![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
din cate am inteles unele modele de Samsung (printre care si J700) nu accepta teme noi , sau am inteles eu gresit ... ?
|
Eu am un Nokia 6234...si imi ajunge...:D
|
inca mai am 8800 sirocco black edition, care e de vanzare (PM ptr detalii), nokia E50 care momentan nu merge ptr ca am dat cu el in pamant si e cam descentrat, si nokia 2630 subtirel, si tine bateria 5 zile :) (cosmote)
|
Quote:
Ontopic: Tocmai mi-am luat E51 si e foarte interesant :D Din cate stiu eu,are cea mai mare memorie interna de pe piata: 130 de MB :D WI-FI, Symbian alea alea :D |
nu stiu daca este un telefon pe piata cu un SAR mai mare ca si la E51. Radiation Bomb....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
niste jocuri misto pt e90 comunicator stie careva?
|
Quote:
|
Am facut si eu un update:)-> Nokia 8800 Sirocco Black
ESPinoza: Banuiesc,eu stiu, ca majoritatea jocurilor merg pe Nokia. Spre ex: am avut un Se si mergeau jocuri de nokia pe el. Acum, nu stiu daca viceversa merge:P. |
De ieri sunt posesorul unui Nokia e51 , dar am cateva probleme cu el . Cum pot intra pe WLan (cum se configureaza) si cand apas tasta de meniu nu intra in meniu se blocheaza . O fi de la soft ?
|
Quote:
am auzit ca se poate instala quake2 pe e90 stie careva daca e pe bune si cum? |
Quote:
|
eu nu am problema asta cu el...eu ii dau search lan networks,si le gaseste,dar e necesara parola pt. majoritatea la mine in oras..stiu ca in orasele mai mari sunt multe hotspoturi cu free lan :D In rest e genial telefonu,are adobe pdf pe el,ceea ce m-a ajutat foarte mult azi la bac:D
|
Am si eu un amarat de n70:sad:
|
Si eu la fel tot N70 :lol:
|
am si eu Sagem My150x
imi place ca e subtire..nu de de alta |
un 3500c si un 6230i
|
saluti!! am un N73 si un Lg Shine :)
|
update :nokia 6234 imi place k se aude tare :))) si siemens a50 pentru orange :">
|
app....stie cineva cum pot face si eu foldere la N73 care sa apara cand intru in Melodii la galerie..:) ( ca eu fac foldere din mng. fisiere da cand intru la melodii nu mai apare nici un folder) tanks!
|
LG Shine & LG Chocolate
|
Update : Nokia 6500 Slide :D
|
Nu are nimeni E51 ?
|
Nokia N95 ...... Sunt multumit de el ... mai putin la capitolul Baterie :D
|
update: Siemens S75 (mai are cineva ? ca nu am mai vazut pe nicaieri si pe cine am mai intrebat nu stie nimeni/nimic de el) + Digi mobil'ul de cateva zile :)
|
lg shine titanium black
|
Motorola V3 Pink:love:
|
Update :D
Vodafone - > Nokia 6234 FullOption :D Cosmote - > Nokia 1110i Rds -> Digi Mobil |
update si la mine:D
digi mobilu' si un samsunt 550 parca...e mocca la abonamentul de 6 euro de la vodaf... |
Nu'ti mai lua la vodafone :| e cea mai proasta afacere...telefoane ieftine au..dar au abonamente de toata jena..la tarife colosale...cu 5 euro pot sa'mi iau la cosmote o cartela si vb foarte mult..la voda am doar 50 nationale la 11 euro .. :|
|
am 150 in retea si 50 nationale+ 150 sms-uri....pt 6 euro mi se pare destul de avantajos.;) + un telefon mocca:)
|
Eu unul am cartela cu vodafone campus activat .. este super ok..
|
Quote:
oricum vodafone au telefoane ieftine dar abonamente super proasta..acuma au inceput sa mai bage niste minute dar pana acum nu existau |
are cineva HTC Touch Diamond? ma intereseaza pareri ale utilizatorilor nu de pe tot felu de siteuri...
|
Samsung SGH-S730i :-)
|
Quote:
|
vezi...nu cu 11 euro 50 :shock:
|
nokia n73, sper sa tina la fel de mult ca precedentul, asta daca nu il bag si p;asta in masina de spalat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning