![]() |
Re: Masini tari din Iasi
" Motor pe masura'' ahahaaaa :))))) asta e prea tare
|
parca avea v8 400 de cai :)) turbo ..:)) daca el mai mult de motor ce Ciele nu o vazut e normal ca i se pare mare 2000 :D Cip sa te mai potolesti putin cu comentariile prostesti cel putin pana ei permisul :>
|
Quote:
JOKERS ce am zis gresit , de tot sari asa pe mine ? P.S Ce ai zis aici puteai sa imi zici si live :-) Si in legatura cu motorul de 2.0 de pe NISSAN cand am zis " pe masura " m-am referit ca bate si PASSAT si GOLF . Asa ca nu mai fiti rautaciosii ca pana apare si masina voastra prin topicul asta mai e cale lunga ;) . Nu am nimic cu nimeni dar vad ca unii LIVE sunt intr-un fel si aici sunt altfel. O zi excelenta va doresc.:D |
Depinde ce motorizari pe PASSAT SI GOLF!!!! normal ca bate un 1.9TDI :), ce e mai sus, NU!
|
Quote:
Orice masina e tare, normal, ca e facuta din metal, nu din plastilina. |
Aloooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Aloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce se intampla? Ce e cu voi? Unde va credeti? Sunteti pe cel mai mare si populat forum auto din Estul Europei !!!!!!!!!!!!!! Sunteti pe sectiunea IASI, IASI ce odata era pe locul 2 dupa Bucuresti in vizite, discutii & CO si ameninta bine pozitia numarul 1 !!!!!!!!! Nu va e rusine? Sa nu cumva sa imi dau drumu la gura si sa va spurc pe fiecare in parte,nu ca nu mi-ar place, nu mi-ar face placere si nu mi-ar fi rusine!!!! :lol: Si cu mutatul ... va rog,mutati-va directia, comentarill si ideile low cost despre si cu in alta parte sau abtineti-va!!! Nu aici!!! In privat daca se poate,va mutati si directia si dintii si pumnii acolo sau LIVE; daca sunteti in stare concepeti un forum al vostru si sanatate! Va rog frumos, MihaiCsl, IS19CIP, Jockers, vinyl, Eddy_e39, 18.Marius.92: GATA !!! A fost masina lui Cristi,a fost, a muncit pt ea, a investit in ea, dar GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va multumesc! CRyS` P.S. ! Imi este rusine mie atunci cand intru pe sectiunea IASI! |
Quote:
|
+1 crys
sunt unii care chiar vor sa vada ceva pe forum asta,sa mai afle ceva nou,o gluma o chestie...in ultimul timp cam peste tot numai cearta,scandaluri,ironii. macar noi la iasi sa fim putin mai calmi.nu mai sariti asa unul in capul altuia pentru orice nimic... si dupa cum a mai zis cineva mai sus,fiecare posteaza dupa parerea lui,care crede el ca e o masina tare,sunt perfect deacord.pe mine personal ma atragea de fiecare data nissanul cand il vedeam,era ceva mai deosebit. |
Quote:
CRyS calm tata. De asta nu mai intru si intram pe 4tuning cei care am fost o data. Ne enervam degeaba si nu are rost. |
Mnezo,eu sa ma enervez? Stii bine ca nu am voie! :D Doar ii apostrofam un pic pe cei enumerati mai sus! Raman fidel 4Tuning-ului indiferent de situatie! Aici am invatat sa schimb treptele in 7000 rpm, aici am invatat sa pun kerosen in rezervor,aici am invatat sa fac (I)legale si tot asa mai departe! 8)
De exemplu,o alta masina TARE e jucaria lui Mnezo! Mie imi place la nebunie! De cat ori il vad in trafic de atatea ori imi zic "Il fac si cu spatele si cu fatza cu ochii inchisi!" :lol: |
Quote:
Radem glumim, dar asta am vrut sa sublinez si eu in ce am zis mai sus, sunt masini in Iasi in care au fost investiti multi bani si respectiv, multa munca si inca nu le-am vazut vazut pe acest topic, plus ca la acea masina, munca, respectiv banii, au fost investiti de alta persoana. Fiecare cu parerile lui si personal m-am saturat sa fiu pus la perete doar ca am o alta parere despre masinile "tuningate" si fulgerate. Tot personal imi cer scuze ca am deranjat atat de mult unele persoane ce citesc acest topic. O seara frumoasa. |
Scuzele mele pentru comentarii aiurea :D ..dar unele comentarii sunt fara rost ..Si app Cip tine pt tine glumele cu Golf si Passat .. Ca sunt Golfuri in iasi care nici in vis nu te gandesti ce au sub capota .. :) Crys da merge Renaul Megane pana la 7000 ?:)) O glumita mica :>
|
Hai,la 1 .... 2..... 3.... SI sa radem in grup !!!!!!!!!!!!!!!Ca ne place,place,place!
P.S. Cand aveam 8000 rpm in bord, unii erau in clasa a IV-a ! Si, DA, Megane-ul are 7000 rpm in bord ! PACE NATIUNE! BASE` E LA COMANDA NAVEI DE CURSA LUNGA NUMITA "ROMANIA"!!! |
nenea crys :)) tot asa fara simtul umorului ai ramas:)) ..las crys motorul sa traiasca hai noroc si la cat mai multe motoare ;;) :))
|
Macar mutati-va pe cafenea, stricati (sau strica-ti, vad ca e la moda..) bunatate de topic.
|
Ar trebui sa se refaca alegerile pentru moderatorii forumului pentru ca la cat off-topic a fost aici se dadeau warn-uri fara numar :lol: :???::D
|
Eu va faultam de zor,in fiecare zi! Si public si in privat! :lol: Dar si cartonase rosii fara numar se primeau! :lol:
|
11 Attachment(s)
Şi ceva on-topic...:lol:
|
Quote:
|
Ar fi frumos sa se faca niste categorii cu masinile tari din Iasi. Si cand postati pozele sa le incadrati la o anumita categorie. :) doar o parere de la un cititor.
|
acum depinde ce intelege fiecare prin masina tare.... dar nu uitati de topicul masinilor modificate https://forum.4tuning.ro/36-iasi/6902...i/page-18.html
|
25 Attachment(s)
Īncă un set de poze.:lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted:Attachment 2557940
|
Am vazut-o si eu azi in Bularga, mi-am rupt gatul dupa ea in oglinda retrovizoare :D am crezut ca nu am vazut bine culoarea - e mortala !
|
E de 5 luni vopsita asa ... abia acum o vedeti?
|
Eu abia ieri am vazut-o, live. E ceva deosebit.
Sint curios unde a vopsit-o de a iesit asa bine. |
AutoHunter, din ce stiu.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Din trafic
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o doamna conduce Maseratti ala rosu :D tot timpul o vad ca se duce spre Miroslava ..Respectul meu pt ea,am observat ca stie si sa o "conduca" ..
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Stie cineva ce masina e aia neagra cu nr EXS?
|
ford falcon
|
Stii cumva si ce ford Falcon este? American?Argentinian?Australian?
American mai mult ca sigur nu este, daca era australian trebuia sa aiba volanul pe cealalta parte... Eventual anul de productie m-ar ajuta. Multam |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning