![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
2 Attachment(s)
multi probabil o sa ma injure dar gusturile nu se discuta
bmw ii foarte urat din fata si rangeu..... parca o facut top gear la misto si o aruncat un pian pe el.. |
Adevarat! Urata masina Range Rover asta nou, nici eu nu-l sufar.
|
Ala se numeste range rover evoque si din punctul meu de vedere este extraordinar de frumos mai ales varianta in 4 usi.
|
Eu nu-i consider pe cei de la Top Gear o autoritate în ale design-ului.
Din păcate sunt formatori de opinii şi asta duce la crearea de diverse păreri negative, doar că aşa au spus mai sus aminitiţii. La maşini, ca şi la femei şi poate alte lucruri este valabilă următoarea vorbă: "Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ţi place ţie". |
Quote:
Quote:
|
evoque e o masina tare frumoasa.... daca ai CNP cu 2 in buletin....
|
fac pariu ca cel putin 3 sferturi din persoanele care ti-au citit post-ul n-au stiut la ce te referi, aleks :lol:
|
Quote:
Quote:
P.S. Daţi-mi un Evoque şi-mi puteţi spune Pisi. :D |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acum cateva zile cand am trecut prin fata unui service am vazut chestia asta Fiat Multipla , si sunt de parere ca e in varful piramidei.
|
esti primul care zice asta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca off topic mai ai de mancat ceva paine ca sa ajungi sa vb despre masini ;) Multa paine Din punctul meu de vedere cea mai urata masina a galaxiei ! parca e un cotet de dambovita plin cu varza si gaini ! De fapt asa si este ! |
ne calmam, ca nu-i pe bani... :)
|
1 Attachment(s)
Parca-i desenata de orbi.
|
Quote:
hmmmm, nici live nu-i stralucita, din pacate... |
Stii cum arata live? Ca un carucior de-ala cu rulmenti.
|
Quote:
bai nea compozite, nu te-a insultat nimeni, am zis ca e menita sa fie insulta, ca e vorba veche, n-am inventat-o eu acum special pentru tine, ca nu esti chiar atat de interesant cat sa-mi ocupi memoria degeaba ;) sa mai zic una urata...ford fusion. stiu, nu mi-am permis sa mi-o cumpar si d'aia e urata :blahblah: |
Quote:
|
Quote:
Dar cultura ta auto se rezuma la anii 95 -2000 |
[QUOTE=fasso;5492583]lasa-l aleks, ca tot cu unu ca el care mi-a facut reclama pe un topic am reusit sa vand masina asta :lol:
Nasol inseamna ca nu esti cel mai trist om cu cea mai nasoala masina de pe planeta ! felicitari :ballbounc:ballbounc:ballbounc:ballbounc |
Si mai devreme cand ai pus poza si ai zis ca e urata, fostul meu punto era din 2013, nu mai era din '95 . Doamne, mare gradina! Si din cate stiu, adica deh, cat imi permite cultura auto, punto nu s-a fabricat numai intre 1995 si 2000. Macar daca te vezi prost, foloseste-n plm google, ca pana si nea ion din varf de deal stie ce e ala.
Din ce in ce mai multi....si inca mai au drept de vot :cry: |
1 Attachment(s)
Si ca sa aduc completarea la ce scriam mai devreme ...
|
hai ma, ce dracu.... depasim si noi discutia? :)
|
1 Attachment(s)
Vreau sa va cer o parere despre designul acestei masini cum vi se pare are loc aici?
|
Are, ca-i rezolutia mica.
|
Quote:
Daca vrei neaparat un raspuns: nu-i o masina frumoasa dar sub nicio forma nu-i urata asa ca n-are ce cauta aici. Multumit? |
Si stai sa vezi ca acu' te ia: " Da' tu ce masina ai ma, de zici de masina mea ca nu e frumoasa? " :lol: Ca si ala cu pretiosul lui golf 3 :lol:
|
Da recunosc am asa ceva si nu am postat-o ca sa fac misto ci doar ca sa vad si opinile altora ca multi imi zic ca e urata.Si nu o sa te iau cu ce masina ai de zici ca mea e urata,nu nicipedeparte.
|
Atata timp cat masina se incadreaza in cerintele tale si'ti faci treaba linistit cu ea, nu vad unde e problema ca ti-au zis altii ca e urata... Sa le fie de bine ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
S-a adaugat si Fiat 500XL? Succesorul modelului de "succes", Multipla!
|
2 Attachment(s)
Dupa parerea multora a aparut ceea mai urata masina din lume Lamborghini Veneno. Pacat ca se fac numai 3 exemplare :)
|
:lol: un tuning de prost gust facut de lamborghini. chiar ca este urat si foarte impopotonat ii mai lipsesc niste actibilde
Quote:
|
Quote:
|
Daca macar exista o varianta 4 x 4 era ceva. Dar asa, nu-i vad niciun folos...
|
Quote:
Quote:
Bine ca nu vor toti tiuning d-ăla finut de bun gust, ca altfel eram o planeta de soferi trasi la indigo... |
Urata in draci,da ar fi mai frumoasa daca ar sta in garajul meu:))
|
Niciodata Lamborghini nu a facut masini prea frumoase, dar asta e oribila :) probabil s-au gandit numai la performante si au neglijat complet design-ul, iar in realitate trebuie sa fie infioratoare. In filmulete se vede cat de urata e, mai bine decat in poze.
https://www.youtube.com/watch?v=uw6xEmOa2eI |
Voi nu cred ca intelegi ce inseamna un supercar.
Un supercar nu trebuie sa fie frumos, sa aiba linii discrete sau sa fie elegant. Un supercar trebuie sa iasa in evidenta, sa fie exotic si sa fie vizibil intre toate masinile din trafic. Masinile exotice sunt gandite pentru oameni care nu vor doar o masina puternica, vor ceva unic, care sa nu se asemene cu restul masinilor. Cine vrea performante isi ia Evo sau GT-R, cine vrea design elegant si lux isi ia Bentley sau Rolls iar cine vrea sa se faca observat isi ia un supercar. In ultima vreme s-a cam uitat esenta acestei clase de masini; inainte supercar-urile erau masini pe care nu le conducea orice oligofren, masini care nu aveau legatura cu restul industriei (vezi Countach la vremea lui sau Bugatti EB110). Inainte, masinile astea se faceau cu pasiune si erau cumparate de oameni care vroiau o masina dementa si pe care o alegeau dupa cat iesea in evidenta si dupa cat de dement era motorul. Daca puneai un oligoren la volanul unui EB110 ori o facea praf cand se trezea sa piste, fara sa gandeasca, acceleratia putin mai mult decat trebuie ori il gaseai infipt in parapet la primul viraj. Eu ma bucur sa vad masina asta. E ceva inedit, ceva diferit, ceva care merita titlul de supercar. Si dupa ce dai 4 milioane eur stii sigur ca o sa iesi pe strada si n-o sa aibe nimeni ceva asemanator. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning