![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
:peace: :peace: :peace: |
bine ai revenit domnu
|
Quote:
|
Ce liniste pe aici ... !?
|
ne pregătim de Crăciun :))
|
da colinzi stiti sau numa sa beti stiti:))
|
Un video ce ne spune multe: Project Drift Romania 2
https://www.youtube.com/watch?v=7LbxjqlJIgs Check out. |
lol ... :lol:
de capu` meu ... |
ai de viata mea:)) ce tare ii omu.....era fain daca o tinea si pe loc:))
|
deci ce merge audiul,ai de viata mea.......cu unu din asta as bate si eu subaru lui Jolty:)....uite si demonstratia...
https://www.youtube.com/watch?v=bIHKe27WvAA |
Quote:
In primul rind daca te uiti la video poti observa ca Subaru a ratat startul. Iar ce ai zis de Subaru si "Zsolti" nu uita ca nu numai masina conteaza, si nu stiu daca cunost pe "Bajnok" ...... Si in ultimul rind nu uita ca e vorba de SUBARU! Ce draq ala AUDI? Vazze. :-P |
Quote:
AUDI kaput. https://www.youtube.com/watch?v=mMFNA...eature=related :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Discutiile de genul acesta imi aduc aminte de copilarie,cand ne certam noi baietii cine pe cine bate: Piedone pe Bruce Lee sau invers. :D |
Ca si in copilarei pot sa zic: "nu eu am inceput" :-)
|
attilaboot
in filmuletul pus de raul, audi are 2 usi...iar in cel pus de tine are 4 usi.... |
Deci usile conteaza, ok. d-nu am stiut. :-)
|
unde am scris ca usile conteaza?.....u ai spus ca in filmuletul pus de tine sunt aceleasi masini....si eu de aia am scris nr. de usi ca sa vezi ca nu sunt aceleasi masini....
|
|
|
Quote:
|
Nu are nici un rost să purtăm asemenea discuţii. Audi-ul din primul video este superultrabrutal tunat la maxim, Subaru mai putin. Referitor la Zsolti, un singur lucru: pe linia dreaptă, īl poţi bate pe Bajnok, cu o maşină bună ca Subaru şi puţin noroc. Dar, īn curbe, serpentine, rallycross, macadam, nu cunosc pe nimeni mai bun ca el pe plan local. Sper să aibă posibilitate anul viitor să ne arate cum se pilotează o maşină.
|
Fratzilor, a auzit cineva ceva de taxa de prima inmatriculare? am auzit ceva zvonuri... cica se scoante din februarie, unii au castigat ceva proces si au primit inapoi taxa... stie cineva ceva?
|
da e adevarat, o cunostinta de-a mea, si-a adus o masina veche din portugalia si trebuia sa plateasca taxa de inmatriculare 3000si ceva de euro, si-a luat un avocat si ia dat in tribunal si a castigat,k doar avem aceleasi legi k restul tarilor din UE, si asa si-a inmatriculat masina fara sa plateasca nici un leu, nici macar cheltuielile judecatoresti!!!
|
nah fain .. super :D
|
orice sar zice despre masina lui Zsolti tot o japoneza klumea ramane, la fel ca si a lui gergo si inca f putine ma bucur ca sunt persoane care stiu ce pot japonezele, haideti sa nu ne ciondanim inainte de sarbatori vadoresc multa sanatate si sa aveti Sarbatori Fericite
|
Baieti, baieti..:-)nu va certati
|
Am sters mesajele cu scantei si va rog sa nu mai aprindeti altele pentru nimic.Va multumesc ;)
|
mersi ca ai sters mesajele.......nu mai ii voie sa posteze omu nimik ca una doua ii si sare altu in cap....da apoi sa mai si scrie ceva......Sarbatori Fericite sa aveti toti si sa aveti multa caldura si bucurie in casa.....
|
in caz in kre doriti sa va localizati prietena/prietenu puteti localiza dupa tel gsm prin satelit
http://www.track-your-partner.com/index2.html |
ce tare ii!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: ;)
|
Quote:
|
Daca ma puteti ajuta cu o informatie.
In Satu Mare gasesc pe cineva cine imi poate sa-mi verifice in masina (Opel Astra G) cu motor Y17DT , calculatorul de injectie. Daca ii okay sau ii bolnav. Mersi |
Quote:
|
Quote:
|
La multi ani tuturor multa sanatate si fara incidente neplacute
|
4 Attachment(s)
revista 4tuning nr.9 :D :D
|
o aparut deja ? :D
|
da.....la real o gasiti...
|
Quote:
Thank'S ! :D |
Stiu ca nu e frumos sa scriu pe ungureste, dar azi dimineatza din greseala am dat de un anuntz pe www.szatmar.ro :
Pe scurt si pe romaneste, Survivor Team in 14 februarie va organiza o expozitie de tuning show, street dance si solo dance... bla bla bla... Stie cineva ceva? sorry dar era nevoie sa sterg:( |
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning