![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
da e cam pustiu:) ......si tot pustiu cred ca o sa fie :shock: |
Cu mici eforturi din partea fiecaruia poate reusim sa schimbam situatia....
|
Quote:
|
Da mai ai dreptate ....dar sa stii si tu ca odata si odata trebuie sa se retraga lumea ...pentru ca apare familia una alta si oameni se retrag la casa lor nu le mai arde lor de tuning(apar alte prioritati).....iar locul lor este luat ,mai devre sau mai, tarzu de catre "noi" astia tinereii iar la randul nostru vom face la fel...;)
|
Quote:
|
In timp se separa doar adevaratii pasionati de cei care fac tuning pt fitze, cei pe care i-am cunoscut acu vreo 10 ani la intalnirile de prin Bacau sau Iasi, ii intalnesc si acum cu placere. Iar la cei cu adevarat pasionati se vad diferente in modul de abordare al tuningului, in timp, dupa cum arata masina din posesie. Majoritatea activeaza tot in domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm
|
Quote:
|
Acum sa fim seriosi ca 80% din cei care activam pe forum am vrea sa avem aceleasi rezultate mentionate de tine "domeniul auto, service scoli de soferi, iar cei mai norocosi reusesc sa aiba rezultate in curse de rally, vtm" ....dar intradevar sunt multi care fac tuning pt fitze sau care isi cumpara masina gata tunata si "uite ce masina tare am"....degeaba daka nu o faci cu mana ta ....eu merg pe principiul ca tuningul se face cu 80% pasiune si 20% bani....dar totusi sunt uni care vor sa faca da nu le iese , nu se pricep, da macar sa stea langa mecanic sa vada ....ca totusi nimeni nu sa nascut invatat...nu te duci cu valiza de bani si zici.."uite asa vreu sa arate masina mea..in cat timp e gata?" asta nu mai e pasiune ....dar in fine ...mult respect pentru cei cu adevarat pasionati...
|
Quote:
|
Discutiile sunt inutile ...intalnirile sunt pentru pasionati si cei care sunt prezenti se numesc asa! ...fiecare in sufletul lui stie cat de pasionat e...si pasiunea nu va muri chiar daca nu se mai prezinta la intalniri;)
|
Quote:
daca-ti aduci aminte anul trecut, parca, criteriile de la 4t days erau ca nu conteaza cat ai muncit ci cati bani ai bagat in masina. eu unul nu sunt de acord cu asa ceva. exista kituri "home made" mai interesante decat cele "de firma". ca sa nu mai zic ca o janta pusa pe masina e tuning "adevarat" in timp ce a mea e kitch cum mi-au spus vreo cativa. asta pt cei care ma cunosc... in orice caz acest lucru nu ma va impiedica sa ma mai intalnesc cu cei de la piatra sau din orice regiune unde m-am simtit bine. in final, cu respect, va doresc la toti un paste fericit. Semnat: Sageata. |
Quote:
Quote:
A era sa uit Paste fericit si tie sageata si tuturor ... |
10 Attachment(s)
cateva poze de la intalnire
|
multumim Dane :)
|
Quote:
|
Pacat ca ...am vaz ca se fac poze dar nu se pun pe forum....!!! Chiar nu vrea nimeni sa faca un gest?:)
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ce stiti despre Corrado? e destul de frumusel, doar daca ar avea jantele la fel
|
Quote:
E un g60...motorul abia refacut ...cam atat stiu despre partea tehnica:-)...in rest ce se vede ... |
:D
Quote:
|
La multi ani By Alin si un cadou din partea lui Robert si Ciprian
http://byalin.siteoficial.ro/ |
De la intalniri poze? NIMIC ? NU va mai intalniti?
|
Ne intalnim de nu avem fotografi
|
Quote:
|
In seara asta va asteptam in numar cat mai mare in parcarea stadionului municipal, incepand cu ora 19:00. Rog fotografi sa faca ceva poze!
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam slabut cu intalnirile la Piatra Neamt ...din cate am observat :( .
|
Quote:
|
A fost foarte multa lume, s-a stat un pic la stadion apoi am plecat cam toti in poligon.
|
Cei care au fost si au facut poze ...ii rog sa puna si pe forum :)
|
Quote:
|
Cand am plecat s-a anuntat, oricum pe viitor cred ca ar fi mai bine sa ne intalnim la stadion si dupa sa plecam in poligon, cei care au fost astazi stiu de ce:).
|
Ce e in poligon?!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Distractie, numai cel cu ursuletul a spart cateva perechi de cauciucuri(Filip din cate am inteles)
|
Quote:
am vrut sa vorbesccu tine la stadion dar ai plecat repede:-) |
Deci poze nimic? Eu cand am ajuns nu mai aveam ce pooza:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning