Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Întâlniri săptămânale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

AnDrEiCa 17-04-09 09:09

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2245523)
In seara asta va asteptam in numar cat mai mare la stadion de la ora 19:00

Sper sa fie prezente ca de obicei toate cluburile

Rog fotografii sa faca ceva poze ca sa mai punem si noi aici ca e cam pustiu in ultima vreme

da e cam pustiu:) ......si tot pustiu cred ca o sa fie :shock:

Jok3r K10 17-04-09 09:11

Cu mici eforturi din partea fiecaruia poate reusim sa schimbam situatia....

AnDrEiCa 17-04-09 09:14

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2245532)
Cu mici eforturi din partea fiecaruia poate reusim sa schimbam situatia....

poate...dar nu vezi ca nimeni nu vrea sa mai faca nimic.Iar cei care au facut eforturi foarte mari pt comunitatea din neamt se retrag din cauza unor anumite persoane.nu vreau sa creez polemici:) ....dar asta e parerea mea

Jok3r K10 17-04-09 09:23

Da mai ai dreptate ....dar sa stii si tu ca odata si odata trebuie sa se retraga lumea ...pentru ca apare familia una alta si oameni se retrag la casa lor nu le mai arde lor de tuning(apar alte prioritati).....iar locul lor este luat ,mai devre sau mai, tarzu de catre "noi" astia tinereii iar la randul nostru vom face la fel...;)

AnDrEiCa 17-04-09 09:26

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2245576)
Da mai ai dreptate ....dar sa stii si tu ca odata si odata trebuie sa se retraga lumea ...pentru ca apare familia una alta si oameni se retrag la casa lor nu le mai arde lor de tuning(apar alte prioritati).....iar locul lor este luat ,mai devre sau mai, tarzu de catre "noi" astia tinereii iar la randul nostru vom face la fel...;)

sa speram:D:shock:

johnson 17-04-09 09:39

In timp se separa doar adevaratii pasionati de cei care fac tuning pt fitze, cei pe care i-am cunoscut acu vreo 10 ani la intalnirile de prin Bacau sau Iasi, ii intalnesc si acum cu placere. Iar la cei cu adevarat pasionati se vad diferente in modul de abordare al tuningului, in timp, dupa cum arata masina din posesie. Majoritatea activeaza tot in domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm

AnDrEiCa 17-04-09 09:44

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2245631)
In timp se separa doar adevaratii pasionati de cei care fac tuning pt fitze, cei pe care i-am cunoscut acu vreo 10 ani la intalnirile de prin Bacau sau Iasi, ii intalnesc si acum cu placere. Iar la cei cu adevarat pasionati se vad diferente in modul de abordare al tuningului, in timp, dupa cum arata masina din posesie. Majoritatea activeaza tot in domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm

Cu acest post ai reusit sa pui PUNCTUL pe I.Ai foarte mare dreptate cu tuningul "de fitze"care e facut de "baietasi smecheri" pe munca parintilor si pe bani acestora.Poate varsta mea(destul de fragila ,16 ani)nu ma indreptateste sa fac asemenea comentari dar nu ma pot abtine.Imi cer scuze daca am jicnit pe cineva

Jok3r K10 17-04-09 09:48

Acum sa fim seriosi ca 80% din cei care activam pe forum am vrea sa avem aceleasi rezultate mentionate de tine "domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm" ....dar intradevar sunt multi care fac tuning pt fitze sau care isi cumpara masina gata tunata si "uite ce masina tare am"....degeaba daka nu o faci cu mana ta ....eu merg pe principiul ca tuningul se face cu 80% pasiune si 20% bani....dar totusi sunt uni care vor sa faca da nu le iese , nu se pricep, da macar sa stea langa mecanic sa vada ....ca totusi nimeni nu sa nascut invatat...nu te duci cu valiza de bani si zici.."uite asa vreu sa arate masina mea..in cat timp e gata?" asta nu mai e pasiune ....dar in fine ...mult respect pentru cei cu adevarat pasionati...

buddy_lexx 17-04-09 11:49

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2245652)
Acum sa fim seriosi ca 80% din cei care activam pe forum am vrea sa avem aceleasi rezultate mentionate de tine "domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm" ....dar intradevar sunt multi care fac tuning pt fitze sau care isi cumpara masina gata tunata si "uite ce masina tare am"....degeaba daka nu o faci cu mana ta ....eu merg pe principiul ca tuningul se face cu 80% pasiune si 20% bani....dar totusi sunt uni care vor sa faca da nu le iese , nu se pricep, da macar sa stea langa mecanic sa vada ....ca totusi nimeni nu sa nascut invatat...nu te duci cu valiza de bani si zici.."uite asa vreu sa arate masina mea..in cat timp e gata?" asta nu mai e pasiune ....dar in fine ...mult respect pentru cei cu adevarat pasionati...

toti aveti dreptate in felu vostru... dar mai e mult pana se va face tuning din pasiune in tara asta... in romania nu vedeti cum sta treaba... si nu ma refer numai la tuning... sunt oameni care isi cumpara masini mai scumpe decat casele in care stau... sau sunt oameni care stau cu chirie si au masini de 20mii ..la noi nu`s pasionati ..is fitosi... stiu un caz in care o pers si`a cumparat o masina prin 4 credite bancare ..masina de suta de mii d euro si omu sta intr`o garsoniera... nu mai mentionez ca in primele luni nu a avut bani sa o miste din parcare sau sa`i faca asigurare... asta`i tara noastra..plina de figuri si impresii!

Ali_ump 17-04-09 12:24

Discutiile sunt inutile ...intalnirile sunt pentru pasionati si cei care sunt prezenti se numesc asa! ...fiecare in sufletul lui stie cat de pasionat e...si pasiunea nu va muri chiar daca nu se mai prezinta la intalniri;)

sageata 17-04-09 16:14

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2245652)

daca-ti aduci aminte anul trecut, parca, criteriile de la 4t days erau ca nu conteaza cat ai muncit ci cati bani ai bagat in masina. eu unul nu sunt de acord cu asa ceva. exista kituri "home made" mai interesante decat cele "de firma". ca sa nu mai zic ca o janta pusa pe masina e tuning "adevarat" in timp ce a mea e kitch cum mi-au spus vreo cativa. asta pt cei care ma cunosc... in orice caz acest lucru nu ma va impiedica sa ma mai intalnesc cu cei de la piatra sau din orice regiune unde m-am simtit bine. in final, cu respect, va doresc la toti un paste fericit. Semnat: Sageata.

Jok3r K10 17-04-09 22:29

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2245981)
Discutiile sunt inutile ...intalnirile sunt pentru pasionati si cei care sunt prezenti se numesc asa! ...fiecare in sufletul lui stie cat de pasionat e...si pasiunea nu va muri chiar daca nu se mai prezinta la intalniri;)

Hehe....nu era vorba de tine mai....:D....tu oricum ai sa vii la intalniri pina ce o sa albesti in cap:D

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2246512)
daca-ti aduci aminte anul trecut, parca, criteriile de la 4t days erau ca nu conteaza cat ai muncit ci cati bani ai bagat in masina. eu unul nu sunt de acord cu asa ceva. exista kituri "home made" mai interesante decat cele "de firma". ca sa nu mai zic ca o janta pusa pe masina e tuning "adevarat" in timp ce a mea e kitch cum mi-au spus vreo cativa. asta pt cei care ma cunosc... in orice caz acest lucru nu ma va impiedica sa ma mai intalnesc cu cei de la piatra sau din orice regiune unde m-am simtit bine. in final, cu respect, va doresc la toti un paste fericit. Semnat: Sageata.

asta cu "nu conteaza cat ai muncit ci cati bani ai bagat" mi se pare cea mai mare idiotenie posibila.....pai odata ce ai muncit mult la ea normal ca ai bagat si o suma frumusica de bani....da in fine....am mai auzit eu niste vorbe care mo lasat rece tot ceva de gelul asta.....

A era sa uit Paste fericit si tie sageata si tuturor ...

D@N_NSL 18-04-09 00:30

10 Attachment(s)
cateva poze de la intalnire

VaLeX 18-04-09 21:31

multumim Dane :)

AnDrEiCa 18-04-09 22:37

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2247418)
cateva poze de la intalnire

chiar ca multumim:d nu au mai aparut de mult poze pe forum;)) PASTE FERICIT LA TOTI BAIETI DIN COMUNITATEA 4TUNING SI NU NUMAI.....SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI SI MULT SUCCES LA TUNARIT;)):D

Ali_ump 24-04-09 13:45

Pacat ca ...am vaz ca se fac poze dar nu se pun pe forum....!!! Chiar nu vrea nimeni sa faca un gest?:)

AnDrEiCa 24-04-09 15:15

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2262964)
Pacat ca ...am vaz ca se fac poze dar nu se pun pe forum....!!! Chiar nu vrea nimeni sa faca un gest?:)

bine hai ca fac eu un gest:shock:

Jok3r K10 24-04-09 15:22

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2263171)
bine hai ca fac eu un gest:shock:

Ce bataie meriti tu ....lasa lasa ca te prind eu:lol::lol:

askhy 24-04-09 15:24

Ce stiti despre Corrado? e destul de frumusel, doar daca ar avea jantele la fel

Jok3r K10 24-04-09 15:30

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2263194)
Ce stiti despre Corrado? e destul de frumusel, doar daca ar avea jantele la fel

Sper sa nu se supere proprietarul ca vorbesc despre masina lui:oops:....

E un g60...motorul abia refacut ...cam atat stiu despre partea tehnica:-)...in rest ce se vede ...

AnDrEiCa 24-04-09 15:42

:D
Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2263191)
Ce bataie meriti tu ....lasa lasa ca te prind eu:lol::lol:

;)) ne vedem diseara la stadion!Nu uita sa iti pregatesti bicicleta :)) eu deja mi-am umflat rotile la trotineta te astept la o liniuta:D:D si intre timp mai fac niste poze;))

ghici_robert 24-04-09 16:08

La multi ani By Alin si un cadou din partea lui Robert si Ciprian
http://byalin.siteoficial.ro/

Ali_ump 07-05-09 11:51

De la intalniri poze? NIMIC ? NU va mai intalniti?

Jok3r K10 07-05-09 13:07

Ne intalnim de nu avem fotografi

AnDrEiCa 07-05-09 14:28

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2296520)
De la intalniri poze? NIMIC ? NU va mai intalniti?

E vremea cam nasola afara:d nu e de facut poze;))

Jok3r K10 08-05-09 12:47

In seara asta va asteptam in numar cat mai mare in parcarea stadionului municipal, incepand cu ora 19:00. Rog fotografi sa faca ceva poze!

AnDrEiCa 08-05-09 15:08

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2299894)
In seara asta va asteptam in numar cat mai mare in parcarea stadionului municipal, incepand cu ora 19:00. Rog fotografi sa faca ceva poze!

Trebuie sa te corectez;)) fotografi de ocazi:D:De:D

D@N_NSL 08-05-09 22:15

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2299894)

eu la 7 si ceva cand am ajuns erau doar baietii de la Katana si am plecat iar pe la 8 cand am venit nu era nimeni:evil:

stefan_88 08-05-09 22:18

Cam slabut cu intalnirile la Piatra Neamt ...din cate am observat :( .

AnDrEiCa 08-05-09 22:23

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2301156)
Cam slabut cu intalnirile la Piatra Neamt ...din cate am observat :( .

nu....e alta treaba aici ;)) .....nu ca nu vine lumea la intalniri...a fost multa lume azi,chiar foarte multa...vb serios

LOGDaniel 09-05-09 00:40

A fost foarte multa lume, s-a stat un pic la stadion apoi am plecat cam toti in poligon.

stefan_88 09-05-09 01:23

Cei care au fost si au facut poze ...ii rog sa puna si pe forum :)

h3rodot 09-05-09 02:50

Quote:

Originally Posted by LOGDaniel (Post 2301477)
A fost foarte multa lume, s-a stat un pic la stadion apoi am plecat cam toti in poligon.

Pai pe viitor poate anunatati unde plecati ... Mai sunt alti care vin din Roman(eu de ex.) ... am venit si erau doar cateva masini ... am mai luat si un radar misto de 180 ron pe drum ... Dumnezeu sa-i ierte pe politisti...ca io nu-i iert

LOGDaniel 09-05-09 03:10

Cand am plecat s-a anuntat, oricum pe viitor cred ca ar fi mai bine sa ne intalnim la stadion si dupa sa plecam in poligon, cei care au fost astazi stiu de ce:).

Ali_ump 09-05-09 09:04

Ce e in poligon?!

AnDrEiCa 09-05-09 17:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2301753)
Ce e in poligon?!

eee...nimic:)) ...destula distractie oricum...cauciucuri sparte...,si o poza doveditoare;)) [SCUZE PENTRU CLARITATE....]...o sa pun si un filmulet,daca vor baieti....ca sa nu se supere cineva ...

LOGDaniel 09-05-09 17:16

Distractie, numai cel cu ursuletul a spart cateva perechi de cauciucuri(Filip din cate am inteles)

26WRC 09-05-09 19:32

Quote:

Originally Posted by h3rodot (Post 2301578)
Pai pe viitor poate anunatati unde plecati ... Mai sunt alti care vin din Roman(eu de ex.) ... am venit si erau doar cateva masini ... am mai luat si un radar misto de 180 ron pe drum ... Dumnezeu sa-i ierte pe politisti...ca io nu-i iert

unde era radar? cand am venit eu era doar rurala la girov care statea la linia continua, nu avea radar
am vrut sa vorbesccu tine la stadion dar ai plecat repede:-)

Ali_ump 10-05-09 20:37

Deci poze nimic? Eu cand am ajuns nu mai aveam ce pooza:)

h3rodot 10-05-09 23:05

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2302987)
unde era radar? cand am venit eu era doar rurala la girov care statea la linia continua, nu avea radar
am vrut sa vorbesccu tine la stadion dar ai plecat repede:-)

Radaru l-am luat in Gheraiestii noi ca am venit pe partea aia Hanu Ancutei> Girov > Piatra.... Data viitoare cand vrei sa vorbesti ma agati repede ca dispar :))

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning