Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

Z E K Y 27-02-12 09:50

Re: E36 - coupe tex

3 Attachment(s)
si acum arata asa..

proiectoare sparte, lip rupt, pleoapele alea care nu au nicio treaba....portbagaj cu ltw care nu arata tocmai bine....nu ai imbunatatit deloc masina asta de cand ai cumparat-o ba chiar mai mult ti-ai batut joc de ea.....ca dovada nici macar nu ai inmatriculat-o..

P.S. Ti-am spus de la bun inceput si ai vazut si tu ca pragurile trebuie revopsite ca bara spate trebuie revopsita, ti-am spus ca motorul a fost schimbat si ti l-am trecut pe carte ca sa nu ai probleme cu el, ti-am spus ca aripile spate au fost schimbate, te-am plimbat cu masina, ti-am spus ca, cass-ul uneori face figuri....ti-am spus cam tot despre masina....pun pariu ca nici uleiul nu l-ai schimbat si ti-am zis ca avea intre 6-7 mii de cand il aveam...

Ai avut baza, dotari de fabrica foarte rare, kit m, suspensie reglabila noua, jante 17...interior recaro...daca te ocupai de ea reuseaia sa o faci si mai frumoasa decat era...chiar nu-ti inteleg reactia..

in loc sa bagi bani in ce trebuia te-ai apucat sa dai banii pe ltw-uri, alte stopuri, pleoape, folie..etc

Z E K Y 27-02-12 10:23

negociatori si la 2 bani? pai hai sa-ti aduc eu aminte cum sta treaba...am zis 4000 euro ultimul pret si pana la urma ai luat-o cu 3700 cu tot cu jante de 17 rondell 58 cu 10j....ai platit avans 800 ron si ai depasit termenul in care trebuia sa aduci toti banii (nu am zis nimic)..ai mai adus 7000 ron si ai mai ramas cu restul de dat , ai venit si ai achitat o alta diferenta si iar ai ramas cu vreo 200 de euro de dat (timp in care erai de negasit, pana nu ti-am spus ca iti radiez masina nu ai stiut sa raspunzi) ...ai achitat o parte din cei 200 de euro (ai venit cu 200 de dolari) si ai ma ramas cu 150 ron care i-ai platit cand ti-am eliberat fiscalul....toate astea nu am stat sa le scriu aici ca nu ma incalzea cu nimic, dar daca vad ca procedezi asa nu meriti mai mult respect....trebuia de la inceput sa nu ma incurc cu tine cu toate ca multi mi-au spus sa stau in banca mea...sa-mi fie invatatura de minte

Te-am considerat om matur cu capul pe umeri si am inteles toate problemele de mai sus fara sa fac prea mare tamtam........

pana la urma ai cumparat o masina de 17 ani si nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar....daca-mi amintesc si parbrizul l-am pus nou si jantele le-am trecut pe carte...

liviu tex 27-02-12 11:15

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4903048)
negociatori si la 2 bani? pai hai sa-ti aduc eu aminte cum sta treaba...am zis 4000 euro ultimul pret si pana la urma ai luat-o cu 3700 cu tot cu jante de 17 rondell 58 cu 10j....ai platit avans 800 ron si ai depasit termenul in care trebuia sa aduci toti banii (nu am zis nimic)..ai mai adus 7000 ron si ai mai ramas cu restul de dat , ai venit si ai achitat o alta diferenta si iar ai ramas cu vreo 200 de euro de dat (timp in care erai de negasit, pana nu ti-am spus ca iti radiez masina nu ai stiut sa raspunzi) ...ai achitat o parte din cei 200 de euro (ai venit cu 200 de dolari) si ai ma ramas cu 150 ron care i-ai platit cand ti-am eliberat fiscalul....toate astea nu am stat sa le scriu aici ca nu ma incalzea cu nimic, dar daca vad ca procedezi asa nu meriti mai mult respect....trebuia de la inceput sa nu ma incurc cu tine cu toate ca multi mi-au spus sa stau in banca mea...sa-mi fie invatatura de minte

Te-am considerat om matur cu capul pe umeri si am inteles toate problemele de mai sus fara sa fac prea mare tamtam........

pana la urma ai cumparat o masina de 17 ani si nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar....daca-mi amintesc si parbrizul l-am pus nou si jantele le-am trecut pe carte...

nu stiu ce incerci acum sa demonstrezi aici? pt tine forumul nu-i o pasiune,e un mod de a face bani! am ramas dator la tine cu ceva,aveai coada de clienti la masina si ti-am dat eu banii dupa 5 ani? am achitat-o??? am ramas dator ceva la tine ca vad ca bati campii cu banii in rate? ti-am dat in plus bani daca ma gandesc mai bn.. cu pozele alea ce ai vrut sa arati? uita-te mai bn si citeste ca am scris ca pleoapele alea le schimb,eleronu' e pus provizoriu pana se incalzeste sa pot sa-l vopsesc,proiectoarele sunt schimbate,cauciucuri noi..tu ai pus ceva nou la masina asta de cand ai luat-o? uleiu'...am pus d'ala ars!

incearca sa eviti discutiile cu mine tu pe viitor! nu esti pasionat de bmw e 36,esti pasionat numa' de banii pe care poti sa-i scoti de la pasionati...

am sa-ti arat cu prima ocazie cum trebe sa arate o masina ingrijita,nu vopsita cu sufliciu,nu lipita cu silicon,nu care sa troncane din toate incheieturile,nu prinsa cu autofiletante si alte ;;ciuninguri'' realizate cu doi lei..

sa fi sanatos..

Z E K Y 27-02-12 11:38

ai dreptate.

liviu tex 27-02-12 17:55

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4903134)
ai dreptate.

pai am!!!

sprinter 27-02-12 18:36

Iar m ai sarit din schema, la telefon raspunzi numai cand ai nevoie... asa om asa caracter.
Nu mai manca K-kt pe forum p aici ca masina aia mecanic nu avea nimic... nu troncanea, nu batea nu era nimic neinregula cu ea.. stiti doar sa aruncati cu k-kt unu in altu. estetic e alta poveste

Sparkle_81 27-02-12 19:24

Tex-ule, acum vorbesti aiurea ; si sprinter are dreptate !

Masina asta o stiu foarte bine, am mers cu ea si stiu foarte bine toate etapele care s-au parcurs la masina !

Parerea mea este ca exagerezi grosolan !

Daca te incalzeste cu ceva , sa sti ca eu am fost impotriva ca zeky , sa vanda masina , iar cand nu mai apareai cu restul datoriei , dispareai subit (la fel cu faci cu sprinter), eu l-am sfatuit sa-ti ia masina inapoi !

Daca te-a suparat postul meu, sa-mi fie cu iertare, dar o comiti grav !

liviu tex 27-02-12 19:45

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 4903842)
Iar m ai sarit din schema, la telefon raspunzi numai cand ai nevoie... asa om asa caracter.
Nu mai manca K-kt pe forum p aici ca masina aia mecanic nu avea nimic... nu troncanea, nu batea nu era nimic neinregula cu ea.. stiti doar sa aruncati cu k-kt unu in altu. estetic e alta poveste

bai lachioiule iar intri ca supozitoru'n cur aiurea! tu sa vorbesti doar cand ti se cere parerea,*** or manca apropiatii tai..nu sunt nici la prima masina spre deosebire de tine care probabil esti surd de nu ai auzit nimic la ''mecanica'',ori faci pe prostu aiurea sa-ti versi nadufu' cu 2 milioane ale tale!

ti-am spus la tel sa stai in banca ta ca nu ma pricopsesc cu 2 mil ale tale..o ti aiurea a prost asa!! uiti multe tu...

am scris undeva ca am pretentii la zeki sa-mi schimbe ceva la masina? am spus doar ca am gasit multe defecte la o masina de la care nu ma asteptam! trebuia sa nu zic nimic sau cum? apaream dupa o sapt si spuneam,am schimbat articulatia fata,era noua,nu batea nimic da' asa am vrut eu sa o schimb!ca sunt magnat si ma enerveaza banii..

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4903964)
Tex-ule, acum vorbesti aiurea ; si sprinter are dreptate !

Masina asta o stiu foarte bine, am mers cu ea si stiu foarte bine toate etapele care s-au parcurs la masina !

Parerea mea este ca exagerezi grosolan !

Daca te incalzeste cu ceva , sa sti ca eu am fost impotriva ca zeky , sa vanda masina , iar cand nu mai apareai cu restul datoriei , dispareai subit (la fel cu faci cu sprinter), eu l-am sfatuit sa-ti ia masina inapoi !

Daca te-a suparat postul meu, sa-mi fie cu iertare, dar o comiti grav !

daca cunosti asa bn etapele vino cu 3500 si ia'o tu,ca sa-ti arat ca nu's suparat! terminati'va cu ''disparutu'' asta subit ca nu fug din tara cu 2 mil ale lu' sprinter! cand merg la mecanic sa'i schimb articulatia pe fata am sa pun poze sa vedeti ca nu bat campii si nici nu le schimb de frica voastra!

e_emu3 27-02-12 20:30

ba nene masina aia in afara de mici retusuri pe la praguri si cam atat din cate imi aduc aminte nu mai trebuia facut nimic la ea,nu troncanea,boncanea sau ce plm se mai poate intampla cu o masina,nu tin partea lui zeky da omu nu este un delasator cu masinile in general,baga bani si in asta alba si in aia albastra(sedan) deci nu vad de unde holsuruburi,chiplinguri,etc,dar tind sa cred ca sunt alte chestii la mijloc

TheEnZo 27-02-12 21:38

Eu ca user al forumului, citesc ce se posteaza si interpretez imaginii, nu il cunosc nici pe cel ce a vandut masina , nici pe cel care a cumparato dar tinand cont de postul 1520 stric legat de imagini, masina isi merita bani arata mai mult de ok.

Acuma arata ca in imaginile din postul 1521, adica un cazan din pct meu de vedere care sincer cu indulcenta merita sa zicem 1500 de euro ca e inmatriculata.

Legat de discutia cu vanzarea si cumpararea masini, noroc ca nu ai dat de unul ca mine ... ne intelegeam dadeai avans, daca in data de x la ora x nu erai cu restu de bani, veneam imi luam masini inapoi si oricum avansul nu il primeai inapoi categoric, nu asa se vinde o masina ca doar nu e masina de spalat si o ei cu buletinu.

Asta a fost opinia mea ca simplu user al forumului, ca intru aicea sa citesc "povestea" unei masini, nu cum isi spala unii rufele pe aicea.

Partea 2 din pct de vedere al meu ca om care lucreaza in domeniul auto, intre cum a fost cumparata masina si cum a ajuns acuma e o diferenta ca a fost lovita in bot se cam vede cu ochiul liber din poze , o suspensie complet noua garantat in 3 luni poti sa o faci praf si pulbere tine doar de cum conducii si pe unde bagi masina.

Catre admini daca tot continua discutii contradictorii intre fostul posesor si actualul sau cine stie cine alt x, sa se anlizeze situatia si sa se ia masuri ... nu pe toti ne intereseaza anumite lucrurii care nu sunt legate de anumite chestii legate de "masina mea" .

kathalin 27-02-12 22:43

La discutia asata este simplu sa iti dai cu parerea, daca asculti doar o varianta, poate adevarul este la jumatate, poate are dreptate Liviu, sau poate are dreptate Zeky pana la urma isi rezolva fiecare problemele, iar restu citim, mai comentam da treuie cu bun simt si masura.
Voie buna tuturor,
P.S. Unii sunt chiar suferinzi gravi, numai smecherie au in cap, luau masinii etc.... important este sa nu macane....
P.S.2. Din punctul meu de vedere masina respectiva nu facea 3700, dar e deja alta discutie.

liviu tex 28-02-12 00:00

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 4904266)
Eu ca user al forumului, citesc ce se posteaza si interpretez imaginii, nu il cunosc nici pe cel ce a vandut masina , nici pe cel care a cumparato dar tinand cont de postul 1520 stric legat de imagini, masina isi merita bani arata mai mult de ok.

Acuma arata ca in imaginile din postul 1521, adica un cazan din pct meu de vedere care sincer cu indulcenta merita sa zicem 1500 de euro ca e inmatriculata.

Legat de discutia cu vanzarea si cumpararea masini, noroc ca nu ai dat de unul ca mine ... ne intelegeam dadeai avans, daca in data de x la ora x nu erai cu restu de bani, veneam imi luam masini inapoi si oricum avansul nu il primeai inapoi categoric, nu asa se vinde o masina ca doar nu e masina de spalat si o ei cu buletinu.

Asta a fost opinia mea ca simplu user al forumului, ca intru aicea sa citesc "povestea" unei masini, nu cum isi spala unii rufele pe aicea.

Partea 2 din pct de vedere al meu ca om care lucreaza in domeniul auto, intre cum a fost cumparata masina si cum a ajuns acuma e o diferenta ca a fost lovita in bot se cam vede cu ochiul liber din poze , o suspensie complet noua garantat in 3 luni poti sa o faci praf si pulbere tine doar de cum conducii si pe unde bagi masina.

Catre admini daca tot continua discutii contradictorii intre fostul posesor si actualul sau cine stie cine alt x, sa se anlizeze situatia si sa se ia masuri ... nu pe toti ne intereseaza anumite lucrurii care nu sunt legate de anumite chestii legate de "masina mea" .

mare noroc ca n-am dat ''aicea'' de unu' ca tine la cumpararea masinii..tu ca si om care lucrezi in domeniul auto si o vezi lovita'n bot,o evaluezi tu la 1500 ca e un cazan si ca am facut'o pulbere in cel mai scurt timp iti recomand cu caldura un examen oftalmologic si daca tu crezi cam fost biciclist pana la masina asta nu stiu ce sa-ti spun...ori crezi ca,cum am luat'o am sarit cu ea in gropi?

daca deranjeaza topicul meu da'i mai departe,la altu',nu-mi trebuiesc judecatori,am scris doar ca sunt unele chestii,ma repet,pe care nu ma asteptam sa le gasesc la o masina luata de la un pasionat! mi-am spus punctul de vedere si atat,nu inteleg de unde atata tam tam pe subiectul asta! singurul care poate sa intervina cu argumente este zeky,atat,restu' poate sa se abtina,nu sunt la prima masina ,nici la ultima!! masina din ''cazanu'' asta pe care il catalogati voi tot eu am sa o fac sa arate bine,nu am cerut bani,donatii sau ajutoare de la nimeni!

VA ROG SA INCHEIEM SUBIECTUL ASTA AICI...

liviu tex 28-02-12 00:05

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4904420)
La discutia asata este simplu sa iti dai cu parerea, daca asculti doar o varianta, poate adevarul este la jumatate, poate are dreptate Liviu, sau poate are dreptate Zeky pana la urma isi rezolva fiecare problemele, iar restu citim, mai comentam da treuie cu bun simt si masura.
Voie buna tuturor,
P.S. Unii sunt chiar suferinzi gravi, numai smecherie au in cap, luau masinii etc.... important este sa nu macane....
P.S.2. Din punctul meu de vedere masina respectiva nu facea 3700, dar e deja alta discutie.

pai aplaudacii nu trebuie sa-si dea cu parerea? nu trebuie sa-mi spuna ei ca eu sunt nestiutor intr'ale tuningului,masina e tzipla,eu sunt chior ca nu vad calitatile in detaliile masinii...

ti-ai luat jante??:-)

TheEnZo 28-02-12 00:55

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4904526)
mare noroc ca n-am dat ''aicea'' de unu' ca tine la cumpararea masinii..tu ca si om care lucrezi in domeniul auto si o vezi lovita'n bot,o evaluezi tu la 1500 ca e un cazan si ca am facut'o pulbere in cel mai scurt timp iti recomand cu caldura un examen oftalmologic si daca tu crezi cam fost biciclist pana la masina asta nu stiu ce sa-ti spun...ori crezi ca,cum am luat'o am sarit cu ea in gropi?

daca deranjeaza topicul meu da'i mai departe,la altu',nu-mi trebuiesc judecatori,am scris doar ca sunt unele chestii,ma repet,pe care nu ma asteptam sa le gasesc la o masina luata de la un pasionat! mi-am spus punctul de vedere si atat,nu inteleg de unde atata tam tam pe subiectul asta! singurul care poate sa intervina cu argumente este zeky,atat,restu' poate sa se abtina,nu sunt la prima masina ,nici la ultima!! masina din ''cazanu'' asta pe care il catalogati voi tot eu am sa o fac sa arate bine,nu am cerut bani,donatii sau ajutoare de la nimeni!

VA ROG SA INCHEIEM SUBIECTUL ASTA AICI...

Din pacat sau din noroc cumpar/vand/dezmembrez masini luna de luna de ceva mult timp ...
Am citit 80% din topicul tau si deobicei te cam supara adevarul si sari cu gura tare , de impresie mai mult , daca nu iti trebuies judecatorii , pui mana frumos pe mouse si iti inchizi topicul, un forum public este un loc unde fiecare individ judeca dupa parerea lui personala si dupa cat il duce pe el capul fara sa aduca injurii ... daca pe tine te supara adevarul asta nu iti da dreptul da a sugera sa numai postam anumitii userii aicea !!!!

Daca vrei sa te faci credibil arunci un ochi la topicul GL 22 GTR si vezi acolo cum tiganiile au fost postatea poza cu poza , pas cu pas si toti au inteles clar situatia in care se afla masina aceea ... vb aia o poza face cat o mie de cuvinte ... poti spune tu ca in loc de tabla la pragurii si aripi aveai scoci vopsit dar fara o imagine mai greu sa te creada cineva !

Nea Ion 28-02-12 02:40

3 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine texule....
Ma abtin de la restu de comentari nu vreau sa intru in discutie...parerea mea ca este direct treaba ta si a lui zeky...restul e cancan:!::!::!:

liviu tex 28-02-12 06:36

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 4904556)
Din pacat sau din noroc cumpar/vand/dezmembrez masini luna de luna de ceva mult timp ...
Am citit 80% din topicul tau si deobicei te cam supara adevarul si sari cu gura tare , de impresie mai mult , daca nu iti trebuies judecatorii , pui mana frumos pe mouse si iti inchizi topicul, un forum public este un loc unde fiecare individ judeca dupa parerea lui personala si dupa cat il duce pe el capul fara sa aduca injurii ... daca pe tine te supara adevarul asta nu iti da dreptul da a sugera sa numai postam anumitii userii aicea !!!!

Daca vrei sa te faci credibil arunci un ochi la topicul GL 22 GTR si vezi acolo cum tiganiile au fost postatea poza cu poza , pas cu pas si toti au inteles clar situatia in care se afla masina aceea ... vb aia o poza face cat o mie de cuvinte ... poti spune tu ca in loc de tabla la pragurii si aripi aveai scoci vopsit dar fara o imagine mai greu sa te creada cineva !

aicisea am am scris aicisea mai sus aicisea mai mult de impresia ta ca sa te empresonez pe tine aicisea mai sus cu mouse'u sa-mi inchida topicul! ai vazut? si nu te opreste nimeni cocos sa postezi! posteaza linistit..

Quote:

Originally Posted by Nea Ion (Post 4904591)
Cateva poze si de la mine texule....
Ma abtin de la restu de comentari nu vreau sa intru in discutie...parerea mea ca este direct treaba ta si a lui zeky...restul e cancan:!::!::!:

ms ioane! aicisea..pozele e facute acolosea pe fundeni!:lol:

zepolikahhh_ 28-02-12 17:27

Nu vizez sa jignesc pe cineva anume,dar pana la urma prost e cine da,nu cine cere.
Nu cunosc masina decat din poze,unde arata bine.
Ca are tiganeli cu suruburi,mastic,podele sudate,aia nu se vede pe forum.
Daca tot ai stiut ca dai atatia bani pe masina trebuie sa ii spui "ba vere,vreau sa o urc pe cric sa ma bag sub ea, sau lasa ma sa dau jos tot de pe ea sa o vad mai bine.
Asa e cand va mananca in cur si vreti numa pachete M,cumparate cu 300 de euro de pe ebay,iar masina la prima frana cazi prin podea.
In ceea ce va priveste pe voi doi si tuningu ,n ai de ce sa te superi Liviule,dar coupe ul ala rosu l ai tiganit destul de rau,desi poate pe partea mecanica era boboc.
Cat despre zeky,omu e bisnitar de meserie,uneori dispar si apar chestii tot de pe forum cu alt pret :D ,dar pana la urma e o afacere.
Atata timp cat nu vinde rahaturi,e norocu lui daca ii merge.

ps : eu unu nu as astepta pe nimeni cu cashu,banu jos,ochiu la usa !

liviu tex 28-02-12 18:26

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 4905485)
Parerea mea este ca nu poti sa te astepti la o masina atat de veche sa fie impecabila 100%.
Masina arata mult mai bine cand era in mainile lu zeky.
Liviu, n-am nimic personal cu tine, nu te cunosc, dar nu vad cum poti sa-i faci "tunari" pe altii cand tu esti cel mai mare adept al tuning-ului "ochiometric" de pe forum.
Dupa ce ai facut tex-ul vechi sa arate ca o sorcova cu folie pe faruri/stopuri, capota neagra, toba ciobaneasca, jante din alta poveste, acum te-ai apucat si de asta noua cu eleronu ala tip sarma de uscat chilotii, stopuri negre si pleoape.... fix tuning din nfs 2001
Repet, este o parere personala, iti faci masina cum vrei, dar pe un forum trebuie sa te astepti si la critici.

bai papagalule tu esti mai tembel decat ma asteptam dupa nume ''exploitu'',sorcova aia avea toba ciobane luata de la racing nick cu 8 mil,jantele alea orbule erau Rondell (din poveste) si nu din vitan de unde iti iei tu stickere cu ''naic''si la asta ''noua'' sarma aia de uscat chilotii este eleron LTW GT!adica o sarma mai evoluata pt chiloti!;)

cand ti-o mai basii mintea plictiseste pe altcineva!

liviu tex 28-02-12 18:35

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 4905527)
Nu vizez sa jignesc pe cineva anume,dar pana la urma prost e cine da,nu cine cere.
Nu cunosc masina decat din poze,unde arata bine.
Ca are tiganeli cu suruburi,mastic,podele sudate,aia nu se vede pe forum.
Daca tot ai stiut ca dai atatia bani pe masina trebuie sa ii spui "ba vere,vreau sa o urc pe cric sa ma bag sub ea, sau lasa ma sa dau jos tot de pe ea sa o vad mai bine.
Asa e cand va mananca in cur si vreti numa pachete M,cumparate cu 300 de euro de pe ebay,iar masina la prima frana cazi prin podea.
In ceea ce va priveste pe voi doi si tuningu ,n ai de ce sa te superi Liviule,dar coupe ul ala rosu l ai tiganit destul de rau,desi poate pe partea mecanica era boboc.
Cat despre zeky,omu e bisnitar de meserie,uneori dispar si apar chestii tot de pe forum cu alt pret :D ,dar pana la urma e o afacere.
Atata timp cat nu vinde rahaturi,e norocu lui daca ii merge.

ps : eu unu nu as astepta pe nimeni cu cashu,banu jos,ochiu la usa !

ma eu nu am spus nicaieri ca ,cad prin podea,voi nu cititi posturile mai din urma cred! am spus de mai multe ori ca nu e atat de ''minunata la cat ma asteptam eu! eu nu tiganesc masini,o fac cum imi place mie si daca apar contestatari nu-i nici un bai,nu am sa-mi fac masina decat dupa placul meu! si daca aveam folie pe faruri si capota deja o incadram la tiganit?cautati carcota am impresia,v-ati adunat voi repede la judecata,efectul asta de turma e nemaipomenit!:lol:

zepolikahhh_ 28-02-12 18:42

Eu ti am vorbit frumos,iar tu esti ironic.Prea tare te ataci cand cineva nu e de acord cu tine.
Poate am eu ochii prea sensibili pentru tuningul tau.
Pana la urma ce ai vrut asa de minunat la masina aia?E un morman de fier ,vechi de 20 de ani.
Orice i-ai face tot mai apar mici problemele,de la o zi la alta.
Daca nu e taiata,toata sudata si nu cazi din ea,atunci ce vrei ?
Ce vrei sa ii reprosezi daca tu esti orbete si nu te ai uitat cum trebuie la exterior sau unde are probleme?
o dati din cola n fanta dupa cum visati noaptea...

SAX1987 28-02-12 18:58

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 4905527)

Am obs si eu :D

Daca gaseste cumparatori..e bine !

Eu n-as fii dat 3700 niciodata pe e36 ..poate pe un cabrio bun .

N-ai ce face acum... o pui la punct sau cauti alt pasionat s-o vinzi..

liviu tex 28-02-12 19:03

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 4905670)
Eu ti am vorbit frumos,iar tu esti ironic.Prea tare te ataci cand cineva nu e de acord cu tine.
Poate am eu ochii prea sensibili pentru tuningul tau.
Pana la urma ce ai vrut asa de minunat la masina aia?E un morman de fier ,vechi de 20 de ani.
Orice i-ai face tot mai apar mici problemele,de la o zi la alta.
Daca nu e taiata,toata sudata si nu cazi din ea,atunci ce vrei ?
Ce vrei sa ii reprosezi daca tu esti orbete si nu te ai uitat cum trebuie la exterior sau unde are probleme?
o dati din cola n fanta dupa cum visati noaptea...

ma eu nu inteleg,ce vrei tu de fapt? nu-mi aduc aminte sa-ti fi cerut parerea,nici nu am fost ironic,asa ai dedus tu cred!

tie am incercat sa-ti vb chiar frumos!

zepolikahhh_ 28-02-12 19:09

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4905693)
Am obs si eu :D

Daca gaseste cumparatori..e bine !

Eu n-as fii dat 3700 niciodata pe e36 ..poate pe un cabrio bun .

N-ai ce face acum... o pui la punct sau cauti alt pasionat s-o vinzi..

sunt e36 care fac si mai mult de 3700 de euro,mai ales daca au spalatoare de faruri,duze incalzite,senzori de parcare,tempomat,ASC,pachet M de fabrica ,OBC mare si niste jante gen OZ FUTURA,HAMANN,KERSCHER,BBS .
Daca ajungi sa vinzi o masina de genul asta pe bucati,iei mai multi bani pe ea decat intreaga.
E46 le nu e chiar asa senzational,sa merite diferenta de pret in momentu de fata. (mai ales primele modele,pana la facelift )
@ liviu : ok,eu ma retrag,ca vad ca nu ti plac oamenii care nu sunt de acord cu tine.
Eu n am nicio treaba,nici cu tine,nici cu zeki,ca nu sunteti femeile mele,dar simplul fapt ca omu te a asteptat cu banii e totusi ceva.

liviu tex 28-02-12 19:36

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 4905761)
Vorbesti de racing nick de parca ai dus-o la Dinan workshop... Un traseu de evacuare facut cu cap, de un inginer care stie cu ce se mananca dinamica gazelor, cu serpi si toate cele costa mult mai mult de 8 milioane.
Sunetul dat de toba era mai mult de "ricer", iar aspectul ei era grotesc.
Un traseu de m3 era mult mai ok, si din ce priveste performanta si acustica, cu toba de genul ala se aude la fel si un golf 1.4 si un motor in 6 cilindri...
Dar tu probabil ai vrut doar sa trezesti afumatiul si nimic mai mult.
La fel si cu eleronul LTW, l-ai luat sa iesi in evidenta, nu conteaza ca este urat, nu conteaza ca nu are nicio treaba cu ce a fost destinat sa faca, si anume sa modifice rezistenta aerodinamica. Acel eleron scade viteza maxima a vehiculului si sporeste apasarea in curbe. Cu asta in minte l-ai pus, sau tot sa iesi in evidenta?
In loc sa reconditionam/pastram aceste masini, sau sa le sporim valentele sportive, prin modificari care au sens gen admisii, axe cu came, evacuari, chiulase, soft-uri, ne limitam la hipster-isme gen "o fac mai speciala" cu capote negre, stickere si folii pe faruri.
Jantele alea am spus ca erau din alta poveste adica nu se potriveau. Pe un e36 cel mai bine dau jante cu design mai oldschool.
Nu inteleg de ce te ataci asa, nu este nimic personal, nu aveam chef de polemici, mi-am spus doar parerea, ar trebui sa iti asumi si parerile negative, fiind totusi pe un forum public.

asa e! ma nu ati inteles un lucru voi care mi-ati sarit in cap,ca nu am cerut la nimeni nimic,tocmai ca este un forum public mi-am ''prezentat'' defectele (mici sau mari,numai conteaza)! nu am inteles reactia asta a catorva care mi-au sarit in cap ca ''la ce ma asteptam??'' nu mi-am cautat de cearta cu nimeni!

JusT_SaY_BoBo 28-02-12 20:10

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 4905761)
Vorbesti de racing nick de parca ai dus-o la Dinan workshop... Un traseu de evacuare facut cu cap, de un inginer care stie cu ce se mananca dinamica gazelor, cu serpi si toate cele costa mult mai mult de 8 milioane.
Sunetul dat de toba era mai mult de "ricer", iar aspectul ei era grotesc.
Un traseu de m3 era mult mai ok, si din ce priveste performanta si acustica, cu toba de genul ala se aude la fel si un golf 1.4 si un motor in 6 cilindri...
Dar tu probabil ai vrut doar sa trezesti afumatiul si nimic mai mult.
La fel si cu eleronul LTW, l-ai luat sa iesi in evidenta, nu conteaza ca este urat, nu conteaza ca nu are nicio treaba cu ce a fost destinat sa faca, si anume sa modifice rezistenta aerodinamica. Acel eleron scade viteza maxima a vehiculului si sporeste apasarea in curbe. Cu asta in minte l-ai pus, sau tot sa iesi in evidenta?
In loc sa reconditionam/pastram aceste masini, sau sa le sporim valentele sportive, prin modificari care au sens gen admisii, axe cu came, evacuari, chiulase, soft-uri, ne limitam la hipster-isme gen "o fac mai speciala" cu capote negre, stickere si folii pe faruri.
Jantele alea am spus ca erau din alta poveste adica nu se potriveau. Pe un e36 cel mai bine dau jante cu design mai oldschool.
Nu inteleg de ce te ataci asa, nu este nimic personal, nu aveam chef de polemici, mi-am spus doar parerea, ar trebui sa iti asumi si parerile negative, fiind totusi pe un forum public.

nu te supara ca ma bag dar deja de la o parerea se ajunge la critici rautacioase.poate lui ii place ltw,te-ai gandit la asta???e masina lui banii lui paote sa isi puna fluturasi roz pe aripi daca vrea.e forum sa ne dam cu parerea nu sa spunem ca ce face omu e tiganie doar ca nu ne place.nu il cunosc nici pe el nici pe zeky si intr-adevar masina in pozele de pana acum arata mai neingrijit decat cele de la zeky,dar sa recunoastem a fost o vreme de tot cacatul ori-20 de grade ori fleoscaraie.chiar daca o spala se facea la fel.plus ca liviu a spus ca are de gand sa faca ceva cu ea.nu si-a luat-o si a inceput sa o critice.
inafara de foliile alea pe capota plafon etc pisica rosie ce avea chicios pe ea,poate nici toba nu era cea mai potrivita dar scuza-ma tine de gusturi!!

motzu 28-02-12 20:23

usor baieti ca aberati deja.zeky si cu liviu trebuia sa vb de subiectu asta.
liviu o faci tu cum vrei si cum iti place tie....tie trebuie sa iti placa nu la restu;)
bafta!

liviu tex 28-02-12 21:46

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4905862)
nu te supara ca ma bag dar deja de la o parerea se ajunge la critici rautacioase.poate lui ii place ltw,te-ai gandit la asta???e masina lui banii lui paote sa isi puna fluturasi roz pe aripi daca vrea.e forum sa ne dam cu parerea nu sa spunem ca ce face omu e tiganie doar ca nu ne place.nu il cunosc nici pe el nici pe zeky si intr-adevar masina in pozele de pana acum arata mai neingrijit decat cele de la zeky,dar sa recunoastem a fost o vreme de tot cacatul ori-20 de grade ori fleoscaraie.chiar daca o spala se facea la fel.plus ca liviu a spus ca are de gand sa faca ceva cu ea.nu si-a luat-o si a inceput sa o critice.
inafara de foliile alea pe capota plafon etc pisica rosie ce avea chicios pe ea,poate nici toba nu era cea mai potrivita dar scuza-ma tine de gusturi!!

sti ce-i de facut ca sa-mi multumesc ''fanii'',sa le cer parerea cand vreau sa fac cv la masina si atunci sa vezi armonie!

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4905904)
usor baieti ca aberati deja.zeky si cu liviu trebuia sa vb de subiectu asta.
liviu o faci tu cum vrei si cum iti place tie....tie trebuie sa iti placa nu la restu;)
bafta!

asa trebuie sa fac? eu am vb cu zeky ieri,au ramas revolutionarii aici care nu stiu ce incearca,sa-mi ''iesplice'' ei,pen' ce se schimba toba si eleronu'....ba da sti ce's curios,eu o'i fi singurul cu LTW si toba de ''ricer'' care le-am pus doar ca sa vada lumea? tre' sa consult un inginer de la bmw pe viitor,altfel am belit pwla!

Ene'Andrei 28-02-12 22:31

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4906111)
sti ce-i de facut ca sa-mi multumesc ''fanii'',sa le cer parerea cand vreau sa fac cv la masina si atunci sa vezi armonie!

asa trebuie sa fac? eu am vb cu zeky ieri,au ramas revolutionarii aici care nu stiu ce incearca,sa-mi ''iesplice'' ei,pen' ce se schimba toba si eleronu'....ba da sti ce's curios,eu o'i fi singurul cu LTW si toba de ''ricer'' care le-am pus doar ca sa vada lumea? tre' sa consult un inginer de la bmw pe viitor,altfel am belit pwla!

ma baieti gusturile nu se discuta :) , adevarul e ca uneori faptul asta "datul cu parerea" uneori se cam exagereaza...de ex: si mie imi place masina cum era, mai simpla dar asa imi place mie, tu nu te lua dupa mine tu iate dupa gustul tau, cum iti place sa te imbraci asa sa mergi si prin public ;)

Z E K Y 28-02-12 22:41

Nu am incercat sa pacalesc niciodata pe nimeni (liviule, tu stii foarte bine asta...ai platit 7000 ron avans fara nicio dovada si nu ti-am facut nici cea mai mica schema, altii poate te ardeau) , masina nu a fost de 10 din 10 cand ai luat-o insa de un 8, 8,5 din 10 era...si tu ai zis cand ai luat-o ca mai este de munca la ea si ai fost de acord cu acest compromis....stii foarte bine ca in prima luna nu tu ai mers cu masina si atunci au aparut si lip-ul rupt, si proiectorul spart, si janta pe fata dreapta care ti-a lovit-o..etc etc...

Pragurile au fost prinse in cleme originale bmw cu garnituri verzi iar pe marginea garniturii pragurilor s-a dat cu silicon transparent pentru a evita intrarea apei intre pragurile de plastic si caroseria masinii...odata ajunsa apa acolo nu prea mai iese si asa apare rugina la praguri..pe sub masina nu am vrut sa dau gauri pentru a prinde in cleme din acelasi motiv, sa nu rugineasca si am preferat sa prind pragurile in silicon transparent..sincer nu mi se pare ceva iesit din comun..

canalele de aer au fost prinse in negrese pentru a nu le pierde, cei care stiu sistemul de prindere al canalelor stie ca nu stau foarte fixe daca nu le prinzi cu autofiletante sau ceva de gen...

am pus motorul pe carte
am pus parbriz nou
ti-am trecut jantele pe carte
ti-am spus ca iti voi face clima si am facut-o (150 euro, stii prea bine)
ti-am dat pompa de benzina de rezerva (cea originala facea figuri si ti-am spus)
ti-am dat bandourile de m cu toate ca am zis ca nu ti le dau (cred ca-mi aduc bine aminte, daca am uitat imi cer scuze)
ti-am scos fiscalul si ti-am dat toate actele
nu m-am suparat ca nu ti-ai inmatriculat masina nici pana in prezent cu toate ca amenzile pe care le-ai lua ar veni la mine acasa (se poate face usor dovada ca masina nu-mi mai apartine dar este un deranj care nu ar trebui sa-l am)
REPET, MASINA NU ERA 10 DIN 10 SI AMANDOI AM FOST DE ACORD CU ASTA

Nu uita totusi un lucru, si cine are cu ce ma poate contrazice

ESTE SINGURA MASINA DIN TARA CARE ARE URMATOARELE DOTARI DE FABRICA:

SCAUNE ELECTRICE (INSTALATIA ESTE PE MASINA INTACTA CHIAR DACA SCAUNELE NU MAI SUNT)
GEAMURI ELECTRICE SPATE
CAR KIT DE FABRICA
PILOT AUTOMAT
OBC MARE
CLIMA DIGITALA
VOLAN DE M
INCHIDERE PE CHEIE CU ALARMA ORIGINALA DE FABRICA FUNCTIONABILA
PLUS MULTE ALTELE CARE NU ARE ROST SA LE MAI ENUMERAM

AI O BARA FATA ORIGINALA M3
AI O SUSPENSIE RACELAND CARE A FOST CUMPARATA IN AUGUST ANUL TRECUT NOUA
AI JANTE 17 CU 10J SPATE
AI PRAGURI (ASA VOPSITE CU BIDINEAUA DAR SUNT ORIGINALE, NU SUNT RUPTE, SPARTE SAU ALTE CACATURI
AI BANDOURI DE M3
AI AVUT STOPURI DE M3

Legat de troncaneli, bocaneli la articulatie, te-am plimbat cu masina si nu s-a auzit nimic si iti dau cuvantul meu ca la mine nu a batut nimic la ea...gandeste-te ca articulatiile fac parte din consumabile, puteau sa-ti pice si dupa 3 zile dupa ce cumparai masina, chiar nu aveam nicio vina...ti-am si spus la vremea respectiva ca am fost sunat si mi s-a spus ca cu masina ta se merge pe liniile de tranvai destul de tare, te-am sunat si ti-am spus atunci si te-ai suparat tare pe prietenul tau...

Imi cer scuze daca tu consideri ca eu am fost nedrept cu tine, am incercat sa nu iti ascund nimic si ti-am spus tot ce am stiu si eu de masina...

Acum pentru cei care considera ca masina nu facea banii, va rog frumos sa va vedeti de bucataria voastra...eu am dat 3200 euro pe masina asta si am luat-o tocmai de la timisoara cu 10 luni in urma...cand am luat-o avea aripie spate taiate cu flexul (asa era inteles roluitul din pacate) si am bagat 400 euro numai in schimbarea aripilor spate+ vopsit si toate cele..aripile spate au fost sudate in argon si bagata ceara aproape in toata masina..la praguri, usi , aripi..etc, etc...la vremea respectiva pe langa cei 3200 euro + 400 aripile spate s-a mai adaugat un kit de m3 (fara bara spate) care a costat, s-a mai cumparat o suspensie noua care a costat, s-au cumparat jante care au costat s-au pus vadere care au costat...mi s-a spart motorul la ea dupa 3 luni dupa ce am cumparat-o, ce era sa fac? sa-l cert pe fostul proprietar, saracul nu avea nicio vina atata timp cat am luat o masina sh....am schimbat motorul si am pus un 2,3 m52 si iar am cheltuit cu ea 2500 ron la vremea respectiva, cand m-am hotarat sa vand iar am cheltuit bani si i-am pus motor de 1,8is m44 inapoi (este drept, banii de m44 i-am luat dupa 2,3 insa manopera, munca si timpul meu inseamna tot bani)....una peste alta in masina s-au bagat mult peste cei 3700 euro...asa ca nu va mai dati voi cu parerea ce si cum...mai bine va vedeti de ale voastre...am bagat destui bani si in masina asta si in fosta si in cea actuala, asa ca nu mai vorbiti de pasiune cand schimbati un semnal..sau puneti o bara de producator si va chinuiti juma de an sa o reglati (aici nu ma refer la tine liviule...)

Acum legat de bisnitaria cu jantele, nu cred ca intereseaza pe nimeni ce fac eu..unii se ocupa cu dezmembrari, altii cu tapiterii, altii au vulcanizari iar eu cu jante...nu vad unde este problema....nu ati vrea sa cumpar jante pe 300 euro sa le polisez, sa le vopsesc si sa le indrept si dupa sa le vand pe 300 euro?

Cu multi dintre voi am lucrat si am colaborat si niciunul nu ati avut ce-mi reprosa, in schimb se gasesc unii si altii cu care nu am lucrat niciodata si totusi va dati cu parerea despre una si alta....

Liviule, asa cum am discutat si la telefon, cred ca este cazul sa se puna punct.

JimGod 28-02-12 22:49

@liviu: nu mai lua ma in seama toti boschetarii dupa forum.comenteaza ei pe munca si banii tai :???:
@zeky: eu stiu masina din ziua in care ai luato si cu ce ai bagat in ea depaseste pragul de 4000euro cu mult insa ei habar nu au ce inseamna un e36 cu dotarile astea de fabrica.

liviule,zeky ati fost si sunteti prieteni in continuare,nu cred ca e loc sa va certati de la 2 negrese,mai ales ca baga astia raca intre voi.masina a facut 3700euro si face fara nicio discutie.

motzu 28-02-12 22:54

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4906111)

nu trebe sa te intereseze ce zic altii......tu cu masina ei cu troleul:lol: sau cu ce or avea...e foarte bine ca ai vb cu zeky si va clarificati problemele;)

sharkylete 28-02-12 23:19

Sa zicem ca a avut si Liviu o scapare pe care unii au inteles'o pe dos.
Mi se parea destul de ciudat avand in vedere ca am vazut masina la meeting in vara se era "legata" bine.
Personal pretul mi se pare foarte ok petru ce se "da" de banii astia.

Bine ca ati vorbit si va.ti inteles fara sa mai stie altii ce aveti voi in masina de spalat.

Spor la treaba.(la amandoi :D)
:peace:

Marian_nebunu 28-02-12 23:27

Chiar nu am inteles de ce pana acum nu ai scris( Zeky )...tu trebuia sa raspunzi nu toti "inginerii,toti "ciumegii care se cred zeii pumnului s.a.m.d"

Tu si el ...ATAT !!!

SI SINCER NU CRED CA TREBUIA PE FORUM !!! POATE CA UNELE CHESTII AU FOST DEJA INTERPRETATE LA ADRESA TA SAU A LUI SI SINCER NU E BINE ,NICI PT TINE NICI PENTRU EL !!!

INCETATI CU GRADINITA AVETI O VARSTA REZOLVATI PROBLEMELE ALTFEL ,NU AICI UNDE ISI DAU TOTI PAPAGALII CU PAREREA !!!

Iar legat de pretul masinii (ca a meritat ,ca nu a meritat) exista o vorba printre VANZATORI/SAMSARI (Fiecare masina are clientul ei ) asa ca nu va mai ambalati voi sa judecati daca masina merita banii sau nu...din moment ce Liviu a dat 3700 ...el a considerat ca pretul cerut de Zeky este pretul pe care masina il Merita !!! si el de bine de rau a luat masina buna la banii astia... exista masina cu pret de 5000 aici pe forum si daca intra unu in partea din spate a masinii zboara curu' 2 statii de tramvai mai sus !!!
SI TOATA LUMEA O VEDE "SUPER MASINA,OEM"

ASA CA ABTINETI-VA DE LA COMENTARII INUTILE !!!

liviu tex 29-02-12 19:55

am lesinat de cald azi dupa amiaza in masina...zeky,ce au ma scaunele alea de se'ncing??:shock:

sharkylete 29-02-12 20:09

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4907663)
am lesinat de cald azi dupa amiaza in masina...zeky,ce au ma scaunele alea de se'ncing??:shock:

E shtricate...

Z E K Y 29-02-12 20:39

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4907663)

sincer nu stiu, sa nu ai dat drumul la incalziri,,,chiar nu stiu ce ati facut voi pe acolo...intreaba-l pe jointu... sau tot eu sunt de vina?? :D...

bmw.7000 29-02-12 20:40

Quote:

Originally Posted by Z E K Y (Post 4906203)

ESTE SINGURA MASINA DIN TARA CARE ARE URMATOARELE DOTARI DE FABRICA:

SCAUNE ELECTRICE (INSTALATIA ESTE PE MASINA INTACTA CHIAR DACA SCAUNELE NU MAI SUNT)
GEAMURI ELECTRICE SPATE
CAR KIT DE FABRICA
PILOT AUTOMAT
OBC MARE
CLIMA DIGITALA
VOLAN DE M
INCHIDERE PE CHEIE CU ALARMA ORIGINALA DE FABRICA FUNCTIONABILA
PLUS MULTE ALTELE CARE NU ARE ROST SA LE MAI ENUMERAM

nici chiar singura,mai sunt si altele:twisted:

Z E K Y 29-02-12 20:48

2 Attachment(s)
vreau sa mai vad una singura care le are pe urmatoarele de fabrica, nu cu fire taiate sau montate dupa:

car kit (cel de sub cotiera la ca e39)

geamuri el spate pe coupe

scaunele electrice cu lombar electric

pilot

obc

statie

toate de fabrica...

Mai arata-mi una te rog, eu sincer nu am vazut..asteptam o poza ceva...

kathalin 29-02-12 22:13

Am vazut si eu interiorul, arata bine, spor la "munca".
Ii cam plac banii la pisica asta,

liviu tex 29-02-12 22:25

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4907993)
Am vazut si eu interiorul, arata bine, spor la "munca".
Ii cam plac banii la pisica asta,

..ca sa vada lumea...:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:09.

- Copyright 2026 4Tuning