![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
eu atat am dat pe ele. ulterior am aflat ca sunt si cu 1 mil!
|
or sa se supere sponsorii !
|
Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU
mie imi place k masinutza aceasta inglobeaza munca unei intregi echipe...catel ,purcel...toata ograda..
oricum e ceva maretz...sunt sigur k asa ceva nu se va mai face... am totusi o intrebare...cum vei obtine recunoasterea intregii munci? |
cumparand un bou :)
|
Quote:
|
super ca ai scos stickere'le... arata chiar mai bine fara ele.. :P keep on!
|
mie imi place dacia lui TAU...felicitari pt tot ce ai facut la ea...
|
da TAU-le tine-o tot asa ......
|
ce mai face TAU?? :D some news 4 us?? :D
|
surprizele probabil ca vor putea fi vazute maine (sper sa nu cobesc sau altceva ca nu vroiam decat sa mai fac si eu un post si sa fiu si on :) )
|
19 Attachment(s)
zilele trecute am terminat de taiat la usi de sudat de gaurit de batut si toate prostiile posibile si am facut geamurile electrice ...
sunt super multumit de ele, acum mai trebuie sa caut si butoane si gata... am urcat si un mic filmulet cu geamul... |
Buna treaba taule ;)
Sper satzi gasesti niste butoane faine :) Bafta in continuare |
sincer, foarte impresionat de conditile in care muncesti, daca e garajul personal nota 10 !!
|
ce ma oftic ca nu am reusit sa vin si eu
dar sper ca daca viitoare o sa pot sa vin |
2 Attachment(s)
Cum fac sa vb si eu cu inginerul din poze care a facut macaralele. Poate mi le face si mie.
|
arata mai bine fara stickere cu toate ca acum pragurile mi se par prea golase :D
folia neagra de pe geamuri eu zic ca mai bine o lasai... sau te incurca noaptea? anyway ce nu-mi place e ca se vad asfaltul rotile si alte alea prin plasa de la spoiler. ar fi bine daca ai pune ceva un placaj negru orizontal pe sub spoiler si sa acopere si mai in spate sa nu se mai vada rotile prin plase. masina ar parea mai dintr-o bucata nu stiu cum sa ma exprim. asa spoilerul parca atarna de caroserie la fel si la spoilerul spate. cu oleaca de vopsea neagra cand dai pe montantii spate ca sa faci linia double tone-ului ca lumea? adica deasupra liniei (imaginare) dintre partea de jos a geamurilor spate si coltul lunetei? ca tot o sa te apuci probabil sa dai cu vopsea neagra pe langa stopuri... |
bueeeeeeeeeeeeeeiiiiii, cum adica ai sters sponsorii de pe praguri? vrei sa ti se arda stoapili instantaneu? acushica apas butonelu si nu mai ai stoape... :D
|
TAU-le esti foarte tare frate uimeste-i in continuere pe baieti cu lucruri noi si am si eu o intrebare ,am inteles de la quick shifter ca sti niste adrese in bucuresti unde se poate gasi fibra de sticla in afara de rompolimer da-mile si mie ,te rog !!!!!!
|
Quote:
ps daca vrei sa ma intrebi ceva personal foloseste pm! |
Quote:
|
TAU-le pai nu stiu adresa da-mio tu sau uite -o pe a mea ,,,tpu_bibi....si vb dar sa sti ca intru doar dupa ora 6 seara in fiecare zi
|
ca sa trimiti pm trebuie sa dai un click pe numele utilizatorului...selectezi optiunea send private message to .... si... gata
|
ok matza am inteles mersi
|
ai chelito:D. man am auzit din surse neoficiale k ai ceva fete de usi din fibra. e adev? nu pui si u nishte poze?
|
verfica threadul cu cateva pagini si o sa vezi ca are poze cu ele in constructie
|
Masina ii faina rau de tot..arata fff bine....tine-o tot asa...si da lectii la baietzi incontinuare:) Spor la lucru in continuare...si vezi ce faci cu butonasele alea..sa gasesti unele super tari;)
|
am gasit butoane fetele de usi sunt gata acum sunt la vopsit... poze cand sunt gata....:)
|
asteptam produsul finit...;)
|
esti duhaus =)) ai astupat de tot... ce draq mai pregatesti ??? :P
respect tau. |
Lambo doors ceva ? sau iti modifici doar sistemul de inchidere ?
|
ce nebuni...io il stiu pe ingineru' cu basca cu motz si halat albastru...le are pe ale mestesugariei ;)
|
te-ai dat tare pe viraje ka a plecat toba umpik de la locul ei :lol:
|
tu chiar vrei sa jungi departe cu dacia ta ... bravo tzie ... merita munca !
(prima data cand te`am vazut cu stopurile cu leduri am vrut sa ma sui in masina si sa plec... pe urma am zis k e mai bine sa ma dau aproape) Bafta omule ! |
Buuun!
Vad ca nu mi-am batut "tasta" degeaba! Au disparut abtibildurile, mai ramane ca acelasi drum sa-l ia si "aerografia" de pe capota. Stopurile s-au ingropat, asa cum am zis mai demult... As mai veni cu 2 idei... Alte spoilere "incorporate" in caroserie (la fel ca pragurile), niste mici retusuri la vopsea si niste folie pe stopuri, alb+negru, ceva de genul: https://img246.imageshack.us/img246/1731/taurr6.gif |
ce are aerografia de pe capota???:rolleyes2
vrei sa ii puna abtibilde din titan??? ai prefera mai mult asta vis-a-vis??? aerograful acela ii da o nota aparte..... singurul aerograf care nu era la locul lui era cel de la inceput...dracusorul ala roshu.... iar de folie nush ce sa zic...nu mi se pare o ideea prea stralucita......albul ar trebui sa se mai imbine cu negrul asa cum este in zona stopurilor unde se suprapune peste negru :) |
Pai cand toata lumea vrea sa faca stopuri clare
gen Lexus tu vi acum si spui ca vrei sa puna folie pe ele, nu mi se pare deloc cea mai stralucita idee. |
Pai de ce sa fie ca celelalte?
Ce e rau in a crea un nou "trend"? Oricum sunt mate, n-au niciun aspect, folia le-ar da stralucire ;) |
TAU-le am si eu o sugestie , sper sa nu te superi ca itzi spun:)
Schimba si tu semnalele,farurile si proiectoarele din fata ca sunt vechi si au tras la apa in ele si mai lucreaza la grila si capota .. ca nustu parca fata e prea veche comparativ cu restu masinii. Sper sa nu te superi pe mine dar asta e parerea mea :) |
Nu k e tare masina..................e belea..........e superbelea........e....superTAUras..... Respect din partea mea...p buuuuuune
|
TAU, ma ajuti si p mine sa imi "fac" Solenza? ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning