![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Postul meu nu avea nici o referire la motorul tau sau la tine.....nu m-am bagat in subiect si nu ma bag...eu am facut referire directa la tir...daca vroiam sa zic ceva de motorul tau...ziceam direct! Nu inteleg dc esti asa iritat de subiect....u pareai cel mai obiectiv..repet...nu ai fost niciodata o tinta pt mine!!
PS: Cati cilindri are motorul tau? 3 sau 4? |
Quote:
|
Engine Manufacturer Opel
Engine Location Front Engine Alignment Transverse Engine Construction Coolant Type Water Engine Type DOHC Number of Cylinders and Placement S-4 Valves per Cylinder 4 (toplam 16 adet) Engine Displacement 1199 cc (73.17 cu in) Bore 72.5 mm (2.85 in) Stroke 72.6 mm (2.86 in) Bore / Stroke Ratio 1 Unitary Capacity 299.75 cc/cylinder (18.29 cu in/cylinder) Number of Main Bearings Compression Ratio 10.1 : 1 Fuel System Type Bo Motronic M 1.5.5 Aspiration Type Normal Compressor Type - Intercooler Type None Catalytic Converter Yes Maximum Engine Power 73 HP (54.4 kW) Maximum Engine Power rpm 5600 d/d Maximum Engine Torque 110 N.m (81.2 lb.ft , 11.2 kg.m) Maximum Engine Torque rpm 4000 d/d Engine Torque at Max. Engine Power rpm 92.8 N.m (5600 d/d) Power / Weight Ratio 63.8 HP/ton (47.5 W/kg) Power / Engine Displacement Ratio 60.9 HP/litre (45.4 kW/litre) Deci....ai 4 pistoane...e normal sa ai 16v! Eu am zis ca pe motor in 3 cilindri nu se pot pune 16v! Inca odata mentionez: nu m-am referit la motorul tau ...ci la orice motor in 3 cilindri(care in nici un caz nu e al tau) ca nu pot avea 16v...pt ca e simplu...imparte 16 la 3.....sa vezi ca nu e un nr fix...este 5(3) deci imposibil....in cazul tau....4 cilindri...deci 4 valve pe cilindru...rezulta motor DOHC! Sper ca m-am facut inteles....si sper sa ne vedem deseara! |
Care are FLATOUT 2 ??? il vreau si eu va rog frumos ! :):P
|
Quote:
in fine, jur ca deja disper aici cand vad ca o dai in diverse si mi se pare total deplasata atitudinea ta...regret ca am incercat macar sa te ajut ca vad ca numa' prost am facut...mai bine taceam in **** mea din gura si te duceai la ai tai master tuner din bucuresti ca aia iti fac masina pe dyno si **** mea ce ti-au mai zis ei... aveam o alta parere despre tine Oli...si chiar m-ai dezamagit... bye |
Quote:
ciao, ne vedem diseara...daca e... |
|
giugiuc :D
daca ii vei pune usi lambo o faci belea, si nu cred ca va fi egalat de alt corrado din Romania, si cine stie poate si din afara :yes: |
DjRainManFast
Bai desteptule... am scris eu pe undeva de 16 V la motor de 3 pistoane ? Dak nu cintesti exact ce spun stai in plm in banca ta... Ma doare pe mine ca imi spui tu mie ca sunt figurant sau nush cum... de asta nu pot eu sa mai trec strada :) sau sa dau o pedala la bicicleta... |
Quote:
Asa si cu Geo taci din gura...Ca nu esti in masura de nici 1% sa vorbesti! Intelegi mata?...Nu cred ca il cunosti mai de mult decat mine pe Geo si in orice caz eu l-am intrebat pe om direct, asa "face to face", nene...ai ceva cu mine -> zi-mi in pana mea in fata sa stiu...Si sincer sa fiu nu o da in actiuni gen Aaronel cu strambe ca vii tu si spui "Mi-a zis X despre Y asta si asta..." ca asta faci mata acum...! Intelegi? Acum inca o data, public, in gura targului, probabil ca nu am fost clar si precis pana acum: @Geo: ce treburi ai zis tu despre mine? Huh?!!?!? Cu ce am gresit?...Zi tata in gura mare daca ai ceva cu mine ca asta te-am rugat intotdeauna...sa fim sinceri, nu sa carcotim pe la spate cum fac "prietenii" nostri Alexik si Aaronel... Ia-auzi domne`...."zice Kalu anumite treburi..." Cui le zice Alexik?..Vine la tine si se spovedeste?...Ce ti-a spus?...Ca aveam bateria descarcata atunci?....Sau ca era cainele pe care mi l-a gasit urat? (poate omului nu-i plac ciobanestii germani)...Tare curios sunt ce are lumea de comentat cu privire la activitatea mea aici...Mai ales ca nu il cunosteam decat pe Trafy, pe Aaronel si pe Petrica de la Counter cand am intrat in halalul asta de comunitate... Chiar insist sa aud si eu treburile alea pe care le zice Kalu...Si daca mai are si altcineva ceva de zis ziceti-mi... Numai bine! |
eu in afara de faptu ca m`a suparat faza la polivalenta cu ala cu mazda cand a zis oliver ca nu ar fi bine sa pierdem o masina d`aia din comunitate cand eu eram suparat p`ala, nu am zis nimik. Daca am zis sa mi se aduca aminte. Nu ma bag in certurile voastre cum nici voi nu v`ati bagat in ale mele da din moment ce s`a adus si vb de mine atunci zic ca in afara de aia nu mai e nimik. Si cum am venit atunci la petrom si am vb de fata cu toata lumea imi asum responsabilitatea si vb cu omu fata in fata. Take care
|
Asadar alexik dupa cum ai observat nici eu nici Geo nu aveam nevoie de avocat sau de un personaj-reflector ca in telenovele care sa plimbe vesti di`colea pana colea denaturand, adaugand, comentand si toate celelalte verbe la gerunziu care se mai pot adauga, informatiile.
In momentul de fata mi-e sila, scarba, lene sa mai incerc sa gandesc cum sa imi formulez punctul de vedere care oricum ar fi fost decent, plauzibil, daca nu poiate chiar solid formulat. Oricum acest moment ar fi venit mai devreme sau mai tarziu pentru ca eu ma care de pe meleagurile astea si tare fericit sunt cand ma gandesc ca scap de balacareli din astea si de griji de genul ca iar ne intalnim si iar comenteaza X ca Y a zis aia sau il vorbesc pe la spate pe Z. Dupa cum poate confirma si Geo eu l-am intrebat inca din ziua neplacutului eveniment daca are ceva cu mine si am fost dezamagit sa aflu la 2 luni dupa ca intr-adevar are ceva cu mine, dar am vorbit ca oamenii fata in fata si civilizat, fara sa ne fie rusine ca am adresat o intrebare sau ca am facut o greseala si fara sa conteze caii - asa cum se insinueaza... Asa ca, respectele mele catre toti membrii acestei comunitati fie ei permanenti sau sezonieri, cu bipas sau 4 roti, si sfatul ca daca ati venit aici pentru niste amici si pentru pasiunea acestei arte continuati, dar fiti mai sinceri si mai directi. Numai bine, sanatate si no evenimente urate! |
Quote:
Quote:
Quote:
pentru ultima data precizez...nu imi zi mie ca sunt maronel si ca lansez carcoteli si barfe si **** mea, ca eu nu halesc fazele astea...am tacut pana acuma, dar acuma incepi sa fi nesimtit... hai ciao |
Quote:
Quote:
hai pa, de azi incolo nu ma mai bag in seama cu tine si nici tu sa nu te mai bagi in seama cu mine PS: pe tine te-a luat gura pe dinainte, asta sa o stii cu siguranta PS2 [LE]: imi cer scuze de aciditatea din vorbele mele, dar mai putini nervi nu pot avea...la fel cum nici calm nu pot sta cand vad cat cacat mancati uneori...mi se pare ilogic sa vorbesc asa urat, dar repet, nu ma pot abtine...si imi pare rau. |
Nene esti incoerent rau de tot...Dar asa in mod alarmant. Ia-ti posturile de la cap si uite-te cum incerci peste tot sa iesi basma curata...Problema e ca oricum ai da-o nu reusesti....Lasa tu vrajeala cu "am incercat sa te ajut si d`aia m-am simtit prost"...Ca tu ai zis limpede ca te-ai simtit prost ca te-ai dus cu un motor de 1,2...Nu mai vorbim ca ai precizat asta in contextul in care ii mai spuneai altuia ca are motor mic si ca e degeaba...Nu il mai face pe desteptul care detine toate argumentele ca nu le ai.
Nu ai de ce iti cere scuze de aciditatea ta...Daca te uiti peste toate post-urile tale esti una dintre cele mai vulgare persoane...Asta esti tu ...cu **** ta toata ziua. Vezi usor cu faza cu traitu` in lumea mea si cu rotitele mele...Ca eu daca faceam faze din astea cand m-a contactat Ionitza pe mess si radea cu hohote de tine ca iti sta motorul sau ca nu stiu ce ....Sau mai grav ca se lua de infatisarea ta fizica puteam sa fiu al dracu` si sa ii dau dreptate, dar am stat de aceeasi parte a baricadei cu tine...Intelegi mata? Bai omule...Tu citeste-ti posturile iar ca cine stie ce dracu` aveai cand ai scris...Adica imi dau seama foarte bine ce aveai ca tu numai sa comentezi tot ai stiut si sti sa faci...Asta cu ajutatul ai bagat-o si tu dupa sa iesi din faptul ca te-a scapat gura, dar cu mine nu iti merge. Uitashi ca tu esti ala care il cunostea si pe baiatul cu Mazda (pe care eu in schimb nu-l mai vazusem niciodata pana in ziua aia) si veneai ca e de treaba(poate chiar e..dar tu esti cu geo sau esti cu neo)?...A tacut Geo din gura pentru faptul ca e un baiat cu bun-simt si tu te-ai crezut gata basma-curata...Ei bine esti inca murdar rau de tot la caracter... Iar ca sa sti tu bai nenea "incerc sa ajut oamenii" dar mi-e rusine ca l-am intrebat pe ala de motoare mici, eu oricum trebuia sa plec...Nu imi mai pot permite sa pierd cate 10-15 minute sa studiez cate o problema pe aici si sa ma implic...Sau sa stau sa cenzurez si sa sterg "**** mea" a lu` alexik de pe forum toata ziua...Intelegi tu?...Nu plec ca ia uite doamne m-a jignit alexik...Tu nici nu stiai de forumu` asta cand organizam eu intalniri si vii acum si imi zici mie ca am rotitele sarite? Inca o data, vezi ca argumentele tale sunt de tot cacatul si sunt numai pe ocolite nene. Si vezi ca eu nu te-am facut prost si sarit asa ca iti recomand sa fii mult mult mai atent. Stai ca acum o vad pe asta cu banii de la mami si tati...Nu vezi cat de penibil esti ma? Esti zob omule. Masina mi-am cumparat-o singur varz-o...Ai mei mi-au platit doar o mica diferenta si vama...undeva in jur de 1000 de euro din 5500 cat m-a costat in total cu transport cu tot. Si acum o sa incepi sa razi ca prostu` in targ sau sa comentezi iute cum faci tu de obicei ca intotdeauna ai ceva de comentat si o sa intrebi ca de unde aveai bani. Din web-design ba "domnu` sunt mai destept ca tine" ;) Ca am stitut sa caut clienti pe piata externa si am luat si 700 euro pe site...Dar tu ce sa intelegi? Esti mai mare ca mine si tot ce sti e sa iei bani de motorina de la tatal tau si pachetu` de tigari...Ti-am propus atunci de fata cu baietii sa facem ceva...Ai inceput sa te strambi ca la manacarea cu gandaci...Pai ce sa ma astept de la unul ca tine.... In momentul de fata am atins fiecare punct important al comentariilor tale imputite si inutile, mai ramane de rezolvat aspectul ca mai jignit... |
nu are rost sa va mai certati.Oricum toti stim ca comunitatea se duce pe p...apa. io unu voi ramane aici poate mai apar cativa useri si o sa fim iara "vechea familie". Si cu clubu ca am auzit vorbe de genu: domne ce slab e trafy ca nu a facut clubu. Ba desteptule daca vezi ce scriu: faceam clubu degeaba. nu vezi cum pleaca lumea de aici? va faceam sa dati banii degeaba. poate faci tu un club!. Oricum imi pare rau ca multa lume a tacut pana acuma si deodata ati inceut toti. Singuru lucru de care imi pare rau pe forumu asta e ca n`am cu cine sa ma cert:D hai va pupai
|
Cea mai tare comunitate :X
COMUNITĮTE s. f. 1. caracterul a ceea ce este comun mai multor persoane sau grupuri sociale. 2. grup de oameni cu interese, credinţe, obiceiuri, norme de viaţă comune; colectivitate, societate. ♢ totalitatea organismelor vegetale care ocupă o anumită zonă geografică, avānd relaţii reciproce. (<lat communitas, după fr. communauté, it. comunitą) cred ca noi ne incadram la partea cu vegetalele |
fra mi-a dat ignore:( fra hai sa ne certam intre noi ca pana acu nu ne-am certat cu nimeni:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
aici inchei eu certurile cu oricine de aici si cu atat mai putin cu curve idioate...ciao si bafta |
"hai Geo nu te certa cu el ca sa nu pierdem o masina ca aia din comunitate"
Am zis n-are rost sa pierdem un nou membru cu masina. Ca nu era un pieton. Ziceam acelasi lucru si daca avea Oltcit. Asta sa stie lumea...Varianta adevarata, nu minciunile deplasatului asta mental. |
lasand cearta de o parte, ce mai faceti in rest?:) toate bune si frumoase? tot asa? frumosi destepti?
|
trafy ... hai sa ne certam si noi 2 :) daca tot nu ai cu cine sa te certi ... hai cearta`te cu mine :))
|
bine. ba tu de ce mergi asa incet prin oras? nu ai bani de motorina? hai recunoaste ! si daca mergi cu muzica pe la gelaterie si cu geamurile jos esti smecher? si daca te intorci cu frana de mana si parchezi intre 2 masini cu lateralu iara esti smcher?:))) ( glumeam ma ) :P
|
:)) damn ... nu mai trebuia ma sa zici k glumeshti .. mai ne " certam" si noi pe 2-3 pagini .. poate il depaseam pe maronel la posturi :)
|
:))))))) lasa ma....incet da sigur:P m`am lasat de sportu asta ca mi`am dat zeama ca n`am cum sa il ajung pe aaronel la posturi ca el face cate 100 pe zi ( facea ) :)bre mergi la un cico pe seara ? P.S: avataru meu face avataru tau :P
|
ia uitati fratilor:
Tricou cu egalizator: http://www.tqualizer.biz/ 1.5 mil are un microfon pe el si in functie de muzica iti regleaza equlizerul de lumini pe tine ca la orga de lumini.marfa nu ? |
care dai comanda cu mine pt tricou? scuze pt posturile astea multe dar chiar vreau sa`mi iau un tricou dala e 1.4 mil am gasit pe okazii sau mai e model cu niste dansatori pe el:)
|
lasa ma dracu tricourile.. strange bani pt urs ... k daca itzi iei tricouri dastea si tampenii .. mai ramai cu bani decat de lastun :))
la suc.. nu pot in seara asta :( k ma duc la ziua unui prieten .. pe la 8 asa.. si nu`sh cat ne lungm .. cel mai bne maine :) |
ok tata. La multi ani pt Sorin din partea mea si a lu Adytzah :))tot ce isi doreste
|
Quote:
|
si eu ies deplasat mental din treaba asta...ma intreb de ce :) dar in fine, asa o fi...
anyway, revenind printre celelalte idei...trafy nu da banii pe prostii :) la ce req iti trebuie tricou din ala cu equalizer pe el ?...damn |
sa luminez dupa bass:))) hai ne`a alexik nu iti iei? e frumos sa fiti 4 in masina si sa mergeti la bling bling:D
|
care stiti o masina buna de vanzare pana in 5 000 euro :) ?
|
dacia Logan sau iti dau un astra 1.6 75cp care face un 1.4 diesel tot 75 cp:) ( astra ti`l dau in 3200 ):) sau o vectra la 3700 din 93 parca, muzica pe ea...
|
depinde ce intelegi tu prin mashina buna .. la 5000 de euro :)
o mashina SH .. buna... consum .. fiabila.. etc etc .. gasesti .. ceva ceva la 5000 de euro .. sau ... ce reaq .. doar tre sa fim nationalisti din cand in cand .. ia`tzi un LOGAN 1.4 mpi de 5000 de euro ... NOU ... consuma mult , fuge de zici k sta pe loc, urat , sistem audio NEVOie , jante nichelate din tabla + capace si cauciucuri * astea sunt optionale * .. :)) |
sau unu diesel. vorba unui tovaras: masina asta nu se poate numi diesel pt ca consuma cat benzina si fuge ca tramvaiu:D ( era vb de un 524d )
|
Quote:
...nu e pentru mine masina :) ...se gandea sa cumpere Vectra A .aia..VL xx VIP ...da zic unii ca nu e intretinuta..:-? Trafy: cat cere pe ea ? |
io de aia iti ziceam ca e a lu varumeo. Iti spun io ca se merita banii;) stiu masina pe derost si chiar e intretiunta. ce vi se pare ca e cazuta? ca are jante model vechi? sau ca bara pe spate ii sta putin lasata? sau ca nu are folii pe geam? sau ca are volan sport?:)
|
Ogica m`ai ruinaaaaaaaaaat:((((((((((((((((
|
:))) eu macar nu am bagat la lotto :)) a luat`o in mana Ogica :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning