![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Quote:
|
Felicitari Metzan. Trebui sa il felicitam pe cel mai tanar posesor de bimmer :D :Dptr aparitzai masinii sale in revista C0X tuning&sound. Bravo Mertzane :clap: :clap: dai de :drunk::drunk: pentru asta :lol: :lol: . La cat mai multe aparitii in reviste. Respect 4 all
|
Si de la mine multe felicitari pentru mertzan. La mai mare si fa-ne mandri de tine.
|
Tech Warrior
Este un joc On Line. Este acolo Clanul Crazy Drivers Romania.
Intrati daca aveti timp. Asta este link-ul pentru recrutare: http://www.techwarrior.co.uk/?ac=vid&vid=37013834 Va astept. |
Re: Tricouri Crazy Drivers
Am gasit troicouri albe de bumbac preturi moca in METRO mergeti acuma si cumparati cat mai sunt !!!
|
Re: Tech Warrior
Quote:
|
chiar se plictiseshte :) hai ca joc shi eu :P
|
ia-mi shi mie unu shi iti dau banii
|
eu m-am inregistrat ;) cu toate ca nu stiu acum incerc sa aflu cum se joaca sau ce trebui sa fac ;) :D
|
Cautati la clanuri Crazy Drvers si intrati
asta dupa ce v-ati inregistrat |
muaa iar joace dastea de strategie
|
cum se joaca???
|
stefan u ai level 3
cum fac ca eu am level1 cum ai ajuns la 3?? ca eu habar n-am. In caz ca ai timp sa dai si u o mica explicatie te rog. Multumesc |
am mai postat odata chestia asta scuzati-ma ca o fac iar dar care joaca CS 1.6 va rog :|. Vreau sa joc cu prietenii din club ca de jucat am cu cine juca dar nu am chef eu vreau cu voi. Este cineva care doreste sa facem un meci??
|
Pai vezi ca ai acolo mission
intri acolo si la ultim a optiune ii dai cate 10 minute ca sa strangi bani si sa faci experienta. Daca stii ceva engleza este simplu |
ms stef scz de deranj ma descurc eu ;)
|
sunt si in bazar 50 de mii bucata :)
|
eu am facut o gresheala...m-am angajat pe 8 ore :( dupa aia am vazut shi aia cu mission :D eh acuma mai stau 8 ore
|
eu ash dori...da pe un server fara lag... pune serverele pe care joci shi intru...
|
Quote:
|
Quote:
|
Uite aici cateva servare. Sper sa nu ai lag ;)
86.104.24.155:27015 (O2.idle.ro) 193.230.208.9:27015 (Comtel servar 1.6) 86.104.122.204:27015 (mafia servar) 193.239.140.252:27015 (av3net cs 1.6 servar) In caz ca pe astea ai lag voi completa cu altele ulterior. Multumesc si te astept pe campul de bataie ;) ;) |
Haideti sa mai postam si pe forumul nostru. Foarte putini membri posteaza acolo. Ce rost ar mai avea sa il mentinem alive in cazul asta?
|
Pai ca sa il promovam stii ce idee am? La toate discutiile de aici sa dam link acolo. De ex: la topicul Discutii intre membrii X dam link la X pe forumul nostru. Si tot asa. Aici deschidem topicurile, anuntam si dam link acolo, iar de postat postam acolo. E doar o parere.
|
vroiam sa postez pe forumul nostru...dar am vazut ca ultimul post a fost facut acu cateva luni :|
|
nu neaparat nike frate dar alea au material calumea nu ma int firma materialu sa fie bun
|
Comtel merge bine...voi juca pe el...ma vei gasi cu nickul HB simplu :)
|
lol is de bumbac 100% . Daca tu vrei bumbac de prin africa la 1000$ fasia e problema ta :)
|
Quote:
|
stefan , te ajung eu :>
|
Quote:
|
aa tu erai ala HB care erai cel mai slab de pe server :lol: :lol:. Glumeam man pai sa vb odata sa intram amandoi si sa ne punem [-=CrazyDrivers=-]nume ;) sa ii rupem pe toti. ;) :D
|
e ceva gen la jocu cu vampiri .....la ala am ajuns la level 10 si m-am plictisit
|
imi voi pune :) da rupeam putin...shi asta ca aveam putin lag :) shi fara cashti :|
|
stie cineva ce se intampla cu vladutz nu l-am mai vazut pe mess de cateva zile bune. as vrea sa stiu daca e bine :???: :???: sper ca nu a patit ceva :ashamed:
|
ce sa pateasca?? stii tu ceva si noi nu stim???
|
eu nu stiu nimik tocmai ca vreau sa aflu de ce nu intra pe mess? Si ma gandeam ca stiti voi
|
cum facem cu plecarea la mare ?!?
|
eu zic sa facem un post separat....
|
Re: invitatie
abtine-te de la postari inutile-aleks
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning