Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

baby_serby 12-04-10 18:00

Re: Sibiu, discutii off-topic

apropo de ceva.. :))) cand facem o intalnire

mba 12-04-10 19:55

Quote:

Originally Posted by baby_serby (Post 3271580)
apropo de ceva.. :))) cand facem o intalnire

apropou la mine?? cu desenu :oops: mai vorbim..mai vedem dar cred ca mai incolo un pic ca acum am ceva treaba cu scoala :lol:

20 XUX 13-04-10 09:25

ce treaba poti sa ai cu scoala?! :))

SPIDERTUNING 13-04-10 09:58

Chiar asa vorba lu serby cand se mai organizeaza o intalnire?
Asa o sa am ocazia sa ies cu duba la apel......:)
Sunt deschis in week-end sa vin la orice ora doriti voi......

:peace::peace::peace::peace::peace:

PaulMIG 13-04-10 11:53

Am putea vineri sa facem ceva.
Dar hai sa continuam discutia pe topicul cu Intalniri va rog.

mba 13-04-10 14:10

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 3273598)
ce treaba poti sa ai cu scoala?! :))

un bac :lol:

SPIDERTUNING 14-04-10 08:39

bine ca ai sters thread-ul ala cu concursul Paul.Credeam ca e voie dar nu e nici problema.
Ramane asa cu intalnirea?
vineri ora 19 la hilton?

za_kristake 22-04-10 23:59

Stiti cumva pe undeva un post liber de sofer sau de mecanic auto?

20 XUX 23-04-10 19:43

nu, dar e bine de stiut, daca cumva raman fara carnet de la radarele astea noi te sun direct! :)

ASTRA92 24-04-10 19:19

Dezmembreaza cineva o mazda 323 din 91 motor 1.6 16 valve m-ar interesa cateva piese marunte cum ar fi ornamente parbriz,sticla far stanga,aparatoare noroi ...:D?

za_kristake 24-04-10 23:19

Quote:

Originally Posted by 20 XUX (Post 3304778)
nu, dar e bine de stiut, daca cumva raman fara carnet de la radarele astea noi te sun direct! :)

fara ezitari

OchoSB 30-04-10 13:02

Salutare, si bine v-am gasit, chiar daca acesta e primul post sa stiti ca "va urmaresc" de mult timp. :D

Am auzit si eu un zvon si am gasit ceva pe net, cum se anunta a fi acest eveniment http://www.rallymagazin.ro/cn-slalom...ale-23043.html ?

PaulMIG 30-04-10 13:27

Salut,
Este un concurs auto pentru amatori. Pentru unii e un eveniment extraordinar, pentru altii e multa distractie etc, te invit sa vii sa vezi in spate la baza pompierilor din strand(treci peste linii in camp). Mai multe detalii gen regulamentul competitiei gasesti la www.slalomparalel.ro

OchoSB 30-04-10 14:06

Mersi, cu siguranta voi fi acolo, am mai fost odata acum cativa ani dar nu credeam ca inca se mai organizeaza, sper sa iasa ceva frumos.

mba 30-04-10 19:37

deci maine adunarea acolo :D ...

Start în mansa I a competitiei Data ora 01.05.2010 ora 10 30

ASTRA92 02-05-10 22:17

a fost destul de spectaculos mai ales cand sa rasturnat tipu cu golfu alb:)si cand i s-a terminat motorultul la renaul 5 si inca cateva faze oricum felicitari la participanti si numai respect pt ei

CLM_Audi 15-05-10 15:49

imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea Mures, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures.
Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483.

video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009

20 XUX 17-05-10 16:45

am nevoie de cineva sa imi faca o lucrare de licenta la drept, stie cineva?????

speed_csn 17-05-10 17:53

Stie cineva unde gasesc distantiere pt roti prin orasul asta?

autOcty 17-05-10 17:56

la bucur-tuning....
la fosta reprezentanta mitsu de peste drum de aeroport....etaj 1...

SB 01 U L I 18-05-10 00:40

salutare all ,am si eu o intrebare, vreau pe viitor sa imi pun xenoane cu angel aeyes rosu(devil look alea) pe un bmw coupe...si ma intrebam...oare ar merge facute si halogenele rosii ? exista cumva ... ?(no offence daca zic vreo prostie)

Bassu_SIV 18-05-10 12:31

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3368779)
oare ar merge facute si halogenele rosii ? exista cumva ... ?

pe urma sa vezi cum te opreste rutiera pt becuri/lumini necorespunzatoare :D

SB 01 U L I 18-05-10 15:27

mda, nu te lasa sa faci nimica frumos astia:(

AdrianSB 18-05-10 17:14

stiti pe cineva ce face bad boy in sibiu ?

SB 01 U L I 19-05-10 00:25

salutare am si eu o intrebare ,a inscris cineva o pisicuta recent ?(anu asta)parca am o mica strangere de inima in legatura cu toate taxele de inmatriculare,asigurare,taxa poluare,rar, toate cele....pare cam mare totalu:D si stau cam cu morcovul in legatura cu deprecierea aia ...lasati un msg care ati incris recent un bmw din 93,94 ; a mea e 94 si mie frica sa nu ies non euro cum mai zic unii....

AdrianSB 19-05-10 08:10

a inscris un amic una din 96' motor de 1.6 si prin taxa de depreciere a platit aproximativ 3000 RON . mai ieftin iesi cu taxa de depreciere daca nu ai varianta full. ;)

SB 01 U L I 19-05-10 12:58

ok, ms de info,am doar geamuri electrice, trapa electrica,abs,airbag,aer conditionat, dar kred ca pun un volan la misto fara airbag cand ma duc la depreciere ca am inteles ca iti reduce ceva euroi din taxa daca nu ai airbag:X (ma tenteaza sa dau si servo jos, dar dupaia daca o pun la loc nu am probleme cu talonul?) ...

speed_csn 19-05-10 13:40

lool, pai aia e full :lol: (fara piele) , vei plati la greu la ea, eu te-as sfatui sa dai jos clima da scade 2-300 eur

OchoSB 19-05-10 13:40

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3372455)
ok, ms de info,am doar geamuri electrice, trapa electrica,abs,airbag,aer conditionat, dar kred ca pun un volan la misto fara airbag cand ma duc la depreciere ca am inteles ca iti reduce ceva euroi din taxa daca nu ai airbag:X (ma tenteaza sa dau si servo jos, dar dupaia daca o pun la loc nu am probleme cu talonul?) ...

Salut, un prieten cu aceleasi caracteristici la masina a platit in jur de 600 euro acum aproximativ 3 luni, la depreciere. bafta

SB 01 U L I 19-05-10 13:42

bro, nu am clima, doar aer conditionat...am inteles ca taxa la a mea normal e 832 euro, dar pot face depreciere, si fara airbag o sa ies la 470 euro cu abs+servodirectie+trapa,geamuri electrice,nu piele nam

mersi de informatie ochoSB, sper sa ies si eu cu total la vreo 600....asa imi iasa calculele momentan:) vedem ca in 27 is programat la R.a.r sa fac cartea de Romania a masinii

Bassu_SIV 19-05-10 14:37

fara clima taxa aproape ca se injumatateste, abs-ul si airbag-urile mai scad si ele din taxa dar nesemnificativ iar in ce priveste servodirectia, trapa electrica si geamurile electrice nu sunt luate in calcul....atentie la deprecierea dupa aspectul exterior/interior si aici se mai scade ceva

SB 01 U L I 19-05-10 15:03

am doar o liniuta de 8 cm lungime si 0.5 cm latime de incepere de rugina pe capota,exact langa far,doar sa umflat vopseaua si inca na sarit,doar mici puncte pe"liniuta" aia in rest e totu ok, cred ca trebuie sa iau o toba noua in schimb, capul ce iasa din toba e mancat tot de rugina:(,in schimb interiorul e impecabil... sper sa fie ok:D

speed_csn 19-05-10 15:06

Bun venit printre fericitii posesori ai masinilor din anii 90 :lol:

SB 01 U L I 19-05-10 15:06

hehe, ms ms, dau 1 suc sa intru in club la voi:D

Bassu_SIV 19-05-10 16:16

Quote:

Originally Posted by SB 01 U L I (Post 3372801)
in schimb interiorul e impecabil... sper sa fie ok:D

tocmai ca nu este bine...la noi ca sa iti scoti masina cat mai bine la taxa trebuie sa fine intr-o stare precara
iar daca ai masina in perfecta stare dai si tu cu SPAGA-n populatie :D

SB 01 U L I 19-05-10 16:20

lool, nu stiam, deci sfatul tau pentru mine practic este.....sa bag 2 nesimtiti sa bea sa pipe sa mance si sa faca cat mai multa mizerie inainte de r.a.r ... ? vai bn ca am interbat ca eu chear voiam sa ma duc la o spalatorie inainte de depreciere si sa fac o spalare full option(spalat tapiterie scaune,spalat plafon, spalat motor, absolut cat mai curata voiam so duc sa para mai noua....:) deci zici k e mai bn so las mai "vai si amar de ea" ?

Bassu_SIV 19-05-10 16:38

in starea actuala e cel mai bine

D R A 19-05-10 20:00

Oameni buni arr sta destul de des pe la voi ?
Ca azi de dimineata erau la intrare dinspre Brasov dupa rondul de la petrom.
Nu de alta dar sa avem grija ......

Nosfer 19-05-10 20:34

eu platisem 660 euro taxa acum 2 ani inainte sa se tripleze :)) cred ca acum plateam mii si cand ma gandesc ca atunci cand am dat banii aia de taxa eu inca SPERAM ca o sa-i mai vad vreodata :rolleyes2

AdrianSB 19-05-10 21:45

zilnic e ARR -ul la vestem la Petrom , un VW Caddy :)

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning