Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

calinuku 04-04-09 06:45

Re: Street Legal Racing - Redline

fratilor ca ma ajutati va rog si pe mine???? vreau sa imi bag butoanele alea asa faine in garaj ..... am 2.2.1 mwm ..... si de unde iau si eu un motor pt bmw (urs) ??? ca nu gasesc nicaieri ....:MULTUMESC ANTICIPAT

calinuku 04-04-09 06:47

app de convetor ... habar nu am cum sa-l folosesc .. eu sunt mai greu de cap
.. MS care stie ......

djandrewbv 04-04-09 11:23

3 Attachment(s)
un motor si 2 pack de rims si tire

Dannyromdan 04-04-09 12:11

Quote:

Originally Posted by calinuku (Post 2210534)
app de convetor ... habar nu am cum sa-l folosesc .. eu sunt mai greu de cap
.. MS care stie ......

Pai intri in in exeu ala galben ... dai next , si apoi selectezi fisieru RPK de la masina care vrei sa o convertesti .Si apoi iti apar in tabelu stanga partile noi de la masina si in partea dreapta la ce categori poti sa le bagi . Dai sort si finish si save ... daca iti da eroare masina asa ... sortezi toate piesele manual :D

Mikidude 04-04-09 15:37

7 Attachment(s)
Mercedes S-Class w220 :!::!:

calinuku 04-04-09 19:51

okei mulat fain danyrodman ....... iar andrew si tie iti multumes ...dar.... spec ca sunt bune rimsurile pt 2.2.1 mwm pt ca azi lam instala de 3 ori pt ca am bagat niste masini ..... mno si o mers fain .... pana sa dau sa imi aleg rimsurile ..... apoi dak dadeam pe prima pagina la rims mereau toate dar atunci cand dedeam paginile ...la pagina 3 ... bufff dont send .... si masinile le-am luat d p forum cu cateva pagini mai in spate ..... si am inteles ca sunt pt mwm le-am bagat pe fiecare-n parte .. dupa fiecare masina bagata am intrat in joc si merea .... dar din nou cand dadeam pe pagina 3 imi dadea dont .... cu alte cuvinte ... de la ce poa sa fie problema ...... ???? dak ati avut asemenea probleme si le-ati rezolvat ... va rog ajutatima si pe mine ... multam fain ..... ceva masini sa aiu pt mwm pt ca se misca mult mai bine iar controlulu e de astfel mult mai bun ... deci va rog ceva masini pt mwm care sa nu dea eroare .... motoare la fel ... rims pack ... ms mult ...APP SCZ ADMIN PT CA AM SCRIS ASA MULT DAR NU AM VRUT SA UMPLU FORUMUL CU CATEVA CUV PE PAGINA >>> SALUT

KrYpToN 04-04-09 19:52

cypos ai 221 ?

calinuku 04-04-09 19:55

app andreww nu e motor ala este doar un charger pt el .....

BoOReD 04-04-09 20:55

totusi :D dintre cei buni de aici si care stiu jocu ... poate unu sa isi creeze propria masina ??? :rolleyes2:rolleyes2 numa asta de curiozitate

calinuku 04-04-09 23:10

Baietzi ce-i care se pricep la conertit ......... dak dai sa convertesti si rimsurile are ceva?????
da nu... atunci e beton :D dak da ..... atunci am facuto de oaie :(( ... cu toate ii multumesc celui care ma ajutat cu convertu ... care mi-a explicat cum sa convertesc .. si am ales varianta sa le adaug bucata cu bucata....... cred ca e cel mai bine ...nu iti ia decat 1 minut ...... si merita din plin dak nu imi mai da erori ......... SALUT ALL Who LOVE THIS GAME .... am dato pe engleza ca sa nu ma luati la misto ... sa nu credeti ca sunt un borac de ala de 12 13 ani :DDDDD

calinuku 04-04-09 23:15

Mai astept aici pe cei care au ceva kituri de motoare sau audio.... dashes imi mai trebuie pt am avut o problema cu un peugeot 406 .. cel din taxi ..... nu am avut bord cand imi da deam sa vad de la volan (pt ca mi se pare mult mai real .... parerea mea ) imi vedeam motoru prin caroseriee pt ca nu avea bord......si am mai avut o problema cu un volvo ... o super masina ..... nu am gasit nicaieri partile ce tine de caroserie ... :((( pana la urma am renuntat la el ..... app VALIIIII DAK U FOLOSESTI VERS 2.2.1 MWM dami si mie te rog chestia aia de schimbi butoanele din garaj .... MULTAM FAIN :P

Dannyromdan 04-04-09 23:27

Quote:

Originally Posted by calinuku (Post 2211341)
okei mulat fain danyrodman ....... iar andrew si tie iti multumes ...dar.... spec ca sunt bune rimsurile pt 2.2.1 mwm pt ca azi lam instala de 3 ori pt ca am bagat niste masini ..... mno si o mers fain .... pana sa dau sa imi aleg rimsurile ..... apoi dak dadeam pe prima pagina la rims mereau toate dar atunci cand dedeam paginile ...la pagina 3 ... bufff dont send .... si masinile le-am luat d p forum cu cateva pagini mai in spate ..... si am inteles ca sunt pt mwm le-am bagat pe fiecare-n parte .. dupa fiecare masina bagata am intrat in joc si merea .... dar din nou cand dadeam pe pagina 3 imi dadea dont .... cu alte cuvinte ... de la ce poa sa fie problema ...... ???? dak ati avut asemenea probleme si le-ati rezolvat ... va rog ajutatima si pe mine ... multam fain ..... ceva masini sa aiu pt mwm pt ca se misca mult mai bine iar controlulu e de astfel mult mai bun ... deci va rog ceva masini pt mwm care sa nu dea eroare .... motoare la fel ... rims pack ... ms mult ...APP SCZ ADMIN PT CA AM SCRIS ASA MULT DAR NU AM VRUT SA UMPLU FORUMUL CU CATEVA CUV PE PAGINA >>> SALUT

Vezi ca am pus io cu cateva pagini in urma toate masinile mele .... si in legatura cu pagina 3 la rims , mie asa imi facea de cand am instalat jocu fara nika in el .... deci am zis ca e de la el si acum folosesc niste rimsuri de 19 care deja sunt in joc ...:D

calinuku 05-04-09 00:52

DANYRODMAN mie nu imi facea asa cand incepeam jocul decat dupa ce imi bagam ceva rimsuri dar... acum sper sa imi mearga pt ca am convertit ceva rimsuri masini si motoare ...... dar nu prea mai am chef de el la ora asta .app nu stii de unde sa iau sau dak ai tu un mod din ala cu care imi fac butoanele mai marpha la garaj .... lasa-mi de stiut ...dak ai urcale shi u PLS

calinuku 05-04-09 00:57

da app rodman am vazut pe forum cu cateva pagini in urma o masina ce aducea a Bandit... dina-ia mica ...cu grilaje ....eu nu am gasito pe gom asa ca dak ai putea face rost de ea si de motorul ei anuntama si pe mine pls ......

sTAILLL 05-04-09 01:21

1 Attachment(s)
mitza uite sky`ul

mitza mtb 05-04-09 01:40

Thank'ss:x... app...care aveti niste decals?:D...ca numai am:|..sa fie de calitate...:D

Dannyromdan 05-04-09 09:48

Quote:

Originally Posted by calinuku (Post 2212025)
da app rodman am vazut pe forum cu cateva pagini in urma o masina ce aducea a Bandit... dina-ia mica ...cu grilaje ....eu nu am gasito pe gom asa ca dak ai putea face rost de ea si de motorul ei anuntama si pe mine pls ......

De masina asta chiar nu stiu .... si ca sa pui un motor pe ea , foloseste slr editor sa pui orice motor vrei tu :D .... si mod pt schimbarea butoanelor are Alex , io n-am :D

calinuku 05-04-09 16:44

okei ms mult ... ALEX dak u ai te rog posteazal aici MERSI:PP

Mikidude 05-04-09 18:01

1 Attachment(s)
Uite SlrEditor !!!8)

calinuku 05-04-09 23:09

ms mikidude:PPPP:P:P:

calinuku 05-04-09 23:11

alex pune te rog modul pt schimbarea butoanelor din garaj pt 2.2.1 mwm ms

calinuku 06-04-09 18:24

VALY ALX TE ROG EU PUNE si tu modul de schimbat butoanele din garaj pt 221 mwm ...... te rog eu mult ...... da app nimeni nu mai joaca jocul asta de nu mai posteaza pe forum nimik?????

Mikidude 06-04-09 18:39

Aveti vreun patch cu care poti sa convertesti de la 2.21 pt 2.30 ???

Cypos 06-04-09 19:50

Care stie cum sa schimb culoarea la niste stopuri ....sau sa editez un nr de inmatriculare?

Dannyromdan 06-04-09 19:54

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2216265)
Aveti vreun patch cu care poti sa convertesti de la 2.21 pt 2.30 ???

Pai patchu 2.3.0 converteste numai 2.2.1 , asa ca de oriunde il ei bun .
intri aici : http://street-legal-mods.com/list-dlslseries.xml iti faci cont te loghezi si dai acolo la patchez ... si downloadezi patchu 2.3.0 .

calinuku 07-04-09 01:59

ma simt bine ... am convertit nishte masini tipul muscle car .... sunt niste masini super .... astea imi plac .... iar acum am in garaj asa: dodge viper SRT>BWM m3>Lamborghini murcielago>hauler's truckduty>chevrolete impala>chevrolete nova>chevrolete chevele>Hemi cuda. care mai aveti masini ...... da app am convertit un jeep de 2.3.0 le .... dar nu lam gasit ... stie careva de ce??? MS mult ...nu are cum sa nu mearga pt ca am mai convertit un Golf 4 tot de 2.3.0 le ...si a mers dar de ce nu a mers jeepul?:((((

Dannyromdan 07-04-09 08:14

Quote:

Originally Posted by calinuku (Post 2217496)
ma simt bine ... am convertit nishte masini tipul muscle car .... sunt niste masini super .... astea imi plac .... iar acum am in garaj asa: dodge viper SRT>BWM m3>Lamborghini murcielago>hauler's truckduty>chevrolete impala>chevrolete nova>chevrolete chevele>Hemi cuda. care mai aveti masini ...... da app am convertit un jeep de 2.3.0 le .... dar nu lam gasit ... stie careva de ce??? MS mult ...nu are cum sa nu mearga pt ca am mai convertit un Golf 4 tot de 2.3.0 le ...si a mers dar de ce nu a mers jeepul?:((((

Pune si tu golf 4 convertit .... poate ai uitat sa copiezi RPK si daia nu merge , sau pur si simplu nu e bun RPK ...

VaLy_ALX 07-04-09 10:31

1 Attachment(s)
Scuze ca n-am mai raspuns de mult ... Am stat mai mult prin LFS ..
Asa pt calinuku butoanele (da vezi ca e un pack mai complet are mai multe texturi schimbate )...
Aa.. si ai intrebat acum 1 pagina sau 2 Boored ceva legat de creerea propriei masini la ce te refereai mai exact ??

calinuku 07-04-09 11:52

dany rodman il pun goful dar numa sa imi zici cum ... ca nu am gasit .....

calinuku 07-04-09 11:53

valy alex e pt 2.2.1 mwm packul pt butoane nu???

calinuku 07-04-09 11:59

1 Attachment(s)
aici cu golfu ;)

calinuku 07-04-09 12:00

nu te speria ca e pt 2.2.1 mwm ... dar nu iam schimbat numele ;))

Mikidude 07-04-09 12:02

VV BORA 3.6L, lipsa de ocupatie si placerea de a juca SLRR ;)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Zb6auMPm_Dk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Zb6auMPm_Dk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

calinuku 07-04-09 12:07

am copiat tot ...dar tot nu a mers probabil ca nu e bun rpk-ul ...:((

NtzDra 07-04-09 19:02

4 Attachment(s)
...................

calinuku 07-04-09 19:16

NTZDRA pune si tu vw ala portocaliu pls /////////// ;))

mitza mtb 08-04-09 01:39

Vezi ca e pe gom :).....calinuku :P

Dannyromdan 08-04-09 07:29

Mi-am bagat si io ieri bora ... eram bucuros ca aveam o masina obisnuita in joc ... am tunat-o frumos si cand sa ma joc cu ea am vazut ca merge ca pisatu boului :| ... adica daca ii scoteam stering help de tot derapa mai mereu , si daca il bagam pe la jumate tremura masina .... :(

PS : Care imi da si mie suspensile alea magice .. convertite pt 2.2.1 MWM ... ca am impresia ca tremuratu masini vine de la suspensia de GT2:|

Mikidude 08-04-09 08:30

Eu am covertit vv Bora si am fct`o pt 2.30..,merge fara probleme !!

calinuku 08-04-09 13:36

tias da eu niste suspensii ... dar nush de unde sa le iau in joc .... is suspensii pneumatice .. dar habar nu am de unde sa le iau din joc ..... si mere masina cu ele de numa .... nu am nici o problema cu masina........ cauta si u pe Gom ....:P

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning