![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
Multumesc Luci:-) |
damn , lucrez si vineri si sambata si duminica , si schimb de tura nu mai am cum sa fac
|
Ramai si duminica la liniutze? Eu cred ca vin doar duminica...
|
Pai am scris ca am o nunta in sambata aia,la care trebuie sa ajung..:rolleyes2
Am sa vin sambata dimineata si plec pe seara.Daca nu vi nici tu nu stiu cine mai vine,ca vad ca toata lumea nu poate..:sad:..as vrea sa cunosc si eu mai multi colegi de Forum,nu doar lumea din jur..:sad: |
Bogdan, mergi duminica la liniute? Ca vreau si eu sa merg, si cred ca ar fi mai bine sa mergem unu' dupa altu'... daca e sa mergi, da un semn! :)
|
Quote:
|
Bogdan stii cumva, la Buzau in ce loc al orasului e??Eu sunt le vreo 100 km de Buzau e si pacat sa nu vin!Bafta
|
Quote:
Nici eu nu cunosc bine Buzaul sau unde va avea loc evenimentul,dar mai intreb prin oras,trebuie sa stie lumea:-) Ramane sa ne vedem p-acolo,numai bine:-) |
1 Attachment(s)
Weekend-ul asta am lucrat la proiectarea,masurarea,taierea si finisarea partiala a "buzei" care va veni in prelungirea fustei fata:rolleyes2
Am pus si o poza,asa,ca idee:-) Acum,as avea nevoie de un sfat..ce culoare sa o fac:rolleyes2..negru sau culoarea masinii:?: |
bogdane mai lipseste busonul pe aripa si suportul de numar gordini :)
|
fara suparare dar chiar nu e reusita fusta aia.mai bine ii pui una dinaia de fibra originala de dacia.....
|
Quote:
culoarea: negru ,clar8) |
Quote:
Merci pt apreciere si sfat Apline,tot spre negru inclin si eu:rolleyes2 STI,i-ar mai lipsi ei destule pana sa fie ca R12 Gordini,dar mie imi place tare mult si asa:-) A se obsera la respectiva prelungire ca are o anumita cubura si pierdere in latime de la centru inspre capete;)..pe mijloc are latimea cea mai mare,dupa care am pierdut-o teptat,treptat pana la capete,sub aripile fata;)8) |
Bogdanele eu mi-am turnat buza fata duba un model de buza si a iesit bine zic eu!!!parerea mea e sa o faci neagra dak poti !!!si bafta la expo
|
sa vezi tu acum cu bordurile 8) o s-o parchezi la juma' de metru de orice obstacol :lol: ,dar....avantaje si dezavantaje....;)
|
Quote:
Oricum,si inainte ma feream de parcari "la mustata" iar de incalecat borduri sau alte chestii nici nu incerc:-) |
Quote:
Poate nu am vazut bine, dar dadea mai bine daca buza aia se unea cumva cu pasajele aripilor, pare ingusta tare.. |
Bogdanele tu la ce ora te prezinti ????si ai platit vre-o taxa?sa stiu sa vad dak rezolv cu medicalu cum imi planific timpu sa ajung
|
Quote:
In poza nu se observa pt ca nu era prinsa pe laterale si intra sub aripi;) Ai sa vezi mai bine cand va fi gata,adica peste vreo 2 zile:-) Lucica,daca vrei sa intri la Expo trebuie sa fi acolo inainte de 10,soferul si "copilotul" au intrarea libera,a 3-a persoana achita 5 Lei.Eu am sa ajung inainte de ora 10,numai cu "copiloata",ca mai mult de 2 locuri oricum nu am in masina:-)8) Te astept:-) |
e foarte frumoasa masina,imi place ca e old school, cum dealtfel ii sta cel mai bine la dacia 1300,bafta incontinuare.la motor i-ai facut ceva? scuze daca s-a mai intrebat, nu am apucat sa citesc toate posturile ...:cry:
|
Multumesc pt aprecieri MariusARD:-)
Motorul si cutia provin de pe o Dacie Sport,motorul e de 1.4,cu 1mm luat din chiulasa si carburator dat pe consum;) Baietii din Braila stiu cum trage..:rolleyes28) |
Quote:
|
Speranta moare ultima Lucica:-)
Oricum si eu stau numai sambata,pana seara,nu pot ramane si duminica:rolleyes2 |
Quote:
|
mie imi miroase aici a BEST AUTOHTON!multa bafta bogdane..:D..masina asta sigur nu se va duce acasa cu mana goala de la Buzau!;)
|
2 Attachment(s)
bogdane, cu parere de rau, trebuie sa iti spun ca nu`mi plac colturile dungilor gordini :( trebuia sa fie facute dintr`o bucata
|
dap! asta am observat si eu mai de mult..dar, cu bucurie zic ca e cam singurul defect!
|
Quote:
Nu va mai spun cata bataie de cap am avut cu ei ca sa-mi faca dungile pe capote la curbura lor,ca ei imi adusesera unele drepte..la un moment dat si-a chemat oamenii sus si a vrut sa ma lase balta..asta e,pe viitor se pot remedia,acum nu am mai stat de ele:-) Merci Bolidu':-) Nu ma duc pt premii,vreau doar sa se faca cunoscuta si sa placa la public:-) |
10 Attachment(s)
Ultimele poze cu NIG-ul inainte sa plece la Buzau:-)
Ca noutati,avem prelungirea sub fusta fata data gata,un f.asortat filtru de aer sport,butucii curatati si vopsiti cu negru in mijlocul jantelor si ceasul de pe consola cuplat la curent si iluminat. Am mai facut si alte multiple "retusuri" care nu se vad:rolleyes2:-) |
super misto filtrul , si HU ... sa ai bafta la Buzau
|
bogdane cum ti-am mai zis mai bine puneai spoiler original de fibra.cu acela mascai si aripa aia stanga care e desprinsa de fusta .asta mai rau o scoate in evidenta...e alegerea ta!;)
|
lasa-o asa ma, clasica... vai ce ma bate capul sa imi fac si eu una(asemanatoare ca a ta :P) asa pentru niste plimbari prin oras,cruising:D am una dar e din 89 modelul "ochios" i-as lua motorul ala de 1.4 si l-as pune pe 1300.inca odata ai grija de ea ca e o ... bijuterie:lol:8)
|
cablu de acceleratie e de 1300 dar capacu de culbutori nu...dc? e mai greu de reglat asa ....:!: plus ca arata ciudat prindere de 1300 pe capac 1310
|
Bogande mult succes la Expo Buzau:D.cu referire la colturile care ziceau si ceilalti,se puteau face dintr-o buc.si ploterul face exact ce comnada i dai si ce desen are,doar ca tipii care ti-au lipit le-a fost greu:rolleyes2 sa le puna asa ,deoarece e mult mai greu de lipit ca sa imbini coltul de la capota cu linia masinii.Sa ai grija la capacul de plastic unde ti-ai pus filtru de aer,deoarece serupe f.repede la imbinarea unde ai pus colierul din cauza la trepidatii eu am schmbat vreo 5 pana acuma ,si e naspa ca nu se prea vede si iti intra praf:idea:.
|
multa bafta , sa speram ca nu vei ajunge acasa cu "mainile goale" ...
|
tare masina am vazut-o azi si am ramas fara cuvinte inca o data felicitari pt munca depusa!
|
Mi se pare mie sau ai mai lasato mai jos de fata? oricum arata super...;)
|
Quote:
Multumesc mult:-)..oricum,am observat ca a placut la toata lumea,a avut ff multi admiratori. Masina asta a facut de departe diferenta intre tot ce a fost acolo 1300,1310 insa am plecat putin dezamagit,pt ca Best Autohton nu a fost acordat pe bune..a iesit o...chestie de Oltcit,doar pt ca proprietarul facea parte din organizatori..nu a fost deloc corect,dar asta e:sad: GTXR,am observat si eu ca s-a mai "asezat" de fata..:rolleyes2.insa fara sa-i fac vreo alta modificare la suspensii:rolleyes2 |
lasa bogdane!conteaza ca a placut la lume.oriicum de la mine au un vot la BEST AUTOHTON!:D......
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning