Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

lucaiuli 06-01-08 11:54

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Numarul 9 al revistei 4TUNINGRO l-am cumparat de la Carrefour si mai erau destule, cum iesiti de la casale de marcat este un magazin cu reviste, acolo am gasit-o, dupa ce am cautat tot orasul.

slip 06-01-08 12:21

Quote:

Originally Posted by lucaiuli (Post 1277927)
Numarul 9 al revistei 4TUNINGRO l-am cumparat de la Carrefour si mai erau destule, cum iesiti de la casale de marcat este un magazin cu reviste, acolo am gasit-o, dupa ce am cautat tot orasul.

care-i legatura?

lucaiuli 06-01-08 12:31

slip - esti moderator pe forumul 4tuning.ro si nu stii care-i legatura? ce fel de intrebare e asta? vroiai sa ma cert cu oamenii ca sa aiba legatura? unde vroiai sa scriu, pe comunitatea din Tulcea sau din Arad??? Sunt isean si am scris unde am gasit revista pentru ca toti iesenii interesati sa nu mai caute ca nebunii la orice chiosc si sa mearga la sigur, daca ai probleme cu "legatura mea" pe acest topic, mai citeste-i inca o data numele Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi poate va intalniti la o cafenea din centrul comercial, luati si revista cu ocazia asta, o rasfoiti si o comentati, nu? Parcarea e destul de mare si va puteti parca masinile tunate, gerul s-a mai domolit, sunt conditii...asta era legatura.

slip 06-01-08 13:12

Quote:

Originally Posted by lucaiuli (Post 1277989)
slip - esti moderator pe forumul 4tuning.ro si nu stii care-i legatura? ce fel de intrebare e asta? vroiai sa ma cert cu oamenii ca sa aiba legatura? unde vroiai sa scriu, pe comunitatea din Tulcea sau din Arad??? Sunt isean si am scris unde am gasit revista pentru ca toti iesenii interesati sa nu mai caute ca nebunii la orice chiosc si sa mearga la sigur, daca ai probleme cu "legatura mea" pe acest topic, mai citeste-i inca o data numele Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi poate va intalniti la o cafenea din centrul comercial, luati si revista cu ocazia asta, o rasfoiti si o comentati, nu? Parcarea e destul de mare si va puteti parca masinile tunate, gerul s-a mai domolit, sunt conditii...asta era legatura.

nush de la ce te-ai luat asa tare :lol: pur si simplu te-ai trezit vorbind ...legat de subiectul revista.. pe care nu il discuta nimeni.. intelegi? ;)
revista ..o avem deja.. mare parte din noi..
postul tau ..daca il vroiai sa sune cum mi-ai explicat mie.. putea sa inceapa.. salut.. daca sunteti interesati de revista..blablabla.. :lol:
in fine.. stii tu mai bine :D
bafta

lucaiuli 06-01-08 13:15

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1278072)
legat de subiectul revista.. pe care nu il discuta nimeni..

super tare moderator!!! felicitari.

lucaiuli 06-01-08 13:35

am tras si eu un ochi in posturile recente, frumos se mai vorbeste pe-aici, da' la urma urmei suntem moldoveni si unii dintre noi ne meritam renumele pe care-l avem prin tara, oriunde te-ai duce. Despre revista ar trebui sa se vorbeasca si daca userii nu vorbesc, moderatorii ar trebui sa aduca in discutie dupa fiecare aparitie a revistei...altfel...nu poti avea un feedback asa cum ar trebui. Din cate am vazut doar bucurestenii vin cu idei si isi spun parerea despre revista, or fi ei mai cu mot, noi moldovenii hai sa ne dam cu bata in cap si sa nu injuram ca avem unde. Bravo!
slip - in fine, stiu eu mai bine, ai dreptate.

bakal 06-01-08 16:20

eu unu nu prea sunt interesat de rrevista pt ca nu e prea bine facuta, si nu are prea multe puncte de interes, cel putin, preimele numere, si dupa ce le-am luat, m-am lamurit, si nu mai dau banii pe ea.....

slip 07-01-08 12:17

lucaiuli.. vad ca nu prea ai idee ce se petrece pe sectiunea Iasi.. am dreptate?
N-o sa-ti posteze nimeni despre revista pentru ca noi deja discutam in alta parte.. (din cauza moderatiei abuzive de aici)
Suntem interesati de revista mai mult din cauza aparitiei a 2 dintre membrii clubului din care fac parte.. atat deocamdata !
Iar partea cu moderatie.. iti convine.. nu-ti convine.. n-are importanta pentru mine. Eu inca nu moderez nimic pe aici pana nu se fac schimbari.. deci deocamdata am doar la avatar moderator pentru ca nu am de gand sa si profesez pana cand nu aud ce trebuie !
legat de subiectul revista pe care nu il discuta nimeni ..citeste intai contextul frate ;) si apoi da quote-uri ;)
nu discuta nimeni subiectul mai sus..de aia. Banuiesc totusi ca esti mai inteligent de atat si ai avut doar o scapare. Numai bine

ZyZ 07-01-08 20:45

Gabi, ma bucur sa te vad pe-aici. E intr-adevar pacat ca sectiunea Iasi a ajuns de rasul tarii, dar nici macar membrii 4tuning care si-au dat seama despre ce e vorba nu mai posteaza, sau o fac foarte rar. Asta spune multe. Nu e vorba de vreo rivalitate, ci doar de faptul ca moderatia excesiva a unui pseudo-membru si jignirile repetate la adresa anumitor cluburi in general si a membrilor in particular a umplut de tot paharul. Stii situatia, esti si tu membru AMC. Tot ce vrem e sa putem discuta fara intruziuni absurde si posturi sterse fara motiv...Dupa cum stii, a fost deja un eveniment, pe care ne-am straduit sa-l organizam cat mai bine. Am primit laude, au aparut doua masini in revista 4T, dar am primit si nemultumiri. Un singur lucru e cert. Acela ca vor mai urma evenimente, la care sper sa colaboram din ce in ce mai bine.

ZyZ 07-01-08 20:52

Quote:

Originally Posted by lucaiuli (Post 1278108)
am tras si eu un ochi in posturile recente, frumos se mai vorbeste pe-aici, da' la urma urmei suntem moldoveni si unii dintre noi ne meritam renumele pe care-l avem prin tara, oriunde te-ai duce. Despre revista ar trebui sa se vorbeasca si daca userii nu vorbesc, moderatorii ar trebui sa aduca in discutie dupa fiecare aparitie a revistei...altfel...nu poti avea un feedback asa cum ar trebui. Din cate am vazut doar bucurestenii vin cu idei si isi spun parerea despre revista, or fi ei mai cu mot, noi moldovenii hai sa ne dam cu bata in cap si sa nu injuram ca avem unde. Bravo!
slip - in fine, stiu eu mai bine, ai dreptate.

luciuli, nu stiu despre tine, dar eu unul sunt mandru ca sunt iesean. Nu ma simt cu absolut nimic mai prejos decat cei din capitala. Cat despre revista, nu cred ca "ar trebui" sa se vorbeasca. Daca anumiti useri considera asta un subiect interesant, il discuta. Eu personal sunt bucuros de exemplu ca doua masini din Old School Motorsport au fost prezentate, pe larg, in revista. Ii felicit si pe aceasta cale pe posesori si...cam atat. Oricum, numai despre revista nu se discuta aici...asta a incercat sa-ti spuna si Slip.

bakal 07-01-08 21:19

ca tot veni vorba de reviste, am auzit ca in ultimul nr de la cox la sectiunea kitch tuning au dat astia poza lui kazy...magari care nu stiu ce greu e sa muncesti la o masina si care cred ca sunt mari experti in domeniu....

ZyZ 07-01-08 21:24

Daca-ti aduci aminte, imediat dupa Old School Meeting a aparut un review despre event, in care astia de la Cox ne-au tratat pe noi, moldovenii in general, intr-un stil foarte malitios. Imaginea cu Cielo-ul lui Kazy e de la event. Trebuie sa avem grija pe data viitoare cu ei, ca se pare ca-s pusi pe rele. Mnah...nu toata lumea stie tuning ca ei :rolleyes2

SFW 08-01-08 05:52

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1280880)
Daca-ti aduci aminte, imediat dupa Old School Meeting a aparut un review despre event, in care astia de la Cox ne-au tratat pe noi, moldovenii in general, intr-un stil foarte malitios. Imaginea cu Cielo-ul lui Kazy e de la event. Trebuie sa avem grija pe data viitoare cu ei, ca se pare ca-s pusi pe rele. Mnah...nu toata lumea stie tuning ca ei :rolleyes2

Da ... au fost marlani in acel articol ...

EPoX 12-01-08 04:53

salutare baieti
am si eu o neclaritate
ce pizza este in iasi mai buna decat aceea de la pizzeria Domneasca ? http://www.iasi4u.ro/Pizza/index.html

santos_cug 12-01-08 13:44

Re: Masini tari in IASI

bre
de une fac shy io rost de un kit pt megane 2 sedan.....da din romania !

bakal 12-01-08 21:31

fii mai explixit cu ceea ce vrei si poate o sa fii indrumat

Andrey_FL 13-01-08 14:27

Quote:

Originally Posted by santos_cug (Post 1288993)
bre
de une fac shy io rost de un kit pt megane 2 sedan.....da din romania !

pune o poza cu mashina ..........si pot sa iti aduc eu dar le aduc din afara tzarii.....pot sa iti aduc bara fata . bara spate , praguri , eleron , faruri , stopuri

Sleepy_85 13-01-08 23:11

Intrati si dati-va cu parerea la aceste lucrari la concursul de VirtualTuning3D, scrieti si voi niste chestii daca va place ceva:
https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/62805-4t-3d-car-battle-editia-2-a.html

CRyS` 13-01-08 23:14

Bravo ! Pana acum conduci in poll! Am votat cu tine! :D

Sleepy_85 13-01-08 23:17

Mersi fain, nu e foarte reusita ea dar am incercat, am mai avut o competitie3D in paralel

AXEL_SS 14-01-08 12:25

Bafta in sesiune lume. Cu note mari si restante cat mai putine... sau deloc:D

bakal 16-01-08 21:40

Tinand cont de imprejurari si de cele intamplate in ultima vreme, s-a hotarat ca sectiunea iasi sa revina la rolul ei si prin urmare, vineri, 18.01.2008 intalnire 4tuning la ora 21.00 in fata la Palat.

Acesta va fi inceputul unui nou capitol in ceea ce priveste activitatea pe sectiunea iasi, si de ce nu pt tuningul iesean. Orice disputa, disensiune sau neintelegere se va solutiona pe cale amiabila, membrii implicati fiind rugati sa dea dovada de curaj si bun simt in a le rezolva, pt a evita a se ajunge la situatii asemanatoare. Aceasta sectiune este una libera la discutii, off-topicul fiind un lucru acceptat, insa va rog sa nu exagerati cu posturi la plesneala...

slip 16-01-08 22:55

Ma bucur ca ai luat atitudine Razvan !

Old School Motorsport va fi vineri la intalnire si va sustine 4tuning in tot. Nu uitam de unde am plecat ! Si asa suntem putine grupari in Iasi..daca ajungem sa ne certam chiar si cei putini care suntem, nu ajungem nicaieri !

Ne vedem vineri ! Spor la modificat !

ZyZ 17-01-08 08:19

Suntem noi putini, da' suntem unul si unul 8). ZyZ mic si rau va fi acolo, ca intotdeauna.

corraptor_evo 17-01-08 09:46

Fronda s-a stins! Bravo, dom'le! Am trait s-o vad si pe asta... Aaaa...am niste stickere 4Tuning in plus ;)...
Bun Bakal!
Daca ajung la timp vineri, am sa fac una din ultimele plimbari cu Corraptorul (in configuratia actuala)... Eheee, giddiupp...

salecostel 17-01-08 17:56

E bine ca incep sa se miste lucrurile pe toate fronturile.In cinstea unui nou inceput al sectiunii Iasi,am sa incerc sa vin si eu la 9.Nu prmit nimica,sa vad cum rezolv cu munca.Aveti grija la gropi...ca parca suntem in timpul razboiului,din clipa in clipa te astepti sa pice o bomba.

ZyZ 17-01-08 20:42

Fiind prima intalnire comuna pe anul 2008 a pasionatilor auto din Iasi, propun ca toti userii sectiunii Iasi, indiferent de club sau adeziune, sa ne onoreze cu prezenta maine, Vineri, in parcarea Palatului Culturii, la ora 21.00. E o ocazie sa ne cunoastem si sa demonstram ca facem parte dintr-o comunitate si nu suntem, unii dintre noi, doar niste copii care au gasit un forum pe care sa posteze din plictiseala.

bakal 19-01-08 23:20

intalnirea a fost, zic eu, destul de bine, tinand cont de circumstante. pacat ca nici vremea nu ne-a ajutat....

ZyZ 20-01-08 08:33

Pentru mine e evident ca am ramas aceeasi care tinem sectiunea Iasi in viata...cei care am fost si pana acum. Restul stiu doar de mouse si de tastatura. Sincer ma asteptam sa vad fete noi, dintre cei care mai posteaza. Poate data viitoare...

bakal 20-01-08 10:57

la fel am crezut si eu....ca poate o sa mai vina fete noi...dar poate dupa ce trece sesiunea, poate dupa ce vad ca e activitate din nou....

acid 20-01-08 12:56

eu unul stiu ca n-am ajuns din cauza sesiunii. mi scuzi

corraptor_evo 20-01-08 14:33

Stiu ca toate lumea poate invoca diverse motive pentru absenta dar... pur si simplu n-am putut veni, desi am fost in Iasi. Slip, caruia-i multumesc mult (si public) pentru ajutor, poate sa confirme ca toata ziua de vineri am stat afara, in frigul si umezeala aceea, si-am facut bucati un motor... Adica de fapt, indirect, am avut si eu intilnirea mea cu OSMS-ul...
Dar vinerea viitoare, nu mai lipsesc...

De asemenea, vineri va veni, pentru prima data, un baiat nou, Alex, cu un "ursulet" B11 JKL.

bakal 20-01-08 15:39

edy, B 11 JKL e o "pisica" iar tipul e vecin cu mine, ....el are m3 pe masina, dar sunt curios ce motor are, si de vro 2 sapt ma framanta....

mercurry70 20-01-08 17:00

Salutare....dupa o lunga dar lunga absenta postez pe 4 tuning, aproape ca uitasem parola:). Ma bucur ca ne-am calmat si impacat si ca o sa fie bine de acum inainte. Cat despre vinerea ce a trecut mie mi sa parut OK ca am fost noi,... care si asa suntem multisori :) din cate sa vazut e greu sa mergi in grup mai mare de 15 ca noi blocam circulatia peste tot nu numai pe sosea:D Sper ca vinerea ce vine sa fie si mai frumos si sa tina si vremea cu noi( ahh mocirla peste tot) :rolleyes Eu deja ma gandesc la soare la gratare.... Ce sa mai hai cu caldura.... AAA si cu siguranta vineri o sa fim mai multi :D NUUUU???????????

Cu re5pect 4 ya all

ZyZ 20-01-08 19:24

Presimt ca vom fi incantati de cunostinta...si-asa pe Razvan il roade microbu' :rolleyes2

L.E.: Stie cineva la cate posturi trec la stage 5? Am nevoie de un portbagaj si un eleron pe masina :D

bakal 21-01-08 09:34

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1303854)
Presimt ca vom fi incantati de cunostinta...si-asa pe Razvan il roade microbu' :rolleyes2

L.E.: Stie cineva la cate posturi trec la stage 5? Am nevoie de un portbagaj si un eleron pe masina :D

ori la 300, ori la 400,

slip 21-01-08 09:40

bakal... cum am spus si cand am stat de vorba... noi din Old School o sa venim la intalnirile 4tuning sa ajutam cu ce putem pana se mai reglementeaza treburile si vede lumea ca se misca si Iasul. Usor usor o sa atragem lume, acum ne mai trebuie vreme buna ...si cam atat. Speram sa fie bine vinerea asta.Oricum singurul lucru cert e ca avansam.

Zyz- lasa prostiile cu portbagaj si eleron.. n-ai nevoie de ele..e mai usoara masina.. DAR , ai nevoie de o roata spate. :lol:

Edi - Stiu care au fost motivele si am incercat sa le explic baietilor care au intrebat sau au fost atenti cand am zis cine lipseste si de ce. Sper sa ajungi macar vinerea asta. Nu ai pentru ce sa-mi multumesti..sincer. Mi-a facut placere sa ajut un prieten.Intotdeauna imi face placere. Iar tu compensezi si cu sfaturi :P deci suntem kit (vr6t). (spritzkit) :)) :lol:

Asteptam lume multa vineri seara . Hai sa inviem sectiunea Iasi. Sa facem treaba si sa ne unim fortele ca si asa suntem super putini. Osms o sa fie acolo pentru ajutor.

Numai bine baieti... cu respect !

ZyZ 21-01-08 10:05

Zici tu ca suntem putini, da' la Family trebuia sa mai avem vreo doua mese ca sa incapem :lol:

bakal 21-01-08 12:25

pai daca ne adunam, o sa fim mana curata pt baruri...intram 30-40 si lasam bani acolo...poate o sa avem si vro oferta :D

si in plus, ar fi o idee sa avem un bar/local unde sa ne adunam si la un moment-dat lumea sa stie ca acela e barul/localul unde se aduna baietii cu masini tunate....zic si eu asa........

Andrey_FL 21-01-08 12:45

bafta in continuare baietzi...ca stiu ca sunteti uniti si faceti treaba buna(vezi 15 septembrie 2007)

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning