![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Sunt multe lucruri importante cand vrei sa te apuci de reconditionarea unei masini, bani, timp, nervi,vointa....etc.Dar finalul e cel care completeaza totul si bucuria pe care o ai in suflet.
|
Salutare băieţi ! :D Hai sa va spun ce masini ma pasioneaza pe mine la culme: Renault 12 faza 1 si 2 (toate modelele), Dacia 1300 frantuzeasca, 1300 romaneasca, 1300 cu elemente de 1310, 1310, 1400 si 1410 (toate modelele) ! Tin la aceste masini ca pe ochii din cap ! Sunt niste masini "Jos palaria"! Si mai sunt destui in lume si la noi in tara pasionati si indragostiti la culme de aceste masini minunate ! Chiar ma bucura asta ! :D
|
si unul dintre ei sunt eu:woowoo: care vreau sa fac masina mea din bara-n bara...intelegeti voi dar tata toata ziua:blahblah: ca sa o las ca nu se merita...si chestii din astea... dar eu sunt mai nebun de fel:crazy: si nu ma las asa de usor daca vreau sa fac ceva...ceva ramane daca nu fac prapad:chainsaw:
|
prea pizd.. dacia asta.cel mai bn lucrat dintre toti,bv tie
|
Multumesc baieti, spor la munca si voua.
|
a iesit super...
|
Din fericire pt.mine si din pacate pt.cei ce poate doreau sa vada masina la show-ul tuning Bucuresti eu nu voi fi cu acolo cu masina,dar o sa merg la alte show-uri in viitorul apropiat .
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca nu s-a uitat povestea de anul trecut si sincer a fost un lucru fara bun simt facut de unele pers. ce au organizat show-ul de anul trecut de la Bucuresti. Eu am spus-o de multe ori ca nu am nimic de pierdut si nu ma intereseaza parea multora, doar ca nu stim sa apreciem lucrurile rare pe care le mai avem ci doar alte marci auto. Nici invitat nu o sa vin la show, sunt destule show-uri in tara unde s-a apreciat masina si a facut spectacol in fata multor masini de zece de mii de euro, fara nici o modestie dar acesta e adevarul. Lumea nu stie ca dacia a fost de multe ori atractia unui show si poate lumea s-a saturat de masina de fabrica cu sute de cai si proprietarii lor au pus niste jante si vezi doamne ce masina am facut, jenibil vb.celor de la Parazitii.
|
in caz ca nu stii Gratizian nu prea inghite daciile!!!asta am vazut-o de foarte multe ori si nu ma poate contrazice nimeni de pe forumul asta chiar daca e al lui!bafta BTL in continuare!
|
Pun pariu' ca daca vii si iti montezi un "stand" exact langa cortul unde o sa fie expozitia o sa ai o gramada de admiratori;) 90% din cei care o sa vina la romexpo s-au nascut cu dacia la usa asa ca....:twisted:
|
Nu ai nevoie de o prezenta la un show ca sa sti cat de speciala e masina. Tu sti asta, noi- cei care te admiram stim asta si restul nu mai conteaza.
Observi ca ai peste 122.000 de vizualizari la thread ? Sincer, ai o masina de invidiat, si daca unii nu stiu sa aprecieze ce ii frumos, e problema lor . |
4 Attachment(s)
salut dani ! poze cu jantele ... sunt 5 bucati aproape noi
|
superba "gagica"...te-ai intrebat cum ar arata masina ta fara carligul ala dupa ea...?Si aparatorile de namol...parca nu sunt pt ea...parerea mea e ca ar fi mai bine sa scapi de ele.Acum...tu alegi:)Respect!
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1263842923 |
Cristi ce J... au 5; 5,5?
CTR-ule e prima pagina la care te-ai uitat:D,pan la pag 103 mai sunt;) |
Quote:
|
BTL-ule o sa tin cont de ce mi-ai zis si...o sa urmaresc evolutia masinii;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2: Au fost în fiecare an Dacii prezente la 4td. |
Quote:
:lol: |
Asta a fost parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni fiindca nu numa odata s-a intamplat.este vorba de mai multe cazuri,dar nu asta e important....important este ca inca de la inceput adica de la Inscriere iti da cu ceva in cap:adica acolo trebuie sa bifezi ce ai si ce nu,gen spoiler fata,spoiler spate,eleron,adica daca nu ai astea nu ai tuning???? care e faza ca nu inteleg?! la Dacia nu in asta consta tuningul si asta ma irita cel mai tare...
|
foarte frumoasa masina.am vazut ultimele poze si am ramas impresionat de cum poate sa arate.pacat ca nu poti veni cu ea la tuning days.felicitari inca o data pentru masina.
|
da' eu nu inteleg de ce v-a certati! daca asta este parerea lui n-avem ce sa-i facem...el merge cu masina unde doreste el si unde crede ca sa poate acomoda mai bine,e treaba lui ce face,cum face ,cand face...acum nu trebuie sa ne apucam sa barfim...fi-ti si voi mai maturi, nu v-a mai comportati ca niste copii....si cred ca am dreptate sa imi zica cineva ca nu este asa daca mint.
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa fie primit :)))))
|
Pacat ca s-a creat o atmosfera acida, dar nu e nimic pierdut cu referire la show-ul de la Bucuresti unde nu voi fi prezent. A fost decizia mea si asa am crezut de cuvinta .Orcium multumuesc baieti pt.aprecieri si lui Alex si Aleks, fiecare pt.interventie .
|
Felicitari pt masina cred ca esti cel mai invidiat Daciot :lol:
Sper ca, macar, la evenimentul monomarca dacia sa fi prezent :( |
2 Attachment(s)
Sa vedem ce o sa fie si pana atunci O boy.:D
BTL-ica a primit un weber de rezerva, tot de la pers. care mi-i la dat si pe primul,gasindu-l prin pivnita:D, cine stie cand va fi nevoie de el.;) |
Imperecheaza-l cu celalalt ;) :twisted:
|
Eu zic sa le uram bafta si la cati mai multi vizitatori celor ce vor participa la 4 Tuning Days, sincer nu stiu cine sunt dar asta nu are importanta. Sa vada lumea ca dacia reprezinta Romania si tre sa ne mandrim cu ea.
|
dani vii si tu cu calin...la romexpo?
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Nu vine, probabil are altele pe cap;), stai linistit ca isi intra el in mana cu show-urile.
|
Eu nu vin deoarece am alte planuri in weekend.Referitor la ce a zis Calin, vor incepe si show-urile pt Btl in viitorul apropiat.
|
Am vazut masina asta anul trecut la Timisoara la Tim Tuning Show si arata intr-un mare fel . Felicitari !;)
|
BTL-ule, de ce vinzi Clio-ul :) ?
|
Poate vrea sa cumpere un Twingo Gordini (glumesc):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning