![]() |
re: Club Ford Capri
aveti de lucru pe la masini de nu mai iesiti pe forum.SAU va merg toate masinile.
|
strangem bani, muncim 10 ore/zi...sa cumparam multe oldies :evil_laug..speram ..unii din noi at least :woowoo: :mrhappy:
mai vrem poze cu Cosworth-ul in lucru..dar aici...sa vada si altii care nu trec "dincolo" :-P |
In primul rand vreau sa va spun: Bine v-am gasit!
In al doilea rand as avea si eu o rugaminte la voi. Am pus ochiul pe un Ford Capri V6 de 2,3L din '79. In poze arata superb. Rugamintea mea este sa-mi spuneti care sunt problemele cele mai frecvente la masinile astea, deoarece maine ma duc sa o vad si sa discut cu actualul proprietar si nu stiu la ce chichite ar trebui sa fiu mai atent. Va multumesc foarte frumos si anticipat.:?: |
nu ai spus un pret cerut. motorul e superb numa sa verifici sa fie 2.3 si nu 2.0...mai mare poa sa fie.
vezi directia cum sta, rugina la partea de jos a haionului si aripile spate, geamurile sa fie ok ca sunt cam greu de gasit si scumpe, bordul care 90% e crapat,mai vezi imbinarile la balamalele portierelor si nu in ultimul rand daca functioneaza toate ceasurile. sper swa nu fie primul si ultimul post.baga nijte poze si bine ai venit in familia sclavilor unor "capre" |
Quote:
|
Quote:
Tipu cere 2.000 EUR pe ea. Din pacate inca n-am ajuns sa ne vedem fata-n fata, ca sa zic asa. Nu stiu ce probleme. Oricum sa vedem ce-o sa iasa. Cred ca am atasat si pozele pe care le-am gasit. |
Cu putin timp in urma am luat o bordura mai inalta in urma careia directia a inceput sa faca figuri... mai exact, cand trageam dreapta, dupa ~10% din cursa miscarii, volanul incepea sa se miste cu o viteza mare, dar nu pana la finalul cursei miscarii, deci toata chestia asta se intampla undeva la mijlocul cursei miscarii cand trageam volan dreapta. Cand trageam stanga se misca putin mai greu decat inainte.
Saturat pana peste cap de figurile mecanicului la care am renuntat de curand, m-am dus la un mecanic, probabil cel mai renumit din Bucuresti in materie de Ford (trebuie sa recunosc ca tipul are o anumita prestanta cand vorbeste si pare a stii foarte multe), si omul mi-a aratat la o prima vedere ca mi se misca cremaliera cand trag de volan, aceasta nefiind fixata corespunzator - din cate am inteles aceasta este o problema destul de serioasa…? Cam atat mi-a putut spune doar uitandu-se la ea cu mainile in buzunar. Pana la urma, m-am inteles cu el sa o las pana cand face tot ce tine de directie. Zis si facut, i-am lasat masina si dupa 4 zile ii dau telefon sa vad cum sta treaba. Deznodamant: - niste bucse de la caseta (daca nu ma insel) schimbate - rulmentul din caseta (inca o data sper sa nu ma insel) - burdufele (spunea el ca ar fi originale :) ) - fixarea cremalierei ... si cam atat Cost: 700 RON Ce ziceti, sa-i dau banii in rate? :D |
Quote:
ce naiba mai oameni buni 700 de ron e exagerat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fostul mecanic imi oferise una sh la 150 RON sau una, tot sh, dar chipurile aproape impecabila, la 500 RON + 100 manopera... Pana la urma am zis ca daca o repar pe asta o sa fie mai bine, referitor la conditia casetei, si ca per total o sa ies mai ieftin raportat la rezultatul obtinut. Inutile au fost insistentele mele fata de mecanic, pentru a afla un cost aproximativ al intregii distractii, inainte de a incepe lucrul. Asta este... o sa ma duc la el, cu intentia de a-i da intreaga suma, dar nu voi scoate niciun ban din buzunar pana cand nu voi sti cat ma costa manopera si cat piesele, dovedit cu chitante, bineinteles. Eu, oricum, i-am spus la telefon (cand mi-a spus cat ma costa) ca ce mi-a schimbat el puteam sa cumpar si eu cu cateva zeci de euro, iar el mi-a replicat spunandu-mi: "Daca vrei, le cumperi tu, eu le dau jos pe astea si te astept cu piesele"... putin mai tarziu: "Eu in momentul asta stopez toata lucrarea si te astept sa vii sa vezi cum arata"... evident ca nu mai pot sa astept sa ajunga piesele si nici sa ma duc pana in Bucurestii Noi ca sa vad masina... asa ca am fost nevoit sa-i spun sa continue... |
Quote:
casetA de directie produsa de AMK te costa fara trenserul bancar si transport 27,95 lire sterline,garantia fiind de 12 luni sau 12mii de mile(inmultesti cu 1,6pt km)depinde de care intervine prima. cu tot cu transport (apropo si la ei tre sa le trimiti una la schimb)nu cred ca sare de 5 milioane.nea caisa iti da garantie la lucrare? da factura pe banii astia? are service agreeat de rar? |
1. care e adresa site-ului de unde ai preturile astea? :)
2. nu cred ca da nicio garantie, in afara de cea verbala... care "expira" in momentul cand ai iesit pe poarta serviceului 3. daca nu-mi da factura nu vede niciun ban 4. din cate am inteles nu este agreat RAR serviceul, dar zicea ca de la anul va fi si va fi doar pentru Ford... |
www.burtonpower.com . fa-ti rost de un MASTERCARD
|
cu banii aia puteam sa iau un capri... complet... este foarte mult silencer..700 ron...hmmm.. vezi ca se potrivesc elemente de la caseta de taunus... de ce nu ai intrebai mai inainte pe forum..???? se putea rezolva cu mult mai putini bani.. chiar daca a pus numai piese noi tot nu se justifica pretul...
|
vreau sa va intrebsi eu ceva :
luam urmatoarea situatie un ford capri adus sa zicem undeva intre 200 - 250 cp si o laguna 2 din 2002 cu toate sistemele pe ea ... care dintre cele 2 cdreti ca va castiga la un traseu precum magura sau oituz ,urcat si coborat va rog sa raspundeti sincer si sa dati argumente... |
Traseele "recomandate" banuiesc ca sunt mai mult de handling decat de viteza, situatie in care cei 200-250 cp nu mai sunt relevanti...
ps: Bruce Lee il bate pe Van Dame? :)) |
hmmm eu cred ca margelatu' ii sparge pe amandoi :))
|
dap de asta ziceam...
el se lauda ca are atatea sisteme si nu are cum sa nu castige... dar eu vreau sa aflu parerea vostra |
depinde de sofer si de setarile ambelor masini!
personal consider ca o masina cu tractiune spate are avantaje pe trasee virajate. cum s-ar desfasura intrecerea?fiecare pleaca singur de la start si se incearca scoaterea unui timp cit mai bun sau pleaca amindoi o dat? |
1 Attachment(s)
Ce ziceti, merge pentru un 2.0 V6 (chiar daca intr-o oarecare masura nu se justifica investitia)?
|
se merita pina la ultimul cent! dak ai cum fa pasul!
|
1 Attachment(s)
Chiar daca schimb motorul, pentru ca s-ar putea sa pun ceva mai mare, mai putin de doua carburi dublu corp nu voi avea... ehhhh... sper eu la mai multe, dar V8-urile "sunt rare" - spunea Florin.
|
Quote:
asa iam zis si eu si tot nu ma crede ... dar lasa ca il conving eu |
o intrebare de baraj..sau pt cunoscuti intr-ale tehnicii.......nu doar mecanice..ci si al google-ului..si noptilor nedormite k mine..doar k eu deja m-am saturat:x :
Unde este pierderea de putere la motoarele V6 Ford? ma refer la 2.0-2.8...totusi la asemenea capacitati, nr cilindrii si format al motorului "V" acestea au niste puteri jenante :( acele galerii cu carburi cu tot..eu zic k nu-si merita deloc investitia....la cate sute de lire costa....pe niste motoare fara alte modificari(volanta, ax, supape+arcuri, chiulase si galerii slefuite, poate si pistoane/biele...) in mare..cam tot motorul ar trebui UPGRADAT.. :rolleyes2 :???: sustin ideea de alta motorizare..mare si mai mare..si mai MAREEEE...sau moderna..dar nu piese d genul acesta..care doar cu mai multa benzina..pe restul mecanicii invechite/de baza..nu aduc puterea asteptata pt suma platita :shakefist :woowoo: |
Quote:
Oricum, dupa ce mi-a fost reglat carbul vechi, de aveam o gasca de probleme cu el (acum il reconditionez si pe asta), alerga masina de ziceam ca nu e adevarat. In conditiile astea, cu cele doua carburi dublu corp ar trebui ca performantele (stiute de mine) sa creasca ceea ce mi-ar fi mai mult decat suficient. |
vreau parbrizzzzzzz cat mai repede. cautatzi si voi poate avetzi mai mult noroc
|
Quote:
|
Joi am vorbit cu mecanicul la tel (trebuid sa ma duc sa iau masina, lucru care nu s-a intamplat deoarece nu terminase) si i-am spus, intr-un mod cat se poate de diplomat, ca suma ceruta de el este enorma pentru ce implica reparatia propriu-zisa.
Toate bune si frumoase pana astazi, cand am vorbit iarasi cu el la tel (astazi ma duc sa o iau, e gata) si mi-a spus: "in privinta banilor... va costa 320 RON"... nu stiu ce s-a intamplat, dar m-a facut extrem de fericit. :) |
3 Attachment(s)
rezultatul...
|
Astazi, cand m-am dus sa fac geometria, am "descoperit" ca am bratul inferior drept indoit:(... se poate inlocui cu ceva (nou) de la alt model?
|
Quote:
|
Este vizibil indoit, ce-i drept, nu exagerat, dar suficient sa am -4 pe roata respectiva.
Pana la urma cred ca am sa iau bratul respectiv si toata bucsaria pentru bratul stang + bara stabilizatoare de pe oldcars... poate chiar astazi o sa plasez comanda... va tin la curent:) |
il gasesti la orice magazin din tzara
! dak nu te descurci da un tel pe 0788491313 |
Sau.. Poti Sa-l Indrepti...!!!!??
Eu Asa Am Facut..!!! |
Dap, acum am aflat ca se mai gaseste si pe la noi, mai exact 140 RON... o sa ma duc maine sa-l cumpar + o pompa de benzina - 80 RON.
Ideea era alta... vreau sa cumpar bucse pentru bratul stang + chit de reparatie pentru bara stabilizatoare, piese pe care nu stiu in ce masura le voi gasi le noi, totusi o sa intreb maine... poate au mai multe decat mi-am inchipuit eu. |
Tot vreau sa comand ceva de pe oldcars dar nu gasesc motiv :))))
|
Mi-ar trebui spatarul de la bancheta din spate... MK1.. stie cineva unul de vanzare..??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning