![]() |
Re: Caut melodie! :)
Oho !!! ....esti mare Madskillz !!:dance::peace:
|
aa...inca o melodie ...Ati vazut reclama la Coca Cola" oamenii cred in masini...oamenii cred in sex..."...melodia o aveti ??:ihearu:
|
fratzilor, o mel d la black eyed peas...nush cum se numeste....nu e p ultimul album...plsss....dak stie careva o mel marfa, care ne e p ultimul album, sa o puna aici:)
|
sunt o gramada care ... pump`it .. my hump ?!?!
|
Uer iz da lav? :)
|
Uer iz da lav? :)
|
Umm... sorry pentru postul dublu. Lucrez pe o tigaie. Gaby > BEP nu au scos prea multe albume (sau albumuri), asa ca ai putea sa incerci sa cauti melodia pe un hub
|
nu e pump it....nu e my hump...shi nici nu imi mere odcu...:(
|
am reparat odcu...o sa imi caut singur melodia...va multzumesc pt amabilitate :D
|
A auzit cineva melodia din reclama ???:hahano:
|
Aia de la Vodafone? Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca e rap. Daca are cineva doar negativul...
|
salut ba baieti... ma poate ajuta si pe mine cineva cu melodia aia... ameno...ameno...ameno tutti..
ms mult |
1 Attachment(s)
...............
|
melodia de al vodafone e pusa ... ori aici ori la recomandari in urma e pusa de madskils daca nu ma inshel ..
|
cine ma ajuta cu niste instrumentale de la pink floyd?
ms ms ms |
momo...mosule... nu prea iegzista instrumentale...
|
Nu NExus...cea de la reclama coca cola "oamenii cred in masini...oamenii cred in sex.."...mel de la vodafone a puso parca madskillz
|
Quote:
cum sa nu mey? pey ei mai mult asta canta! chitara solo si improvizatie... daca pot spune. ca au la inceput de melodie cateva vorbe este cu totul altceva! :lol: so... reformulez pink floyd are careva si vrea sa ma ajute? |
@xizor - scuze, dar sunt atat de multe cereri in paralel ca ma confuzez...
@momo - As pune eu, ca am 80 de minute de instrumentala Pink Floyd acasa, dar am probleme cu conexiunea cu serverul 4tuning. Mi se taie scurt cam pe la jumatea uploadului. |
ms mult
va salut |
Quote:
:cry: :cry: :cry: :cry: frate te rog mult fa-mi un cd si da-l prin posta. platesc eu + o bere cand ne-om intalni! please!!!! |
Sa incerc sa gasesc CD-ul si vedem noi cumva ;)
|
mersi mult mane... tinem legatura! ;)
|
Bow Wow-Like You
merci.. |
1 Attachment(s)
Cu placere.
|
@ xizor
Fatboy Slim - Right here, right now ;) |
1 Attachment(s)
............
|
Ce tare esti ZerO. Si eu o caut de mult timp. 10x
|
Multam' mult ssgia si ZerO_cool :peace::joy:
|
caut si eu o melodie...am auzit`o la kiss FM..era gen Pachanga (genu ala) zicea ceva de genu..."muchacha"..nush poate o stiti vreunu
|
Mi-am adus aminte de o melodie pe care o caut de doi ani si nu o gasesc. Nu stiu cum se cheama, si nici cine a compus-o, dar stiu ca un fragment din ea apare la inceputul melodiei "Pump it" a celor de la Black Eyed Peas. Si o mai da in scenele cu surferi. O are cineva? Dau o bere :D
|
caut shi eu o melodie o canta delia parmius ca era n&d atunci e veche veche melodia parrmis cha se cheama "stilul meu " ..
|
1 Attachment(s)
.......................
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
chiar daca par un pic cam absurd...am ascultat azi o melodie cap coada QUE PASSA parca dar era melodie de club..era ceva de genu que passa tu passa la musica to passa ceva in genu asta...
nu este Gigi D`augustino.Dj Sneak,Vali Barbulescu,Ritmo de la playa pentru ca pe astea le-am downloadat eu si nu sunt...astept daca puteti sa ma ajutati :) |
ZerO_CooL > ai o bere. Ba nu, doua ;)
|
Stai linistit... e placerea mea.
|
hai k aici nu am intrebat :D shtie cineva prima melodie din set`u Dj Vali Barbulescu - House Experience - Kiss Fm - 22.08.2004??
plsssssss...am cautat`o d am innebunit`.. |
Snow-Legal...pls..merci:-P
|
1 Attachment(s)
................
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning