![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Bautura si fumatul nu ajuta la nimic ...din pacate...Daca vrei sa uiti nu trebuie sa bei.Crezi ca asa te anesteziezi dar nu faci altceva decat sa iti amintesti mai bine si sa suferi mai mult...retraiesti poate trecutul, momente , cuvinte frumoase ori poate urate si dureroase si nu faci altceva decat sa suferi...Exista o expresie:,,A-ti linge ranile..."O perioada poate chiar asta se intampla...pana la urma timpul le rezolva si le vindeca pe toate.Viata e frumoasa cu bune si rele...Trebuie sa fii tare ca esti femeie sau barbat nu conteaza...
|
de acord cu roxana , bautura ptr persoanele mai slabe de caracter se poate transforma in timp in alcoolism daca nu se opreste la momentul just..asa k mai bine nu
|
Va roade invidia. :D
Baietii chiar au dreptate cu bautura, numai ca nu intra intotdeauna. |
parca o aud pe bunica "bautura nu rezolva nimica"....dar pe ea o inteleg,ca la viata ei nu a apucat sa traga o betie din aia cruuunta....
anyway...sunt persoane,mai impulsive,asa de felul lor,care daca nu s-ar anestezia in asemenea momente ar face urit rau...ei se intorc deseori impotriva lor,e o modalitate mai light de autodistrugere...care poate in anumite momente e raul mai bun... nu vreau sa zic acum,ca e bine ca omul sa fie mort de beat 24/24...dar o betie adevarata in momente grele chiar poate fi benefic...(daca iti faci rost de frati de betie,nu mai esti singur...sure ;) ) in legatura cu sunatul,am curajul sa zic,ca numai persoana aia cauti la betie in cine ai incredere...iara daca o suna pe ea,inseamna ca ea nu a inchis relatia asa cum ar fi fost corect... deseori femeile lasa loc de interpretari,sau si mai rau,lasa barbatul cu sentimentul ca totul s-a dus pe apa sambetei numai din cauza lui....petru ca ei ii este mai usor sa se traga pe c.r si sa inventeze tot felul de scuze,decit sa zica pe fata,bah,am gasit altul de la care sunt uda in 2 secunde si hai pa! (trebuie sa admit insa,ca asta se mai intimpla si invers in ultima vreme...drept dovada ca si barbatii isi pierd vertebrele de o vreme incoace) so,parerea mea este,ca atunci cind barbatul beat mort o suna,si ca printr-o minune si ea ar fi alcoolizata...poate ca ei ar fi in stare sa vorbeasca sincer,pe fata....fara perdea...si in asa fel nu s-ar mai macina nimeni aiurea,si nu ar mai spera ca poate intr-o zi ajunge sa inteleaga care a fost greseala pe care a facut-o si in asa fel ar fi in stare sa o indrepte.... nici aia nu inteleg...daca zici ca ai iubit pe cineva,cum poti sa ii intorci spatele cind iti cere o vorba buna!nu aia e solutia,ca nu mai ridici telefonul,sau te prefaci ca nu l-ai vazut...doara din cauza ta se simte nasol.. nu aia vreau sa zic,ca din mila fa sex cu el,numai invata-l sa se indeparteze de tine... oameni suntem toti.gresim toti.dar modul in care alegem sa ne rezolvam problemele ne face al naibii de diferiti... |
:)
Eu tocmai am terminat cu o fata pe care chiar am iubit-o. I-am promis ca nu ma mai culc cu alta ci chiar m-am tinut de cuvant aproape 2 luni lucru care mi-a fost destul de dificil. Si s-a terminat cu ea in seara de 30. A plecat si nu s-a mai uitat in urma. Eu am facut o greseala foarte grava, ea a insistat vreo 2 luni sa ma faca sa gresesc ,reteta clasica. Si bineinteles ca dupa aia am vrut sa ma imbat, conditiile erau ideale :singur de rev,fata nu mai vrea sa auda de mine bla bla bla. Al dracu care a reusit sa se imbete. Nu s-a prins nimic de mine si nici chef nu am avut. Si asta vreo 4 zile la rand. i-am dat eu vreo 3-4 sms-uri am vazut ca nu reactioneaza in nici un fel si gata. Punem punct si o luam de la capat. Femei exista din fericire si ar fi pacat sa mai stau sa sufar ca in trecut.Desi am o teama de viitor mai ales ca ultima jumatate a anului trecut a fost cam agitata pentru mine din punctul asta de vedere. Ce va fi va fi. E ca la bungee. Sari cu capul inainte si dupa aia faci socotelile :) |
imi pare nespus de rau....
bine ca tu esti antrenat deja.... mi-as dori doar ca sa citeasca pe aici femeile care procedeaza asa....:evil: |
Care procedeaza cum????
Poate nu o fac in mod constient. Si oricum nu ai de unde sa cunosti o persoana cum e in realitate decat dupa ce trece ceva timp.Ceva timp poate sa insemna prea mult. Si la mine a fost ok la inceput dupa care a iesit un mic monstru la iveala.Tot din vina mea e adevarat dar avea inclinatii dinainte. Si culmea e ca o femeie cu o fata de copil nevinovat poate ascunde atata rautate si o incurci rau daca te indragostesti de acel copil... Dar cum ai zis si tu experienta conteaza ca sa stii cum sa iesi din asa ceva dar nu te ajuta cu nimic sa nu te bagi in asa ceva. Pana la urma e mai bine ca s-a terminat si nu mai sufera nimeni :D Me happy now. Pot sa revin la vechile apucaturi pana se gaseste o alta care sa ma tzapeasca. |
Quote:
|
bluey...eu cred cu tarie ca sunt inconstiente...si nu fac altceva decit aleg calea mai usoara pentru ele...pentru ca femeia care cu intentie este rea,te baga in pamint...
am si o intrebare...daca imi permiti....ai zis,ca ai observat si tu ca 2 luni de zile ea asteptase sa gresesti... poti sa imi zici te rog,daca ai fost constient,ca ea cauta un mod de scapare deja,de ce ai mai tinut de relatie? |
Aveam planificata o plecare din tara care o includea si pe ea si e cam urat sa nu ai cu cine face sarbatorile.
|
Poate ca nu e cea mai eficienta metoda dar uneori merge...sa te refugiezi in munca .Pui job-ul pe primul plan si faci exces de zel...niste ore suplimentare...Mai vezi un coleg de serviciu, mai spune unul o prostie...mai razi si incet , incet ti se duce ,,fata aia lunga" pe care o afisezi intr-o prima faza, ca de obicei e inevitabil...doar esti om si uneori sentimentele te colpesesc oricat ti-ai dori sa poti ascunde...In general fetele mai au au o chestie:merg la cum paraturi .Iti iei o prietena , ca sa ai cu cine discuta...si mergi prin magazine:putin parfum...nimicuri dinastea poate si ceva dulce...mult dulce ca sa ti se duca amaraciunea...La inceput ai vrea sa strangi de gat persoana care ti-a provocat suferinta dar apoi...cine tine cu adevarat...nu face rau ...
|
shoppingul la femei e ca alcoolul la barbati :P
cat despre munca probabil si fata aia pe care au dat-o la stiri acum cateva luni ca a murit de extenuare a suferit din dragosta. Eu zic sa lasam munca pe ultimul loc ca remediu :D |
nu se gandeste nimeni la zicala cui pe cui se scoate?
|
sincera sa fiu...votez cu betia decit cu shoppingul si eu!(mentionez ca sunt femeie,beyond any doubt)
iara cu munca....depinde :) dar nicidecum nu e bine sa exageram cu ea.... |
cu cumparaturile sunt deacord, ca remediu(dar nu ca obicei zilnic)
cu munca, sunt perfect deacord, e buna ca incercare, dar te asigur ca stateam la munca is trageam cat puteam, dar mecanic, pt ca mintea tot departe era... |
la mine functioneaza "like a charm" munca pana nu mai pot sta in picioare si shoppingul..sunt in extaz cand imi iau o toala noua :))))))....cine n-are bani sa stea acasa sa planga pana nu mai poate...eventual sa se uite la vreun jeg de telenovela sa sufere si mai rau.....:))))))))))ce cinica sunt nu?....e mai eficienta o ora de shopping decat orice terapie..si de ce sa te imbeti cand poti face ore suplimentare si sa se adune banii pe card?..care e problema? si decat sa dau banii pe alcool mai bine ma impusc
|
Si daca nu dai niciun ban pe alcool ? :D
|
asta este o alta poveste...dar tot nu sunt de acord cu a bea pana amortesti..cand te trezesti e mai rau
|
well...eu ma bucur ca pentru asta ti-ai facut user la noi!
sa fii sanatoasa!baga mare!;) |
ca bine zici bea...
ce ti-e si cu clonele astea :) |
Quote:
Quote:
cu munca...m-am saturat..sa ma afund in treaba la servici cu mintea in alta parte.....,pe remiza..ca nu ma voi gandi....dar de unde :rolleyes2 |
Uneori viata asta e un cosmar,asta e clar!Si pe toti ne apuca ...un fel de nebunie...Iar chestia cu shopping-ul e ca un fel de razbunare...cheltui bani in ciuda...simti nevoia sa toci...sa fii cat mai cool ...sa moara DUSMANUL!
|
Oricum tot tu iti iei teapa. ;) Ca iti cumperi si ce nu ai nevoie si toci banul. ;)
"sa moara DUSMANUL!" => suna cam manelistic. :lol: |
O solutie foarte buna e investitia in tine.
Sala, solar, cosmetica, coafor , etc. Moare si dusmanul, apare si inlocuitor/inlocuitoare mult mai repede, creste increderea in tine uimitor de repede si chiar te simti bine in pielea ta. Bani si vointa sa fie ca depresiile se rezolva cu bani. |
Uneori viata e dura...Mai esti si ranit...dar tot ceea ce nu te doboara te face mai puternic ...si te invata sa te bucuri si sa apreciezi ce ai...plus ca intotdeauna cred ca poti zice:"Se putea si mai rau..."
|
de ce sa o uiti? o/il iei ca amic/a si aliat/a in lupta cu urmatoarea victima :)
|
io cred ca tu ai fost o femeie foarte rea in alta viata Bogdane...
Esti dubios :D |
trust me ! e cea mai buna idee pe care am aflat-o pe aceasta tema de-a lungul existentei mele pe acest pamant. :)))) nu ctz cand si cum am aflat-o.
1 fata o poate vraji pe alta mai rau de 15 000 ori decat un baiat! |
Sadica chiar :D
Cum sa stai langa persoana aia??? Poti? Imagineaza-ti cum e sa stai langa ea si sa nu mai fie nimic intre voi. |
nu sa stai. ci sa te ajute doar. nu tre sa fie nimic intre voi... eu zic ca de la varsta incolo treci mai usor peste anumite sentimente ...
ideea e oricum, sa nu o uiti, sa ramaneti amici si sigur te poate ajuta. ps: mie mi s-a intamplat de multe ori asa ceva..si am trecut mai usor peste sentimente... oricum, disuctiile astea pe forum sunt funny...ca fiecare face altfel...fiecare e f diferit. numai cineva fara experienta sta si intreaba pe forum asa ceva :)) |
Quote:
daca citesti pe aici,vezi ca oamenii se simt mai bine dupa ce se isi povestesc intimplarile,si se linsitesc ca nu numai ei au fost atat de timpiti ca...... |
pai am ajuns la o varsta cand orgoliu e folosit...doar in anumite directii ;)
vezi bluey, ca fetele imi dau dreptate? |
in anumite momente am si eu spatele cit china de mare...;)
|
Quote:
Daca nu as sti mai bine as zice ca voi. Dar stiu ca nu este o solutie. Nu se poate aplica cand ai iubit cu adevarat. |
AI iubit...vezi ;) asta e solutia....nu IUBESTI..ci AI IUBIT...si sunteti 2 oameni maturi si ea te-a iubit si aucm vreti amandoi sa treceti mai departe ;) think my audi owner friend...
|
Tu vb ca unul care nu a iubit niciodata...
Sau poate am eu o problema. Stiu sigur ca mi-ar fi foarte greu sa o vad si sa vb cu ea dar sa ma comport ca si cum ar fi ok sa nu mai fim impreuna... |
oho...am iubit toti f mult. toti am trecut pe acolo...
dar eu ziceam de faza dupa. ai iubit, vrei sa treci mai departe...parca pe tema asta e topicul... |
Bai eu zic sa treci mai departe langa alta persoana...
Cat mai departe de fosta. Ignore total, nr sterse din telefon, sms-uri sterse , tot. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning