![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
si un pret ???
|
Quote:
Da 2:10 scrie pe el..caut ceva mai scurt..ai ceva? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
este puntea la 500lei.
|
salut..un e21 de vanzare are cineva..stima :rolleyes2 astept pm
|
Sunt interesat de un BMW E21, de preferat pe raza orasului Constanta, inmatriculat. Rog trimiteti toate ofertele prin mesaj privat, sa stiu sigur ca ajung la mine. Rog pret decent.
Multumesc mult! |
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...0-5700175.html
Si mai e si a lui 05aBi, inca de vanzare, cu 2000 de euro... |
cine ma poate ajuta si pe mine cu un cheder de portbagaj si cu o inima crom pt luneta ??
|
cheder a zis cineva ca imi poate aduce ... de pe alt forum ... cu 3.500.000 nou, si inima de crom, incearca sa imbraci cu folie de aluminiu (ca un scotch asa) a facut cineva si a iesit chiar bine, eu personal n-am incercat
|
mama =P~....km scump si ceva sh kre nu e rupt e bun(cheder) :D ??
|
fratilor de unde fac rost de un releu pentru pompa de benzina, ca nu gasesc nicaieri. se potriveste de la alte modele, ca imi merge motorul aiurea.
|
1 Attachment(s)
mai in spate vorbeam de mos miron si rechinu lui, la care inca lucreaza de zor. :)
|
1 Attachment(s)
in seara asta l-am dus la vot. :))
|
1 Attachment(s)
o mica intrebare: geamurile laterale spate care se deschid in lateral sunt doar la 323? exista un suport special pentru a fi montate sau pur si simplu se dau cele fixe jos si se monteaza cele care se deschid, trebuiesc facute modificari? ma gandeam la 318 meu sa-i pun asa ceva. ce spuneti?
|
am impresia ca treb sa dai gauri in stalp pt balamale...
|
un cherder de portbagaj sh ?? pls :D cine are...
|
Gaurile in stalp si in panoul spate sunt deja date de producator. :)
Geamurile laterale spate cu deschidere a fost o optiune pentru toate modelele 315 - 323i. |
2 Attachment(s)
Quote:
-am gasit niste geamuri spate laterale incadrate in bara aia de aluminiu la dezmembrari, deci sa inteleg ca nu mai trebuie nici un alt cheder, am vazut ca au prinsa de rama un cheder.problema ar fi ca la unu ii lipseste sistemul de inchidere. o sa vad daca se poate pune altceva. -caut un eleron de ceva vreme si nimic, nu as vrea sa-i stric infatisarea clasica, si am ajuns la concluzia ca o sa fac eu unu, am fost prin praktiker si am vazut cateva table de aluminiu din care ar putea iesi ceva frumos. -lucrez de zor la tapiteriile de pe usa am ajuns la stadiul de montare, nu sunt cine stie ce dar ma straduiesc(inlocuit tot placajul). :) cand o sa gasesc 2 originale o sa le inlocuiesc. -releul de la pompa de alimentare-caut si nu gasesc iar prin comanda ajunge vreo 600 lei, am ramas masca. chiar e asa de negru dracu? |
Eu zic sa stai linitsit cu eleronu si sa i pastrezi forma clasica de pana acum . Poti sa dai jos si proiectoarele nu se incadreaza deloc cu masina .Doar parerea mea ...
|
Quote:
|
Cred ca o sa-ti trebuiasca si cheder, numai retin daca e vreo diferenta intre ele ... o poza cu un cheder pentru geam fix ai ? Pentru ca cel pentru geam lateral cu deschidere stiu cum arata ...
|
Salut baieti mi-am luat si eu un rechin iar si am sa il prezint putin dupa care am sa vin si cu poze.bmw e21 din '77 motor 1.8 acum e simplu nu am decat niste scaune de pontiac fete de usi de pe fostu care sunt gri da bine zic eu fosta masina era gri deci dadea super bine asta e rosie niste jante pe 16 aluett suspensie sport fata spate bilstein cu arcuri sport dar trebuie montate:D servo si cam atat deocamdata.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza cu geamul lateral spate.
|
am sa vin si cu pozecu asta pe care il am acum dar nu va asteptati la prea mare chestie nu e cine stie ce.AXIda tu ce rechin ai? il stiu ct81jar iti zice ceva? https://www.youtube.com/watch?v=zGUD1WNlZgE sau poate asa 8) poate de la anu sa ma apuc de el .vreau sa il fac dar sa vedem anu care vine cum se prezinta
|
Aveam nevoie de o poza cu chederul in sine, cel de dupa ornamente ... :)
Mare grija cu ornamentul acela de jos, sa nu-l traga careva. |
aa daca va uitati la tot filmuletu si vedeti la sfarsit cum curge apa sa stiti ca nu sa intamplat nimik grav furtunasu ala subtire de retur de la vasu de expansiune nu avea colier si de la atata jar sa dilatat si a sarit de la radiator iam pus apa si am plecat acasa:joy:
|
tatuatu, rechinu meu nu ai de unde sa-l stii, ca nu am iesit in oras cu el dupa ce l-am luat. Stiu filmuletzu, era de la Kogalniceanu .... 2006 parca ? oricum, eram si eu prin multimea aia si muream de ciuda ca omori saraca masina :D daca stau bine sa ma gandesc am vazut un rechin rosu pe tomis la boema sambata seara, tu erai ?
|
nup nu eram eu am auzit de unu rosu ca e prin oras si e frumusel eu stiu doar unu care a fost al unui prieten si la vandut dar de al 2-lea nush nimik
pai si in ce stadiu e al tau ca nu am vazut poze unde stai? hai poate ne vedem sa mai vb sa iti vad si eu masina sa o vezi si tu pe a mea 0765096017 nr meu |
6 Attachment(s)
AXI suna-ma ca am inteles ca mai ai o caroserie si mi-ar mai trebui si mie una alta si uite ca am venit si cu niste poze noi:dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos!
De cine sunt produse arcurile si cat coboara ? Ce motor avea JAR atunci cand a iesit la show ? |
sal..un carburator de e21 are cineva in plus :D
|
avea motor de 20 12 valve .arcurile nush ce firma sunt si cat coboara dar sunt smechere rau si sunt de rechin axi suna-ma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning