Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ar_66_rau 19-07-09 13:05

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

fain o fost....:D

h0rm0n 19-07-09 13:25

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2496586)
Asa ca te asteptam si pe tine o intalnire 4tuning cand mai ai drum prin Arad.

Stii ca as veni cu cea mai mare placere...

Week-endu viitor, am nunta la Sibiu ! deci.. posibil peste 2 saptamani sa va fac o vizita !

andy_wpo 19-07-09 13:27

chiar a fost fain.Probabil ne vedem si vinerea viitoare

!41! 19-07-09 17:59

mi s-or spart rulmentii la roata de la mouse pana am derulat toate pozele :) Cool

mihait 20-07-09 21:57

Sal va urmaresc de multa vreme vineri vreau sa vin si eu la patinoar :)

Alexutzuu 20-07-09 22:23

Quote:

Originally Posted by mihait (Post 2500311)
Sal va urmaresc de multa vreme vineri vreau sa vin si eu la patinoar :)

Pai vino....;)

Black Pearl 20-07-09 22:31

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2497215)
mi s-or spart rulmentii la roata de la mouse pana am derulat toate pozele :) Cool

Sa inteleg ca sunt datoare cu un mouse? :lol: Nu promit ca voi face mai putine poze data viitoare :-P

@mihait bine ai venit printre noi. Te asteptam vineri la Patinoar :)

steli_anu 21-07-09 00:43

vad ca s-a lasat noaptea....si voi tot acolo:p

Black Pearl 21-07-09 00:48

Primii veniti... ultimii plecati :-P

!41! 21-07-09 09:47

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2500388)
Sa inteleg ca sunt datoare cu un mouse? :lol: Nu promit ca voi face mai putine poze data viitoare :-P

Sau macar rulmenti :) Lasa sa fie cat de multe poze ca i bine asa

xerror vtr 21-07-09 11:42

cand venim noi doi kto mai nimeni,cand lipsim plin!

xerror vtr 21-07-09 11:44

in orice caz daca nu ar fi lili ar fi nasol fara poze!

xerror vtr 21-07-09 11:45

asa ca traiasca lili !!!!!!!!!!!!

PinkProbeLady 21-07-09 20:34

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare?

Saptamana asta imi incep interiorul la Probe si am nevoie de putina piele roz (ca si masina) Am umblat prin germania, ungaria, romania si nu gasesc exact nuanta dorita. Poate ma poate indruma cineva! Va rog!

Scuze daca am gresit postand aici...dar nu mai stiu unde sa caut.

NEo007 21-07-09 23:21

Pe google gasesti multe firme care tapiteaza in piele diverse. Nu gasesti la una dintre firmele astea piele roz? :( Spor la gasit

exit0905 21-07-09 23:33

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2502790)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare?

Saptamana asta imi incep interiorul la Probe si am nevoie de putina piele roz (ca si masina) Am umblat prin germania, ungaria, romania si nu gasesc exact nuanta dorita. Poate ma poate indruma cineva! Va rog!

Scuze daca am gresit postand aici...dar nu mai stiu unde sa caut.

sper sa nu rada lumea de mine.

incearca sa mergi la o firma de haine de piele, magazin, ceva. si intrebi de unde primesc ei marfa. unde se fabrica hainele. si daca pot sa-ti dea adresa, este ceva fabrica in romania, mai multe sunt sigur. pe comanda in ziua de azi ar trebui sa poti face rost de ORICE, bani sa ai sa platesti cat iti cere. nunta ta de roz ma gandesc ca are un cod de culoare. tu le dai codul respectiv, si ei iti trimit piela...sper ca te-a ajutat cu ceva ideea mea, numai bine!

Black Pearl 22-07-09 08:56

@PinkProbeLady incerca la cei care vopsesc piele.

@xerror vtr :lol:... si zici ca vinerea asta vii la Patinoar?

PinkProbeLady 22-07-09 18:58

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2503707)
@PinkProbeLady incerca la cei care vopsesc piele.

@xerror vtr :lol:... si zici ca vinerea asta vii la Patinoar?

Pai ieri am fost in Viena la cei care vopsesc piele .... am stat 3 ore jumate pe capul lor...si nu a iesit nuantza dorita ..ori iese mov ori plamaniu...si faza e ca am nevoie doar de 6 metri pentru intereioarele scaunelor, ca restul va fi alb....
Crede-ma am fost peste tot...ungaria...austria...pe aici prin ro, si nimeni nu imi face doar nuantze ciudate.
Va multumesc oricum, inca mai caut pe E-bay....poate am noroc

PinkProbeLady 22-07-09 19:00

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 2503295)
sper sa nu rada lumea de mine.

incearca sa mergi la o firma de haine de piele, magazin, ceva. si intrebi de unde primesc ei marfa. unde se fabrica hainele. si daca pot sa-ti dea adresa, este ceva fabrica in romania, mai multe sunt sigur. pe comanda in ziua de azi ar trebui sa poti face rost de ORICE, bani sa ai sa platesti cat iti cere. nunta ta de roz ma gandesc ca are un cod de culoare. tu le dai codul respectiv, si ei iti trimit piela...sper ca te-a ajutat cu ceva ideea mea, numai bine!

Merg maine sa vad si pe la magazine.
Mulrumesc mult pt ideie. :hug:

higheaven 23-07-09 14:45

SI eu am cautat multa vreme piele verde intens pentru o sa de motor, si nici o sansa. Exista niste nuante care ori nu sunt de gasit, ori se gasesc foarte greu.
Incearca o imitatie de piele - alea sigur se gasesc, ma gandesc ca asta e nuanta care o doresti 180379206877 (ebay item nr.)

P I T 23-07-09 16:10

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 2505452)
Merg maine sa vad si pe la magazine.
Mulrumesc mult pt ideie. :hug:

nu iti place cum am avut eu in fiatu uno?

mihait 24-07-09 16:32

Salut sper sa nu va radeti prea mult de mine dar parcarea de la patinoar e cea de langa intrarea la strand cum treci podul ? cea de vizavi sau cea de dupa curba ?

absstrakt 24-07-09 16:57

nici una nici alta...meri mai inainte treci de patinoar si cobori ca si cum ai merge la club Activ numa ca jos nu faci stanga spre terenurile de tenis ci faci dreapta

mihait 24-07-09 18:26

Ok deci cred ca stiu acuma unde langa terenurile de tenis dar cum dau de voi ? nu va cunosc personal masinile le stiu doar din poze pe unele nu aveti un stegulet ceva :P

steli_anu 24-07-09 22:57

nici o problema.nici eu nu am cunoscut pe nimeni.sunt oameni forte de treaba toti.ai sa-i cunosti acolo.doar masininele celor ce vin la intalnire sunt acolo in parcare.

Black Pearl 24-07-09 22:58

11 Attachment(s)
Intrarea de la Activ, cum cobori in dreapta din prima parcare se intra in a doua, cea lipita de Patinoar.
Vinerea de la 19 suntem doar noi acolo asa ca vino linistit.

Cateva poze de astazi:

PinkProbeLady 25-07-09 00:19

Quote:

Originally Posted by P I T (Post 2507802)

Pana la urma am gasit ceva pe E-bay...am cumparat-o..e piele naturala si am dus deja unele componente la facut.
Multumesc oricum!

Si apropo! Cat de frumos a fost Fiatul :shock:

PinkProbeLady 25-07-09 00:19

Quote:

Originally Posted by P I T (Post 2507802)

Pana la urma am gasit ceva pe E-bay...am cumparat-o..e piele naturala si am dus deja unele componente la facut.
Multumesc oricum!

Si apropo! Cat de frumos a fost Fiatul :shock:;)

Alexutzuu 25-07-09 00:46

Tare multi am fost :lol:
Multumim pentru poze Lili :D

mihait 25-07-09 09:47

Deci nu stiu unde e Activ nu stiu bine orasul mai ales aceasta parte ieri am cautat parcarea si am gasit una langa care erau multe terenuri de tenis o piscina si un bar dar nu cred ca aia era parcarea "norocoasa" am mai fost si mai in fata si am ajuns la o parcare unde erau niste casute mam uitat iar pe poze si stiu ca nici aia nu a fost sunt pe teritoriu necunoscut eu in aceasta zona nu merg si nu siu nimic despre ia nu am fost la patinoar vreodata. :(

brummy 25-07-09 10:49

1 Attachment(s)
mihait ai fost destul de aproape.
cum vii din micalaca spre subcetate, din sensul girator o iei catre oras si imediat se face o banda pt cei ce fac stanga (care trec la Activ, peste dig). Faci stanga, treci digu, dar nu faci iarasi stanga ca sa intrii la activ ci faci drapta si vii langa dig pana in capat. nah acolo :D

mihait 25-07-09 12:27

Cred ca am fost foarte aproape deci de la sensul girator cum vi de la Micalaca prima intrare pe stanga eu am venit din partea cealalta am intrat si acolo atat ca nu am luato pana in capatul parcari vinerea viitoare sper sa nimeresc bine multumesc pentru harta :)

dj_crapone 26-07-09 12:00

poate participa oricine,la aceste intalniri?

Alexutzuu 26-07-09 14:31

Quote:

Originally Posted by dj_crapone (Post 2513426)
poate participa oricine,la aceste intalniri?

Evident ca da :lol:. Daca vrei sa vi intalnirea e in fiecare vineri la ora 19 in parcare la patinoar, in caz ca nu sti unde ii e mai sus postat o harta :-P.
Vad ca se strange tot mai multa lume :D

ar_66_rau 26-07-09 19:51

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 2511834)
mihait ai fost destul de aproape.
cum vii din micalaca spre subcetate, din sensul girator o iei catre oras si imediat se face o banda pt cei ce fac stanga (care trec la Activ, peste dig). Faci stanga, treci digu, dar nu faci iarasi stanga ca sa intrii la activ ci faci drapta si vii langa dig pana in capat. nah acolo :D

deci brummy no.1.....cea mai glontz explicatie....:D

NEo007 26-07-09 22:32

Da. Poate participa orcine :)
Taxa de participare e 10 Ron si o colectam noi :lol:

steli_anu 26-07-09 23:29

eu tin banii:))))))

dj_crapone 27-07-09 00:20

:shock::shock::shock:Doar 10 RON???:D:D:D ... poate o sa trec si eu pe-acolo cand fac rost de bani!:lol:

Black Pearl 27-07-09 11:14

Te imprumuta ei :lol::lol::lol:

Te asteptam vineri la Patinoar. :)

dj_crapone 27-07-09 15:58

sper sa-mi pun spoilerul spate pana vineri,tocmai l-am rupt!!!:cry:...daca rezolv problema pana atunci o sa vin,chiar sunt curios sa vad cum se desfasoara o astfel de intalnire,n-am participat niciodata la asa ceva...:D

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning