pista ai si viteza si g-uri si franari si acceleratii, o sa vezi ca prinzi gustu, eu ma refer la liniute doar ca o limitare a posiblitatilor.gandete la japanezi care au intiat driftu pe munte si au inventat time attack , desigur ca au si drag mai ales pe drumuri publice nu pe piste date cu adeziv, is atat de variati, spre deosebire de americani stii cand m-am plicti de liniunte? cand am inceput sa ma dau cu 2 roti cand am trecut la 900 si la 1000cc miam dat seama ca o masina are nevoie de extrem de prea multe modificari sa scoata ce orice motor de 600 face din fabrica, sa nu vb de cele de 1000cc sau mai mult, asa sa te gandesti ca un fireblade de 900 din 1992 prima generatie sc28 face 400m in 10.4sec , cate masini fac in RO 10 sec? si dupa ce faci asta in fiecare zi de cateva zeci de ori incepi sa te obisnuiesti si nu mai e atat de spectaculos. acum am renuntat la 2 roti, devenea mult prea periculos si prefer g-urile in continuare, iar la liniute e prea scurt totul, pe cand te incalzesti se termina, asta tre inteles din ce am zis. nu stiu de ce vor sa se certe oamenii intre ai ca au vreu sa vb cu tine cu jeff and so on ca avem fiecare ceva de inv de la ceilati, da nu imi place cand cineva incepe in mod arogant si ironic o discutie, ar trebuii sa facem dialog, si ma bucur ca in oras avem masini tari si mai ales japanisme cu volan pe dreapta , masini de drift, evo-uri, gt-r ( pacat ca stam prost la sti)..si am putea face in club local tare , da cu conditia sa nu ne f intre noi, ca avem ce f destul in tara, nu?;) |
da, stiu ce zici, stiu ca e mult mai fain pe un gutinu sau ceva....si mie imi place mult mai mult.....
stadiul in care e masina mea acuma si la ce drumuri is nu mash tare baga la un hill :) sa nu crezi ca intentia mea e sa ne F.. intre noi numai bine PS: nu e v-tec din pacate :( dar pe viitor, urmatoarea masina va fi, si va fi tractiune spate, imi sta gandu la un S2000, daca merg treburile bine :) |
intradevar drumurile sunt rele acum da in o luna sau 2 le carpesc astia si se va putea merge, pacat ca nui vti da merge bine si daca ii alt motor iar ca sa ai fun, ca asta e ideea cu 2 si 4 roti, dac masina se misca inseamna ca e perfecta , nu tre sa ai un Dauer C62 sau cine stie ce alt ozn ca sa dai pe coaja si cu hondita ta poti invata multe
succes la s2000 , motoru ala e o bijuterie mecanica si are cea mai mare putere litrica la atmo |
:) mersi
|
Quote:
Cu varsta iar ai dat-o aiurea. |
Quote:
|
ce ziceti de asta???http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=848531
|
|
Spune`mi ca glumeste.. :lol::lol:
|
Deci masina sincer imi place , se vede ca e tunata in USA , totusi buteliile de NOS arata foarte impresionant :) , dar pacat de saracul baiat care habar nu are de masina , si vorbeste sa se afle in treaba la televizor
|
Deci... no comment. Doar ca pacat ca nu prea este cunoscator omu.
|
Dumnezeule ce herghelie cu mii de cai are ala micu :)), optimist ce sa-i faci :censored:
|
mi-am luat niste aez'uri,dar imi lipseste un capacel de ala din centru,evident,pe care scrie AEZ...unde pot gasi capacele din alea?nu am speranta gasirii unuia,dar un set unde gasesc?la popescu(debica) au set cu OZ...1 mil 200 un set de capacele de alea....da-o'n colo...pt 4 capacele de plastic??
am mai incercat sus pe dura la dezmembrari dar nu au...stie cineva unde pot gasi? |
Gugal ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning