![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Mersi bro ... la vara incepem in forta ;) ...sper sa fac rost si de "sponsori" :D
|
bro lasa vrajala si pune poze cu noua jucarie, sa o stapinesti sanatos. ps nu te uit cu antena. vezi ca am vb cu gopo poate veniti si voi cind pun suspensia lu adi, mai facem o caterinca
|
Quote:
|
..era vorba de un voltmetru....dar din pacate a iesit fum din el ;)
|
E "smoked"? :lol:
Ce-a patit? |
...l-am legat invers ;)
|
1 Attachment(s)
...si de nervi m-am razbunat putin pe aripioarele de "inger" :twisted:
|
frumoasa masina, zi`mi te rog si mie un gasesc o fusta fata/spate pt a mea caruta?
|
...ebay ;)
|
foarte frumos a iesit bad-boy-ul!
|
multumesc.
|
3 Attachment(s)
:arrow::arrow: ..."ceva" nu imi place :sad:
|
In afara de oglinda :twisted: si grila care inca nu sta dreapta nu vad nimic rau :D Personal as veni cu grila un pic mai jos... adica la mijlocul distantei dintre capota si bara. O data ce o indrepti vine la nivelul capotei si isi pierde din valoarea estetica
|
Quote:
|
Quote:
..la grila m-am gandit si eu ca ar fi "buba" ....sa vedem ce pot sa ii fac iuly_007 ..am rotunjito cat am putut ...trebuie sa ii dau forma acum ...bad-ul este ok,imi place |
Jock...io atat te intreb, si-a facut Bizon-ul treaba? :D:D:D
Daca nu sa vezi scandal ce am eu cu el:)):)):)) |
pai ca sa indrepti grila aia cred ca ar trebui umpluta cu ceva pe interior (o idee)
|
....s-a "indreptat" azi grila .... nu cred ca "problema" este acolo
dragos_rsp ...ala e bazaa :D ...subiectul "dusmanilor" |
se vede bine rau, grila sa se vada mai mult. cine e pentru? facem pool
|
Bad boy-ul mi se pare superok. Insa cred ca o mica problema este cu grila de sub bad... ar trebui sa fie undeva la jumate... la tine e putin prea sus... si da senzatia de disproportionalitate.
In rest, bani si sanatate sa fie.. ca idei... sunt cu caru! Numai bine! |
Multumesc...o sa refac grila ...adica incerc;)
|
Quote:
|
E originala si cu ea mai jos. Ai mai vazut Golf4 cu grila replica dupa Scirocco?
|
Indreapt-o sa vedem cum vine si mai vedem.;)
|
4 Attachment(s)
Uite nenea :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Vali ,mersi mult ....ceva de genu (ultima poza) am pe "creier" ...mersi mult ..o sa incerc sa o fac ;) |
N-ai pt ce :D
|
1 Attachment(s)
...nu prea se vede ,da merge.....grila dreapta
|
Quote:
|
Bad-boyu chiar nu mi se pare ca ar avea ceva, pot sa zic ca perfect....!!! Iar grila merge dreapta, a iesit ok cum a facut-o jock :D Hai sa o vedem gata cu totu...! In afara de vopsea ce ii mai trebuie? :rolleyes2
|
intrebare: daca vrei sa dai farurile jos, cum faci? ca nu prea merge de bad boyul de pe aripi...
eu sunt pt varianta cu grila mai jos :D |
Quote:
|
sau in cazul in alex nu crezi...tu poti sa dai si aripile jos:))
|
Da , desfaci primele 2-3 suruburi (faci un semn) si tragi putin de aripa in exterior
B-99-SAA .... am o lista lunga :sad: JusT_SaY_BoBo ... masina asta nu vede plasa" |
salut scuza ma ca te deranjez am vazut intr unul din posturile tale ceva legat de sticla de far cunosti pe cineva ? multumesc mult
|
... ai PM ;)
|
Salut Jock, dami te rog un PM unde mi-ash putea gasi asa ceva http://forums.vwvortex.com/showthrea...1#post60812146 sa imi fac si eu (sa imi elimin stergatorul:-D)
Ps: frumoasa masina....incet incet prinde formele la care ai vrut ! Felicitarile mele! Vopseaua o pastrezi cea originala sau ne faci o supriza si aici si vi cu o vopsea mai speciala?:-D |
...nu merge linkul :sad:
..ramane aceasi culoare .... |
[QUOTE=jock;3777459]...vezi ca lumea urmareste link-ul cu sufletul la gura sa vada ce si cum ai mai facut !!!posturi ceva ......:???::!:(no offence sunt unul dintre ei )
|
Abia astept sa vad finalul
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning