![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
bn si unde are servis si cam cat costa si se pot monta si pe aveo?
|
Quote:
aveo e al tau?:?::?::?::?: si ce produci?,daca nu te superi bine inteles:?::?::?::?::?::?: eu stau cam prost cu timpu asa ca.....;););););) |
sal nu produc nimic deocamdata;is elev! bn breau sa ma fac mecanic auto.aveo o sa fie al meu.bn si pt aveo cat ma costa?
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa se faca si asta ..daca este nevoie ...
|
baieti stiti cumva daca sunt spoilere pt aveo sedan?
|
Quote:
|
de curiozitate intreb....voi aveti targ de masini in piatra?
|
Da ... avem . !!!
|
dak nu ma insel ...este unu la 1mai ...vis-a-vis de scoala nr.1 ...
|
si in ce zi este? e mare ?
|
Nu e marisor ....dar sunt c eva masini acolo ...e deschis aproape in fiecare zi din cate am vazut...imediat inainte de sensul giratoriu de la intrare in Piatra pe dreapta cum vii dinspre BAcau
|
aha...credeam ca e o parcare aia chiar acolo pe colt. deci asta e moitivul pentru care toti din piatra vin duminica la bacau in targ :)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ii placeau jantele :-))
|
pe 08.06.2008 are loc la suceava un concurs de accelerare pe 402 m https://forum.4tuning.ro/91-suceava/78546-cursa-acceleratie-expozitie-auto/page-3.html.
care merge? |
Merrgem ..poate gasim o cazare mai ieftina si stam peste noapte toti...ce ziceti?
|
e destul de aproape suceava si e destul de indoielnic daca vor dori toti sa ramana o zi acolo.
eu unul as vrea sa pot fi prezent toate trei zilele dar mai am si obligatii de onorat. insa duminica voi fi la start la accelerare. |
are cineva idee cam cat ar costa kit asta?http://www.chevrolet.ro/aveo-4usi/av...-96806220.html
|
te-ar cam ajunge pana in 700 euro
|
Stie cineva cine-i proprietaru Astrei cabrio cu nr rosii din oras? Masina full tuning ...numa buna de reprezentat la expo :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN |
Quote:
|
Deci cineva care il cunoaste pe tipu cu Astra?
|
Tot ce stiu e ca masina e abia cumparata si o tine aproape tot timpul in fata la X RABITS
|
Daca va intereseaza Opel-u este de vanzare. http: // www.autovit .ro /vsdetalii.php?IDM=960208&origine=index.php
|
Vreau sa ii urez lui Dan GTI un sincer 'La multi ani!" pentru ziua de ieri 04.06.2008 cu intarziere dar ...e primit si acum! Sa ne traiesti Dane si sper ca nu te-ai retras de tot!
|
La multi ani Dane!!!
|
4 Attachment(s)
Attachment 555656 Attachment 555658
Attachment 555659 Attachment 555657 P.s:La multi ani Dane si multa sanatate! Iti simtim lipsa la intalniri...sper ca vei reveni curand. |
cam kitsch astra :|
|
Iar te-ai trezit tu sa comentezi
|
mie cel putin nu`mi place volanu ala..e urat cu spume.. in rest e faina
eu nu stiu de ce te`ai luat de om..e parerea lui si trebuie respectata! |
Nici mie nu prea imi plac unele chestii pe ea... cum ar fi gaurik aia pe unde deschizi capota la motor :D poate crede cineva ca e alt tip de gaura :) si mai sunt unele chestii... in rest e frumoasa ... culoarea e mai speciala. iar pretul ei de vanzare am vazut ca e in jur de 8,500 EURO ... cam mic zic eu ... o avea ceva probleme?
|
Da el totdeauna se gaseste sa comenteze aiurea...nici macar nu cred ca a vazut masina live ...sa o studieze
|
aline ...fiecare cu parerea lui ... mie imi place cum e masinutza...cu o singura exceptie ...spoiler-ul spate :(
|
Daca o vezi live ajungi sigur la concluzia ca e un pic cam kitch: plasa cromata si stopuri clare, a trecut vremea lor demult, mult FK si cam arata a bazar firma asta, bara imensa pe fata si jante mici, asta am vazut repede. Investitie mica cu scopul de o vinde in castig, eventual sa mascheze defecte, accidente, cine stie
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning