![]() |
Re: AG 88 PVA
oricum e frumoasa masina, altceva ce sati zic decat spor la munca ;)
|
1 Attachment(s)
Iti mai face ma motoru asa? :lol:
|
2 Attachment(s)
Motorul nu se mai vinde.intra la "tratamente"....
|
Quote:
Foarte bine ca nu-l mai vinzi:-P tine de el, mici upgraduri si o sa fie forta:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Intre timp a primit si tratament facial...:)
|
Quote:
|
Ms domnu'..pt fusta!:D
|
o masina foarte frumoasa
meriti tot respectul bafta :!::!: |
bolidu am si eu o intrebare in legatura cu flanzele pana la urma ce ai pus pe fuzeta de la nova sau de la papuc diesel ca sa treci in 4 prezoane?
|
fuzeta de papuc si butuci de nova.
|
butucu de nova intra direct sau trebuie dusa la strung ?
|
dus la strung si bucsat.
|
Cred ca raman tot la varianta cu butuc de papuc si dat 3 gauri deocamdata.
Oricum ms baieti ;) |
arata foarte bine masina si e facuta cu stil felicitari
|
Am vazut-o azi la liniute, a prestat bine batrana. Chiar si un prieten non-daciot a zis "e frumoasa a dracu" .
PS: Scuze ca nu am trecut sa vorbesc cu tine si cu Adrian dar ma simteam rau si nu am stat foarte mult . |
Felicitare pentru curse domnu' Alex , sa tinut bine daciuta!
P.S. cu Adrian YLI ce ai facut ca nu am vazut finish-u? |
felicitari Alex pentru cursa de azi . bafta in continuare
|
felicitari pentru rezultate!
|
foarte frumos pacat ca au fost doar 2 dacii... frumoasa combinatia de culori cu jantele albe (si destul de late) si a mers foarte bine! felicitari!
|
Niste poze,filmulete,ceva?:D
|
Felicitari Alex , am inteles ca l-ai facut pe Baboi (cel cu skoda fabia albastra )pentru cine nu stie
|
Da l-am facut si pe Baboi si pe Yli...oraganizarea a fost foarte buna pot zice pt. Pitesti,nu ma asreptam sa se desfasoare asa bine insa am fost complet dezamagit de FAIR-PLAY-u romanesc.in afara de mine si inca doi baieti tot aveau mai mult decat pt Grupa A.JAPCA pe fata...Urat.....
In schimb am fost foarte multumit de prestatia masinii,cu toate ca pe final la ultima libera i-am dat a2a de a sarit timoneria din bucse..:).problema s-a rezolvatr rapid multumita lui Brosko:D Pun cateva poze de serile anterioare cu serpii facutii si incerc sa pun si un film de azi de la linii in care apar.;) P.S: nu pot Uploada..o sa incerc maine.... |
1 Attachment(s)
Nu am fost la eveniment, dar am auzit ca te-ai descurcat de minune, felicitari pentru rezultatele obtinute;)
Mai incearca cu filmuletele alea si mai ales cu pozele;) p.s. Clipul care nu putea Bolidu sa-l incarce |
ce sa vrei mai mult cand vezi o dacie langa un opel si ala cu opelu se uita si parca zicea ''hai frate ca ma fac de ras'' bv:!:
|
bravo lui ca a reusit sa faca o masina cu care sa intreaca un opel
|
Cati cai are Alex pana la urma masina ta ? Stiam ca motorul stock are 90 CP , l-ai urcat mai sus?
|
22 Attachment(s)
Se pare ca da...in jur de 100 CP :D
Poze din zilele anterioare liniutelor si de la locul faptei..:) |
Felicitari!! Se stieee daca e Rally :D.
|
de pe ce masina e motorul?
|
de Renault 19!
...si filmarea de la Brosko': https://www.youtube.com/watch?v=EJ78YuXaXHU :) |
Felicitari pentru Duminica ! Nu mai vezi alta Dacie in Curtea de Arges ca a ta . Bafta in continuare , si mult succes in ceea ce ti-ai propus.
|
Quote:
|
Ce ma te simti cu musca pe caciula?:)) e de la tine ca tu ai filmat...
|
felicitari pentru rezultate! :peace:
|
bine bine cu dacia! tine-o tot asa la mai multe :>
|
frumoasa si merge si bine chiar imi place,bafta cu ea!
|
Multumesc tuturor! Speed4u frumos si Olteanul tau.chiar mi-a placut.e lucrat frumos la exterior!
|
Ms boss asa l-am luat i-am facut decat rotile albe,pacat ca nu a mers chiar in ziua in care trebuia sa mearga dar asta e ;) bafta cu ea sa o ti cat mai simpla !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning