![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
mia lasati omul in pace el a zis in comparatie cu amg e k.k.t
cu as zice eu e k.k.t dacia logan fata de logan s2000 ;) nu s-a referit ca e k.k.t masina ---a zis ca nu se poote compara cu sl 5 amg ;) |
da si tu ce comparatie faci te doare capu
|
mai Silviu da unde tiai asezat si tu standul , exact langa politia romana :)
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare tinerilor!
am si io intrebare.daca imi vopsesc masina in doua culori cum se rezolva ca sa fie legal.sau ce tre sa fac sa nu am probleme cu militia |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. Nu vb de tine, ca am vazut ca le ai la masini, nici nu te mai bag in seama! 2. Daca erai de varsta cu mine iti darmam dintii pana acuma:D!!! asa ca ciocu mic si ochii la usa! Chiar ca avea dreptate cineva cand spunea ca pe forumu` asta numai figuri! |
mah,nu fiti agresivi ca valoarea nu consta-n bashini!
|
ms fain pt sfat!!
|
soarecii astia au prea multa energie
glumeam lasa mai ca doar e antrenant lucru asta poate iese ceva bun |
Quote:
2.ochiii in ***** am dreptul la opinie asa ca ..nush care e problema;) 3.te vezi mai mare si crezi ca poti rezolva cu violenta...u crezu ca e bine..dar faza e ca oameni se maturizeaza mai greu 4.pacat ca iti folosesti creierul doar la masini ;) .. darmam dintii pana acuma:D!!! frumos zambet dupa o asa frumoasa expresie ....asa le faci la toti de pe forum cei de varsta ta..le rupi dintiii...eu ca is mai mic imi rupi tot :!: 5. AI INTRAT PE FORUM SA DEMONSTREZI CA STII CEVA DESPRE MASINI SI AI FACUT-O AI SI UN VIS CA CRED IN CURAND VA FI REALIATATE ..... DAR AI MAI INTRAT PE FORUM SA DEMONSTREZI CA ESTI CEL MAI TARE SI O DAI NUMAI IN AMENINTARI...ASTA E... Imi cer scuze pentru cuv urat adresate;) Numai bine.... Lasa Amenintarile nu-s de tine ..multi au zis ca esti de trb, dar vad ca ma insel asta e;) |
frate abia am intat si io pe forum si pe cuv meu ca numa certuri si critici aduse la adresa membrilor de catre alti membri,nu suntem perfecti ase ca tre sa ne obisnuim cu calitatile si defectele fiecaruia nu se stie cand avem nevoie unul de celalalt
|
Quote:
Spune-ne si tu un prenume, ce masina ai, numarul, seria si CNPul din buletin, etc. :lol: |
mey n-o dati in amenintzari, ce naiba...
acidutzzu, dispute aprinse sunt decand e forumul, fiecare se crede cel mai destept si atotstiutor, si unii reactioneaza mai agresiv... ok, poate ai dreptate la unele faze, dar nu-i ok modul in care abordezi problema... daca intra sa spunem...iftimoaie pe forum, ce face? ne bate pe toti de la un cap la altul doar pentru ca lui ii place o masina pe care noi o consideram kitch de exeplu? ipotetic vorbind desigur... :D |
salutare !io sunt Andy,sunt din bacau doar ca fac facultatea la cj.am participat de la ceva intalniri din bacau (si as vrea sa mai particip). am un opel astra F C14NZ (BC 51 UFO).
|
Aoleu frate in ce $@$%#% m-am bagat! Imi cer scuze de la toata lumea! Eu nu m-am luat de nimeni si chiar nu asta era intentia, nu am spus despre nimeni ca e "destept", prost, etc. daca l-am corectat asta e altceva! Nu prea suport sa fiu luat peste picior si trec si printr-o pasa proasta! Ce m-a deranjat cel mai mult a fost ca pe un thread(eu nu le citesc pe toate...) cineva a spus ceva de genu:"cine nu are masina nu ar trebui sa posteze aici..."! Pai sa va spun situatia mea: eu am cazut de2 ori cu motocicleta, si am facut si 2 accidente cu masina lu` tata, fara carnet(am trecut prin nijte garduri...), beau cam cat consuma pe suta un Charger din `69! Deci ca sofer sunt pamant:D! Dar cand vine vorba de motoare, se schimba foaia, si am modificat masini destul de bine si in conditii precare!
Inca o data imi cer scuze!!! |
in legatura cu sofatul
experienta se acumuleaza exersand daca ai cazut de pe moto si ai facut 2 accidente gata te descurajezi ? sunt altii care au facut si mai multe si tot merg incercand sa repare din greseli,deorece nu toti au aceasta calitate de a fi soferi innascuti pt ca unii au mai multa inclinatie spre asa ceva iar altii mai putin |
Quote:
si bai mircea laso mai moale ce tot sari asa cum spune unu cate ceva repede sari am zis eu ca ai prea multa energie :) :) :) |
ce aveti cu acidutzu??? l-a cunoscut cineva pana acuma? de ce vb prosti despre om. nici nu stiti ce idei si ce ganduri are si voi vreti sa va luati de el. e un om cumsecade si nu merita asemea inculte de la nimeni. daca a gresit, isi retrage cuvintele si gata. si tu mircea laso mai moale cu chestiile astea. stiu ca reprezinti ceva pe forum, stiu ce esti si tu pe aici, dar stai mai moale.
|
calmati-va, nu va mai injectati atat, in loc sa fiti prieteni voi mai aveti un pic si va dati in cap?????
|
nu e frumos !!!!!!!!!!!!
si tu zerofast nu te mai da atat de rotund, si-a spus si omu parerea, tu nu trebuie sa o iei in serios!!!!!!! kapish, sau esti blonda :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
placerea e de partea mea cat despre posturi o sa incerc sa sa fac cate mai multe si la subiect(sper) |
daca tot va mai certati atat eu propun sa facem o intalnire in care sa ne masuram muschii:lol: :lol: !!! si ii spunem intalnirea 4fight!!:lol: :lol:
|
:D :D :D Eu vreau sa ma bat cu tine LOX!!!
|
cu je nu vrea nimeni sa masoare muschii?:rolleyes2 :rolleyes2
|
Nu cu tine! Cu.... :2gun:
|
de ce vrei sa te bati cu mine???:sad: :D eu nu am amenintat pe nimeni si n-am spus nimic rau... SA NU DAI TARE!!:lol: :lol:
|
Marlanii din Bacau
Hai sa facem un topic despre marlanii de prin Bacau ... si de ce sunt ei marlani ...
Mai astept cam o zi si o sa spun si eu despre un marlan de aici ... si ce faze stie sa faca acest marlan ... Mai astept ... poate imi face vreo surpriza placuta... poate m-am inselat eu Aleks te rog sa nu sterg topicul ... Pana la urma e bine sa stim toti ce oameni avem printre noi... |
Re: Marlanii din Bacau
Cred ca am rezolvat problema ...
Sper ca ce am spus sa fie lectie ... si sa nu mai greseasca si fata de altii in acest mod. Deocamdata poti sterge topicul Aleks ... 10x |
ba tu ma bagi in boale pe mine :D:D:D
ce topic e asta muah?:D ma faci curios la maxim :)) |
eu zic sa-l invitam si pe ionut iftimoaie, ca si asa am vorbit cu el saptamana trecuta, si dak vreti, prima data cand vine din italia il invit sa isi masoare muschii cu fiecare, sa vedem cat de rai suntem :D:D:D
|
Am un par pt el..Il masor eu cu ala daca vrea..
|
Quote:
Eh, mai complicat ... dar cum ziceam am rezolvat ... del putin asa se pare deocamdata ... si a fost doar o greseala nu o trasatura a acelei persoane ... Mai bine sterge posturile alea ... ca nu-si au rostul 10x ... si scuze ca te tot chinuim cu toate tampeniile noastre ... da ... deh ... tu ai vrut sa fii sef pe bacau :lol: :flower: |
nu sterg nik, imi place barfa si scandalul :D:D:D
si... eu? sef? pe dreq... |
Cand dreaq ul o sa terminati cu 'certurile'...???shi aia in BUC se cearta dar o fac in scop constructiv shi cu argumente serioase...M-am saturat de tot c$$$$ul asta de pe forum...NU mai bine de mine ca nu am net la dispozitie ?shi intru cam o data pe saptamana?:)
ALEKS un sfat:daca o tinem asa ar trebui sa faci un topic FIGHT CLUB,CU PROVOCARI...iar daca aveti prea multi nervi ascultati la taticu' aici: SE IA UN SAC BOX SE MONTEAZA IN GARAJ sau unde aveti loc shi la sf fiecarei zile va imaginati ca e tipul care il urati cel mai mult,shi da-ti in el pana nu mai aveti energie...eu am incercat asa ceva shi o sa imi cumpar shi sacul de box mai incolo(cand o sa am garaj):). pt aleks..mai ai 12 posturi shi faci 4000!!tre sa dai de baut..:) |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
maine merg la rar... cu pile... sper sa rezolv ceva ceva... dar toba asta nu o schimb.... :) oricum suntem mafioti deacuma... mai pana o sa se sature de noi, adica de mine... ca eu nu m-am linistit... vine revenge... pana o sa se obisnuiasca cu bc 87 bus si o sa ma salute deacuma....
|
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Muei mertzane... nu mai fi tu asa rau ca o sa curga amenzile si tot nu o sa te salute :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning