Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

SpYk3 14-05-10 16:31

Re: Hunedoara - Accidente

ba cata minte iti trebuie sa pui asemenea poze pe net ,necenzurate :|

ondin 14-05-10 21:42

Pentru cei mai sensibili, care vor sa fie mintiti in fata, sa puna si ei draq fundite, pasarici si floricele pe fundal, sa distraga privirea de la grozavia unei locomotive peste niste tabla.
si pompierii aia in cadru imbracati in rosu, ar merge mai bine un retus din redactie, in ceva mai rozaliu asa, minimum pinky.
:)

P.S. Nu dati banii pe prosti, luati un Brabus Vanish la copi.

F.R.Sonic 14-05-10 22:48

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3359869)
ba cata minte iti trebuie sa pui asemenea poze pe net ,necenzurate :|

Pai eu zic ca e foarte bine daca s-ar pune doar poze necenzurate si daca s-ar difuza clipuri necenzurate cu accidente pe la stiri ca poate asa o sa se gandeasca lumea de 2 ori inainte sa calce pedala de acceleratie (...si daca ajungi sa nu vezi ditamai trenu venind(sau sa ignori semnalele acustice sau luminoase...da nici nu trebuie sa fie vreo bariera sau vre-un bec sa nu vezi/auzi ditamai trenuuuu + ca trecerile de cale ferata sunt adevarate "limitatoare de viteza" la care tre' sa incetinesti ca sa nu-ti rupi masina in 2) inseamna ca esti cam pericol public pt toti cei din jurul tau :( )

SpYk3 15-05-10 07:56

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3360704)
Pai eu zic ca e foarte bine daca s-ar pune doar poze necenzurate si daca s-ar difuza clipuri necenzurate cu accidente pe la stiri ca poate asa o sa se gandeasca lumea de 2 ori inainte sa calce pedala de acceleratie (...si daca ajungi sa nu vezi ditamai trenu venind(sau sa ignori semnalele acustice sau luminoase...da nici nu trebuie sa fie vreo bariera sau vre-un bec sa nu vezi/auzi ditamai trenuuuu + ca trecerile de cale ferata sunt adevarate "limitatoare de viteza" la care tre' sa incetinesti ca sa nu-ti rupi masina in 2) inseamna ca esti cam pericol public pt toti cei din jurul tau :( )

ok de acord cu tine ,ca pentru un impact mai mare ar trebui tot necenzurat,dar hai sa ne gandim la copii din ziua de azi.Ia incearca sa le arati ceva necenzurat (nu ma refer la p0rn) sa vezi cum or sa puna in aplicare .Oare fiind totul necenzurat si explicat En Detail pe cati o sa-i vezi spanzurati sau ca au incercat sa faca pe Superman?

ondin 15-05-10 08:42

Tu vorbesti aici de liberul arbitru, este mai bine sa fie omul informat corect si apoi sa decida de capul lui, chiar daca copiaza modelul negativ, decat sa nu stie nimic si sa o comita din neglijenta sau nestiinta. Asa macar ai inima impacata ca l-ai avertizat pe bizon si acesta nu mai are nici o scuza.

Kedy 15-05-10 09:04

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3360704)

Era grabit omul ma nu ai vazut ce scrie in articol "pasagera era cunoscuta in zona ca prestatoare de servici erotice" iti dai seama ca era pe pozitie si nu o mai realizat ce semnale sunt alea la trecerea cu calea ferata, o fi zis ca ii flambeaza doar lui ceva

Dana_Joy 16-05-10 10:55

Pozele astea mie imi inspira lipsa de respect din partea celor de la Adevaru fata de familiile, prietenii si apropiatii celor 2 victime...dar dupa cum se stie presa e innebunita dupa senzational si nemaivazut, nemaintalnit si nemaipomenit si de cat mai multa drama incat nu se mai tine cont de faptul ca rudele, prietenii pot fi mai mult decat afectati..sunt convinsa ca niciunul din ei nu simtea nevoie sa ii vada pe cei doi in acea "ipostaza"....

SpYk3 16-05-10 12:43

in sfarsit imi tine cineva partea:lol:
Merci Dana :lol:

Dana_Joy 16-05-10 12:45

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 3364152)
in sfarsit imi tine cineva partea:lol:
Merci Dana :lol:

:D Sa cresti mare :-P

ondin 16-05-10 23:00

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3361129)
Era grabit omul ma nu ai vazut ce scrie in articol "pasagera era cunoscuta in zona ca prestatoare de servici erotice" iti dai seama ca era pe pozitie si nu o mai realizat ce semnale sunt alea la trecerea cu calea ferata, o fi zis ca ii flambeaza doar lui ceva

Oricum vedea numai rosu sau roz in fata ochilor, depinde de lenjeria sarmanei fete.
Macar a murit extaziat, fericit.Nu toti au sansa asta sa mori cu mana la .. si cu .. gol, vorba cantecului.
Legalizarea prostitutiei le-ar fi salvat viata, mergeau si ei in camera, dupa poate faceau si un dush, apa calda, intimitate, lux.

ondin 16-05-10 23:06

Quote:

Originally Posted by Dana_Joy (Post 3363777)
Pozele astea mie imi inspira lipsa de respect din partea celor de la Adevaru fata de familiile, prietenii si apropiatii celor 2 victime...dar dupa cum se stie presa e innebunita dupa senzational si nemaivazut, nemaintalnit si nemaipomenit si de cat mai multa drama incat nu se mai tine cont de faptul ca rudele, prietenii pot fi mai mult decat afectati..sunt convinsa ca niciunul din ei nu simtea nevoie sa ii vada pe cei doi in acea "ipostaza"....

Trebuia sa se gandeasca intai omul din poza la asa ceva, apoi si fata, presa doar a prezentat destul de voalat realitatea, era mai mult mai grav, zic eu, daca afisau o poza cu masina intacta, si in text specificau ca ocupantii au decedat din cauza emotiei puternice pentru ca tocmai se indreptau spre un leagan de copii ca sa aduca putina bucurie celor oropsiti de soarta.
Mereu se mentioneaza la stiri ca urmeaza imagini dure si cei mai slabi de inger sunt rugati sa nu se uite, mai mult decat atat nu au ce face.

Dana_Joy 17-05-10 09:23

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3365644)
Trebuia sa se gandeasca intai omul din poza la asa ceva, apoi si fata, presa doar a prezentat destul de voalat realitatea, era mai mult mai grav, zic eu, daca afisau o poza cu masina intacta, si in text specificau ca ocupantii au decedat din cauza emotiei puternice pentru ca tocmai se indreptau spre un leagan de copii ca sa aduca putina bucurie celor oropsiti de soarta.
Mereu se mentioneaza la stiri ca urmeaza imagini dure si cei mai slabi de inger sunt rugati sa nu se uite, mai mult decat atat nu au ce face.

Bun e adevarat e vina lor, au gresit si au platit pentru asta ceea ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca pentru familie in momentele astea pozele respective nu pica bine, e sare pe rana, nu mi-as fi dorit sa afiseze o stire deformata gen cea formulata de tine, dar nu cred ca i-ar convenii cuiva sa rasfoiasca un ziar(online sau nu) si sa gaseasca asemenea poze cu o persoana draga doar ai inrautatii situatia acelei persoane care oricum in momentele astea sufera. Binainteles situatia se schimba daca presa obtine acordul familiei de a publica pozele in ideea ca sa invete ceva din asta si altii....

ondin 19-05-10 16:10

Quote:

Originally Posted by Dana_Joy (Post 3366127)
Bun e adevarat e vina lor, au gresit si au platit pentru asta ceea ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca pentru familie in momentele astea pozele respective nu pica bine, e sare pe rana, nu mi-as fi dorit sa afiseze o stire deformata gen cea formulata de tine, dar nu cred ca i-ar convenii cuiva sa rasfoiasca un ziar(online sau nu) si sa gaseasca asemenea poze cu o persoana draga doar ai inrautatii situatia acelei persoane care oricum in momentele astea sufera. Binainteles situatia se schimba daca presa obtine acordul familiei de a publica pozele in ideea ca sa invete ceva din asta si altii....

Nu cred ca le mai arde rudelor dupa asa ceva sa se mai uite si la stiri sau pe net sa vada isprava rudei lor dragi si cuminti, insa vor avea cu siguranta vecinii lor grija sa le aduca aminte mult timp de acum incolo patania.
Vestile in ziare trec mai ceva ca trenul in gara si vin altele si tot asa, opinia publica uita, dar vecinii si martorii mai greu.
Asta este viata si cu bune si cu rele, poate era un om de nota zece si a facut numai fapte bune toata viata lui, insa imprejurarea nefericita in care a murit ii va marca negativ memoria acestuia.

predescu 25-05-10 14:53

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...268173336.html saracu cel de la luncoiu de jos si-a rupt ambele picioare si a murit in drum spre spital....:(

Creative256 25-05-10 15:56

Condoleante familiilor. Din pacate motociclistii, si mai ales cei fara echipament de protectie, in tara noastra, cu drumurile bune, sunt donatori de organe... Multi au numai viteza in cap si din pacate ajung sa isi piarda viata sau mai rau mai trag si pe cineva dupa ei, fie pasager fie un alt participant la trafic care se alege cu un dosar penal si o constiinta incarcata din cauza unor persoane inconstiente.

adrian78bmw 25-05-10 16:23

da cam naspa a dat caldura au iesit motociclistii...unii chiar circula kamikaze ieri a trecut unu pe langa mine dupa bariera de la Simeria la 10 cm de mine daca schitam un gest din volan spre stanga in cer era..problema cea mai grava e ca nici nu ii vezi..

CosminTX 07-07-10 04:01

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 3388782)
da cam naspa a dat caldura au iesit motociclistii...unii chiar circula kamikaze ieri a trecut unu pe langa mine dupa bariera de la Simeria la 10 cm de mine daca schitam un gest din volan spre stanga in cer era..problema cea mai grava e ca nici nu ii vezi..

poate ala avea pe motor centura pusa si airbag :D))

anabolik 19-07-10 15:53

era masina lui tzotzo(opel bej) sifonata la intersectia cu Pestisu
stie cineva amanunte?

Marius3k 19-07-10 20:03

A intrat intr-o Celica(?), care nu s-a oprit la STOP.

Kedy 22-07-10 08:53

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 3529148)
A intrat intr-o Celica(?), care nu s-a oprit la STOP.

Aseara la intersectia de la Petrom-ul ala de la Piata un Renault Megane cu nr de IRL a facut poc cu un Nissan Qashqai. Cand am ajuns eu era politia oprise circulatia si faceau poze, doua fete ranite au plecat la spital. Nici o urma de frana au venit ca berbeci unul in altu, masinile destul de sifonate parca Renault-ul mai mult decat Nissan-ul. Cineva a intrat pe rosu dar cine?

ondin 20-08-10 21:51

https://www.youtube.com/watch?v=DE9mG...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=9e1gW...eature=related

si asta tot cam pe acolo, dar cu muzica mai buna.

ValyMk4 21-09-10 22:11

2 Attachment(s)
Inca un accident in zona spitalului (in urcarea aceea)

Din cate am vazut au fost scosi din masina 3 (2 baieti si o fata) . Soferul a murit pe loc iar ceilalti 2 au fost dusi la spital .

Masina era un Renaul Laguna model mai vechi ... nu cel nou cu nr de inmatriculare HD 08 AYH (scuzati daca gresesc)

2 poze cu masina ... nu prea clare, doar ca idee .

ValyMk4 21-09-10 22:57

scz de dublu post ...

am uitat sa vad zic , militienii vb ca acul kilometrajului s-ar fi blocat la 130 km/h

blackjack 21-09-10 22:58

pacat ca ii mananca in c*r sa calce pedala pana in capat ... nu intreleg unde dracu se grabesc toti ca doara o viata au si mai bine ajungi cu 1 ora intarziere decat deloc ...

Kedy 22-09-10 08:39

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...340165981.html

D-zeu sa-l odihneasca, acolo e nasol si drumul, canalul ala care e in mijlocul strazi si e denivelat rau posibil sa fi luat ala si sa-l fi aruncat in stalp.

adrian78bmw 22-09-10 08:44

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...340166113.html

orlando_hd 22-09-10 08:45

oricat de rau e drumul, daca avea 50 km/h nu il arunca niciunde da e tarziu acum sa vb ce ar fi fost daca.....asta e invatatura pentru RACERII din oras sa mearga in continuare tare in oras si o sa ajunga lanaga Balasa Bogdan.....Dumnezeu sa-l ierte

orlando_hd 22-09-10 09:00

http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...340166113.html pana la urma accidentul a avut 2 victeme....Dumnezeu sa-i ierte

Kedy 22-09-10 10:39

Quote:

Originally Posted by orlando_hd (Post 3675155)
http://www.adevarul.ro/locale/hunedo...340166113.html pana la urma accidentul a avut 2 victeme....Dumnezeu sa-i ierte

Da se pare ca a mai murit unul la spital, D-zeu sa-i ierte

ban_f_2005 22-09-10 11:07

R.I.P. pacat de cei 2,viteza face victime....:sad:

ondin 22-09-10 17:53

Tineri cu sangele fierbinte, parinti ramasi cu ochii reci si goi acoperiti de lacrimi amare. Teribilismul si infatuarea la volan aici se opreste de cele mai multe ori.
Sa le fie tarana usoara.

xxdadixx 22-09-10 18:46

Mie tot nu-mi vine sa cred ca a avut 130.
Am citit si commenturile de pe site-ul adevarul, cum poti sa te bucuri de moartea unor tineri care mai aveau f multe de facut? In fine... Dzeu sa-i ierte.

orlando_hd 23-09-10 08:01

da Dadi sa-i ierte Dumnezeu, insa tu spui ca mai aveau multe de facut doar ca daca le faceau pe toate cu aceeasi inconstienta atunci e mai bine ca s-a intamplat asa......nu sunt unul din cei care se bucura de necazul altora, dar totusi putem fi de acord toti ca ceea ce au facut a fost o mare inconstienta.....

SpYk3 23-09-10 09:12

Quote:

Originally Posted by orlando_hd (Post 3677382)
da Dadi sa-i ierte Dumnezeu, insa tu spui ca mai aveau multe de facut doar ca daca le faceau pe toate cu aceeasi inconstienta atunci e mai bine ca s-a intamplat asa......nu sunt unul din cei care se bucura de necazul altora, dar totusi putem fi de acord toti ca ceea ce au facut a fost o mare inconstienta.....

lasatii sa se odihneasca in pace.Ei stiu ce au facut sau ce au vrut sa faca.Din chestiile de genul acestea nu se linisteste nimeni.Eu zic ca depinde de mentalitatea fiecarui om.

Condoleante familiilor :)

davides 23-09-10 09:50

cel care traieste i s-a amputat un picior din cate am inteles ... eu il cunosc din vedere ... este baiatul de 19 ani ...

ValyMk4 23-09-10 21:42

Astazi a murit si al 3 lea din cate se aude

fratzika 24-09-10 06:21

Quote:

Originally Posted by ValyMk4 (Post 3674576)
Inca un accident in zona spitalului (in urcarea aceea)

Din cate am vazut au fost scosi din masina 3 (2 baieti si o fata) . Soferul a murit pe loc iar ceilalti 2 au fost dusi la spital .

Masina era un Renaul Laguna model mai vechi ... nu cel nou cu nr de inmatriculare HD 08 AYH (scuzati daca gresesc)

2 poze cu masina ... nu prea clare, doar ca idee .

NASPA ACCIDENT!!!

PS, masina asta era parcata de multe ori in parcare la Lisa DLR daca nu ma insel....acum vreo cativa ani....

mozolici_hd 26-09-10 09:53

Foarte grav accidentul...am ajuns cu 5 minute dupa accident ,chiar cand au venit si politistii...mi s-a ridicat parul pe mine...se auzea din masina cum gemea cineva...Dumnezeu sa ii ierte:sad:

orlando_hd 27-09-10 10:27

Quote:

Originally Posted by ValyMk4 (Post 3679041)
Astazi a murit si al 3 lea din cate se aude

te insesli amarnic, eu am vorbit cu dr. Carlan medic chirurg la hunedoara si a zis ca al treilea baiat a fost operat la picioare, i s-au pus tije si ca 100% o sa mearga din nou pe picioarele lui, a decurs foarte bine operatia si pacientul o sa se refaca......asta imi spunea dr. in data de 24/09/10, nu avea cum sa moara in 23 cand ai postat tu

adrian78bmw 27-09-10 12:13

Victor Ciorbă, adolescentul în vârstă de 18 ani din Hunedoara, care a supravieţuit accidentului petrecut marţi seara în centrul oraşului, a intrat, astăzi, în jurul orei 10:00, în sala de operaţii.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Municipal "Alexandru Simionescu", tânărul are multiple fracturi la ambele picioare, operaţia fiind foarte complexă. “Are fractură de femur, fracturi ale gleznelor şi ceea ce este şi mai grav are un traumatism cranio-cerebral acut”, a declarat Bende Barna , directorul spitalului. Rudele tânărului se tem ca acesta să nu-şi piardă ambele picioare

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning