![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Nu-i bai şefu', ca mă sună pe mine mai mulţi decât pe Morph cred :lol:, eram dator c-o explicaţie :)
|
cum a fost azi la bacau , cum arata masina ? :x
|
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
Quote:
|
|
Aleks, Morphy ce se mai intampla cu masina in ce stadiu mai este ca de la 4TD nu a mai fost postata nici o poza cu masina,
E gata s-a dat vopseaua pe ea? sau vreti sa faceti o surpriza sa postati doar rezultatul final? |
abia astept sa vina vara sa-i dau fum perlatei din toate pozitiile,(nu uita ca ai o provocare de onorat:twisted:)
oricum la cat de grijuliu o sa mearga mopheu cu ea, e de ajuns sa ai si'o bicicleta sa'l depasesti:lol::-P |
3 Attachment(s)
Azi un bun prieten mia facut o surpriza foarte frumoasa :)
Pozele sunt facute in vara anului 2009 de cei de la NORC.Ro pe strada mea. Mia placut mult ca apare si masina in aceste poze, care sunt si astazi pe acel site (daca stiti adresa unde sa cautati)...ce frumoasa era si atunci... Oare in pozele care o sa le faca in vara anului 2010 o sa mai apara? P.S. Am gasit si masina lui tata >:) si inca cateva masini (ale prietenilor)...foarte interesanta treaba :)) acu incerc sa vad daca imi gasesc masina in mai multe locatii (prin care o las de obicei) |
Am facut si un joculet din toata treaba asta...click & join https://forum.4tuning.ro/31-divertism...ml#post3332620
& BTW: IAM GASIT NUME LA MASINA!!! (dupa atata timp, in sfarsit!!!)...am sa o botez cand o sa fie gata... |
Ne dezvalui si noua numele masinii sau e TOP SECRET pana nu e gata masina?:D
|
Quote:
|
N-are rost sa o cauti in vara lu 2010 ca nu cred ca fac poze in hala plm. =))
|
Andrei Suzuki da de unde esti tu asa de sigur ca nu o sa termine masina pana in vara?
|
El are voie să cobească, lasă-l :)
|
https://www.youtube.com/watch?v=_NHhTk81lvQ Ceva de comentat?
|
slab domle' slab
|
fuge gunoiul!:lol:
|
Sta intr-un fel pe viraje, nu? :)
|
I miss my fucking car...proaspat intors de la tulcea...dor de masina, dor de talpa...dor de cox...dor de tot...:| :(...ceva in mine sa schimbat dupa Tulcea...daca inainte eram un om indragostit de drift...acum miam cunoscut amanta...si'i perversa rau :))
Cat despre Seicento respectiv...ce pot sa spun...racheta fratilor, racheta!!! Sa faci VTM, raliu pe un seicento e nebunie curata (parerea mea). Vorbim de o masina care la un contact frontal (cu un sant, copac, cap de pod..etc) sa fac acordeon...ii admir pe soferii respectivi pentru curajul care il au pentru ca concureaza pe asa ceva si nu pe ceva...mai safe in 1 rand. Plm...revin |
asa e cand vezi ceva de genul .. vezi 402 iti vine chefu, vezi pe cineva cu vreun sistem TITS vrei si tu sound, dupaia drift, dupaia styling bla bla, greu cu alegerile astea cand nu sunt bani
|
Quote:
|
si eu la fel sunt foarte putin atras de drag .. dar adevarul e ca nici nu am fost prea mult prin preajma lui sa zic asa, cine stie .. mai ales ca poti sa ai o masina de 2 in 1, styling + drag, nu cum e la alte chestii de ex nu poti sa combini gen drift cu sound, drag cu sound, drift cu styling and so on, un foarte bun exemplu este ursul lui bobi mom, styling + drag
|
Quote:
Dragul de performanta nu se pupa cu nimic, nu exista masina de drag cu pretentii de expo. Bobi Mom este un urs frumos (dar nu poti spune ca are nuj ce kit exterior, jante pe 21'...interior custom & so on...). Exemplu e masina lui Gollum (cantarita si vopseaua de pe ea). Drift cu sound, drag cu sound- poti face. SOUND inseamna si SQ (nu numai o lasa de 100kg) care iti ocupa toata masina...pentru mine SPL nu e sound...pentru mine SPL e SPL. Drift cu styling u are soooo wrong!!! Jante late, bodykituri custom, vinyluri custom...practic JDM tuning style se preteaza cel mai bne pe o masina care face drift. Stylingul sau tuningul vizual se imbina foarte bine cu driftul dar majoritatea nu investesc in asa ceva ca exteriorul e primul lucru care pica cand something goes wrong in drift... LA SUBIECT: Combinatii 2 in 1 intotdeauna sunt un compromis si de asta am luat decizia sa nu mai pun niciodata 1.4 16v turbo (sau fara turbo) pe masina mea. E o investitie prea mare care nu o pot fructifica din plin. Nu poti avea exterior custom & ditamai muzica & so on si bla bla bla. Decat sa pun pe masina mea 1.4 16v turbo mai bine mai dau inca 500e (la caruta de bani care e investitia) si'mi iau un seicento...il golesc, ii pun un RC, 7j spate, 8j fata, koilover, rigizat tot si va spun eu ca 160 cai pe 700kg is massive fun si cel mai important mult mai fun decat pe un seicento cu 300kg mai greu si spoiler fata/spate custom la 6cm de sol... P.S. Un exemplu si mai bun decat MOM il vad in CORRAPTOR (PAHu)...tuning tuning si o fff buna masina pe 402m. Peace |
Quote:
|
Mai morph... hai da-o dracu de treaba... vrem si noi mai multe detalii despre masinuta ta.. ce se mai intampla cu ea.. poze ceva... sincer din ultimile pagini pare un proiect abandonat.. :(( sper sa nu fie asa... zi si tu mai multe detalii.. ce ii mai face aleks la masina.. mai o poza una alta :((
Sau daca tu nu vrei sa ne pui pozele.. il rugam pe aleks :) poate pune el cva poze.. |
Masina e departe de a fi un proiect abandonat, se lucreaza la ea in fiecare zi, cu exceptia saptamanilor astea doua cat sunt eu in Ungaria/Oradea, in rest unul din oamenii mei o bijutereste zi de zi.
Poze n-am ce pune, ca nu se intampla nimic spectaculos, pana cand o sa fie trasa in filler, adica in iunie, nu mai am ce poze sa pun... |
aaaahhaa.. oki.. acuma am inteles.. ma gandeam ca ati dus masina la 4t doar pt reclama si apoi ati abandonat-o... dar daca zici tu ca se lucreaza la ea.. tre sa te credem:) oricum felicitari pt proiect.. chiar daca se misca cam greut ;)) :)
Sper sa nu te superi p mine :D :) :P (@aleks + Morph) :D |
Pai eu nu ma supar, ca asta e realitatea, ar fi trebuit terminata, n-a fost situatia ideala pentru masina, se reface si o sa fie gata, probabil luna viitoare o sa fie pe strazi, si cam aici o sa fie finishul etapei asteia din viata seicento-ului :)
|
aha.. oki.. ms pt raspunsuri aleks si imi cer scuze pentru micile mele rautati din cele 2 postari :D bafta cu proiectele :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
...cand incep sa ma gandesc (incep sa injur sistemul asta atat de dependent de bani!)... Hai, va pup! |
hmm pentru bogdan acest vis devine incet incet realitate
incet incet inseamna foarte incet . mai incet de atat nu am vazut niciun vis. cred ca din punctul meu de vedere e o mica bataie de joc , masina sta la plm din noiembrie si inca nu e gata , iar din cate vad pe siteul plm MULTE MULTE masini au fost modificate , retusate , etc si nu stiu daca alea sunt proiecte mai importante decat cel al lui bogdan. eu unul daca as fi in echipa care lucreaza la plm as trage tare cu masina lui bogdan in primul rand pentru obraz ca totusi au trecut mai bine de 6 luni v-am pupat , no offence :twisted: le:Spoiler de Nissan 200SX – maşină de drifter :) - asta inseamna cate zile de munca ? Skoda Octavia RS cu multiple modificări - aceste multiple modificare probabil ca au durat aprox o luna cat or fi durat ( nu ma pricep la modificat deci nu stiu cat ar fi putut dura dar oricum in acest timp proiectul lui bogdan a stagnat) Capotă cu badboy şi spoiler clean- VW Bora - de ce CAPOTA BAD BOY VW BORA si nu capota badboy fiat seicento ? nu vreau sa mai insist ca nu are rost . imi cer scuze daca am deranjat pe careva dar nu m-am putut abtine :) |
man adevarul cam asta e.si dupa parerea mea dureaza cam mult prea mult pana e gata,masina e in custodia PLM de ceva luni bune,e adevarat ca e mult de munca dar...sper totusi ca rezultatul sa fie unul pe masura si sa fi meritat marea asteptare :D.pace
|
normal , tot respectul pentru munca lui evident ca o sa iasa ceva frumos nici nu ma gandesc , o sa fie ceva special si totul datorita muncii INDELUNGI a plm tuning :)
cheeers |
Quote:
cumpara-ti masina, modific-o, vezi cat dureaza. daca nu viseaza in continuare, plimba o fata, fa-ti o l..a in parc vezi tu ce faci. parerile tale nu conteaza. No offence!:twisted::twisted: |
hmm...nu plange monstrule eu cred ca am scris adevarul in acel post si nu cred ca threadul acesta are legatura cu viata mea personala
daca simt nevoie de o l..a ma duc la c...e numai fi nervos , nu am vrut sa atac pe nimeni , eu pur si simplu miam zis parerea referitor la ce se intampla cu masina asta de cand e la PLM. imi cer scuze daca te-am deranjat pe tine sau pe altcineva cheers , last post ps: sageata ala nu cred ca e un vocabular adecvat pentru varsta ta :) |
Quote:
|
Sageata , sa mi opresti si mie o mana ,un picior ceva din asta micu :-) .
|
Quote:
:pistoles::pistoles: ok, kay!:lol::lol: |
Stii, si eu la 18 ani tot asa idealist eram, si tot asa repezit, fara a sti mai nimic despre subiecte, la concret.
tocmai de asta n-o sa ma supar pe tine ci o sa-ti raspund la primul post, punct cu punct. Quote:
am repetat motivele pentru care vopsitorul/pregatitorii YRJului au dat-o in bara, nu le scriu din nou, daca tot esti atat de legat afectiv de masina lui Bogdan vei putea regasi postul rapid cu pretul a 5 minute pretioase din timpul tau. decizia comuna a mea si a lui Bogdan a fost ca masina sa se reintoarca la mine, sa se ocupe noul meu om de ea si sa refac finisarile. timpul meu si fondurile lui Bogdan sunt insa limitate, iar ritmul e impus de cele doua variabile Quote:
incerc sa inchei aici subiectul pentru ca toate lamuririle din lume s-au adus deja. |
Quote:
Quote:
Atata timp cat Alex si Morpf s-au inteles intre ei ,nu vad rostul posturilor voastre |
Daca oamenii sunt curiosi, le raspundem, vorba lui Morph, doar suntem asociati in proiect,nu? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning