Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 25-05-11 06:59

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Colantari auto profesinale cu folie cameleon: https://www.youtube.com/watch?v=Q8oa_Puzic8

Sevastian_Vr6 25-05-11 13:51

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Salut, am si eu un vw corrado, m-ar interesa o culoare perlata, se poate face?

M-ar interesa sa fac si marginea la usi intr-o culoare asemanatoare ca sa nu se vada diferenta, se poate?

Ms

colantari 25-05-11 14:12

Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 4350339)
Salut, am si eu un vw corrado, m-ar interesa o culoare perlata, se poate face?

M-ar interesa sa fac si marginea la usi intr-o culoare asemanatoare ca sa nu se vada diferenta, se poate?

Ms

Iti recomand o vopsitorie pentru ceea ce vrei tu.

A13x 26-05-11 15:54

Cat % este legal rar sa pui folie pe greamurile fata?si cat ar costa un set total, geamuri fata, spate, luneta si parasolar parbriz(daca se poate pune) totul in culoarea negru (cu acelasi procent peste tot) cu folie llumar?

colantari 26-05-11 17:46

Quote:

Originally Posted by A13x (Post 4352897)
Cat % este legal rar sa pui folie pe greamurile fata?si cat ar costa un set total, geamuri fata, spate, luneta si parasolar parbriz(daca se poate pune) totul in culoarea negru (cu acelasi procent peste tot) cu folie llumar?

Geamurile din fata sunt ILEGALE.
Set complet: 700 lei (fara parasolar).
Timp de executie: 1 zi.

adamitza2005 26-05-11 20:19

trimurile interioare la un bmw e39 in argintiutexturat cat costa?

TheSinner2 29-05-11 00:12

e46 coupe, colantare gri mat.
culoare: http://www.bimmerpost.com/forums/att...3&d=1248374096
masina va intra intai la indreptat si finisat (mici marturii de prin parcari). e vreun watchout la partea asta ?

Tx.

ps: raspuns si pe privat pls.

RadooM 29-05-11 10:56

Salut, pentru e36 rosu mat se poate face? si la ce bani?
multumesc

A13x 30-05-11 11:15

Folie transparenta doar pt protectie UV puneti? si este omologata rar?si la ce pret pt parbriz si geamuri fata?

colantari 30-05-11 11:27

Quote:

Originally Posted by adamitza2005 (Post 4353399)
trimurile interioare la un bmw e39 in argintiutexturat cat costa?

250 LEI.

colantari 30-05-11 11:27

Quote:

Originally Posted by RadooM (Post 4358625)
Salut, pentru e36 rosu mat se poate face? si la ce bani?
multumesc

250 EURO.

colantari 30-05-11 11:28

Quote:

Originally Posted by A13x (Post 4361105)
Folie transparenta doar pt protectie UV puneti? si este omologata rar?si la ce pret pt parbriz si geamuri fata?

Nu punem asa ceva.

yneedlove 01-06-11 14:37

Salut , as avea si eu o intrebare , cat ma costa sa pun folie pe geamurile din fata ale masinii sofer/pasager dreapta, ce gradatie este permisa , cat costa si daca este omologata rar...se da un certificat ceva? Stima.

colantari 01-06-11 15:09

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 4366986)
Salut , as avea si eu o intrebare , cat ma costa sa pun folie pe geamurile din fata ale masinii sofer/pasager dreapta, ce gradatie este permisa , cat costa si daca este omologata rar...se da un certificat ceva? Stima.

In primul rand pe fata sunt ILEGALE. Mai departe tragi concluzia. Cost: 200 lei.

Gutuie 01-06-11 21:12

Salut! M-ar interesa pentru un Polo in doua usi din '95, doua preturi separate pentru folie rosie stopuri si folie geamuri doar cele doua mici laterale.
Numai bine! :D

colantari 02-06-11 08:28

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4367850)
Salut! M-ar interesa pentru un Polo in doua usi din '95, doua preturi separate pentru folie rosie stopuri si folie geamuri doar cele doua mici laterale.
Numai bine! :D

Folii stopuri: 75 lei.
Folii geamuri lat mici: 100 lei.

yneedlove 02-06-11 09:32

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4367050)
In primul rand pe fata sunt ILEGALE. Mai departe tragi concluzia. Cost: 200 lei.

Nu stiu cat de ilegale sunt....avand in vedere ca am vazut multa lume cu dolie pe geamurile din fata... insa am inteles ca tre sa fie nu stiu cat la suta.... ms oricum...

mafiosso 02-06-11 09:37

Daca ti-ai dat seama ca au folie pe geamurile din fata e clar ca o aveau "ilegala" ca sa zic asa.

shm3ny 02-06-11 09:43

salut, am vazut o duba pe care scria ceva cu colantari.ro sau ceva de dcm desing , cred ca era de pe la voi, ideea e ca pe ea era desenat un hyundai coupe negru cu dungi , m-ar interesa daca aveti pe undeva poza aia so vad mai bine ca atunci eram in viteza .mc

pustiu_FUG 02-06-11 11:10

Folie pe geamurile fata este ILEGALA,indiferent d transparenta, pentru simplu motiv ca 99% le au colorate din fabrica(scrie si pe geam, transparencia min70%) cei care au, inclusiv eu, pe spatele nostru. Respect pt DCM ca au spus dinainte nu ca alte firme.

TheSinner2 05-06-11 09:40

Raspunzi si la cererea mea?

midanius 06-06-11 00:43

salut , am un ford tranzit ( duba ) doresc sa pun cateva poze el si reclama , eu organizez evenimente ( clovni , magician , picioroange - deci genul asta de poze si reclama , vreau sa stiu ce costuri ar fi .

hihi 07-06-11 21:00

Salut
Pentru o Skoda Fabia hatch folie pe geamurile din spate 50% la ce pret este?

colantari 07-06-11 21:20

Quote:

Originally Posted by midanius (Post 4376813)
salut , am un ford tranzit ( duba ) doresc sa pun cateva poze el si reclama , eu organizez evenimente ( clovni , magician , picioroange - deci genul asta de poze si reclama , vreau sa stiu ce costuri ar fi .

Dupa ce ne trimiti o grafica (pe [email protected]) putem sa apreciem un cost (cantitate de material, timp de executie etc.)

colantari 07-06-11 21:22

Quote:

Originally Posted by hihi (Post 4381301)
Salut
Pentru o Skoda Fabia hatch folie pe geamurile din spate 50% la ce pret este?

Folie Llumar omologata RAR: 500 lei.
Insa este destul de deschisa, nu o sa fie mare diferenta. Iti recomand macar 65%, altfel nu are rost sa dai banii. Nu o sa fie mare diferenta de ceea ce ai acum pe masina.

colantari 07-06-11 21:28

Quote:

Originally Posted by TheSinner2 (Post 4358130)
e46 coupe, colantare gri mat.
culoare: http://www.bimmerpost.com/forums/att...3&d=1248374096
masina va intra intai la indreptat si finisat (mici marturii de prin parcari). e vreun watchout la partea asta ?

Tx.

ps: raspuns si pe privat pls.

Nu dam raspunsuri pe privat. NU avem nimic de ascuns fata de restul userilor.
Culoarea de pe acea masina se poate realiza doar din vopsea.
NU exista in seriile Oracal 970 gri mat (seria 970 erste din aceeasi categorie cu folia imitatie de carbon). Doar aici ar fi fost o sansa sa se apropie de cerinta ta.
Mai bine vii la firma sa vezi materialele.

shm3ny 08-06-11 07:59

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4368821)
salut, am vazut o duba pe care scria ceva cu colantari.ro sau ceva de dcm desing , cred ca era de pe la voi, ideea e ca pe ea era desenat un hyundai coupe negru cu dungi , m-ar interesa daca aveti pe undeva poza aia so vad mai bine ca atunci eram in viteza .mc

nimic ?

colantari 08-06-11 08:10

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4382065)
nimic ?

NU mai avem grafica respectiva. A fost folosita acum 2 ani.

shm3ny 08-06-11 08:33

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4382085)
NU mai avem grafica respectiva. A fost folosita acum 2 ani.

dar macar o poza ramasa pe undeva sa vad si eu mai bine cum arata ?

colantari 08-06-11 09:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4382133)
dar macar o poza ramasa pe undeva sa vad si eu mai bine cum arata ?

Am gasit ceva. Sper sa fie bun.

Tako 08-06-11 13:11

salut,

pentru colantatul unei moto suzuki katana ? un galben electric ...sau ceva asemanator culorii galbene ...dar nu cea de taxi... cat costa?
stima

colantari 08-06-11 15:50

Quote:

Originally Posted by Tako (Post 4382901)
salut,

pentru colantatul unei moto suzuki katana ? un galben electric ...sau ceva asemanator culorii galbene ...dar nu cea de taxi... cat costa?
stima

200 euro.

shm3ny 08-06-11 16:10

mc e foarte buna

Tako 08-06-11 16:44

wow ... dar de ce asa o diferenta mare ? pentru colantatul total unui auto de clasa medie este 1000 (parca asa i ai spus colegului cu e46 rosu mat nu?)... in schimb asta e cam o treime ...

TheSinner2 08-06-11 23:03

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4381374)
Nu dam raspunsuri pe privat. NU avem nimic de ascuns fata de restul userilor.
Culoarea de pe acea masina se poate realiza doar din vopsea.
NU exista in seriile Oracal 970 gri mat (seria 970 erste din aceeasi categorie cu folia imitatie de carbon). Doar aici ar fi fost o sansa sa se apropie de cerinta ta.
Mai bine vii la firma sa vezi materialele.

Salut, am cerut raspuns SI pe privat.. nu doar pe privat.
Din pacate, mi-e aproape imposibil sa ajung la voi intre 9-17 in timpul saptamanii doar pentru o vizita. Spune-mi daca exista solutie pentru folie gri mat si cat ar fi pretul.

Mersi.

superuser 09-06-11 22:05

O colantare completa A4 B6 2002 sedan + trimurile interioare carbon gri patratele?

mihaialecsandrunitu 16-06-11 14:59

Salut! Am un fiat punto mk1, 4 usi; cat ma costa sa o colantezi toata gri mat cu exceptia plafonului pe care as vrea sa il fac negru mat?

colantari 16-06-11 15:14

Quote:

Originally Posted by Tako (Post 4383352)
wow ... dar de ce asa o diferenta mare ? pentru colantatul total unui auto de clasa medie este 1000 (parca asa i ai spus colegului cu e46 rosu mat nu?)... in schimb asta e cam o treime ...

Din cauza timpului foarte mare necesar manoperei.
In pret intra material si manopera.

colantari 16-06-11 15:16

Quote:

Originally Posted by mihaialecsandrunitu (Post 4401685)
Salut! Am un fiat punto mk1, 4 usi; cat ma costa sa o colantezi toata gri mat cu exceptia plafonului pe care as vrea sa il fac negru mat?

Pret: 750 lei (fara tva).
Timp de executie: 3-4 ore.

colantari 16-06-11 15:17

Quote:

Originally Posted by superuser (Post 4386678)
O colantare completa A4 B6 2002 sedan + trimurile interioare carbon gri patratele?

Pret colantare auto Audi A4: 250 euro.
Pret colantare trimuri: 60 euro.
Preturi fara tva.

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning