Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   MUZICA (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9969-muzica.html)

shantzu 12-12-07 19:24

Re: MUZICA

a fost bine ca l-a lasat pe asta :) nu a mai fost minimal (unde te duci numai asta e la noi in oras), cam sufereau unii ca nu se aude minimal in difuzoare :lol:

DirtyPusherman 12-12-07 19:28

ce sa-i faci...toti sunt acuma clubberi...uite ca a venit "clabingu" si al noi in Ploiesti...cam tarziu...toti o ard "funky" si "minimal"...haine cu romburi...patratzele..freaza d-aia de strutz...ochelari d-aia mari...etc. ;)
naspa e ca acu 10 ani ascultau toti 3 sud est, andre si manele.

bogdan_wrc 12-12-07 19:31

toti? hai sa nu fim rai :P

shantzu 12-12-07 19:39

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1243391)
toti? hai sa nu fim rai :P

toti + 1 :lol:
acum 5-6 ani si eu ascultam din alea , erau la moda
dar de vreo 2-3 ani cam ascult doar muzica electronica 8)

DirtyPusherman 12-12-07 19:48

si eu am ascultat...mai mult sau mai putin...n-aveai cum sa nu asculti...dar in paralel o ardeam si pe techno d-ala...mai comercial ce-i drept..ATB...Tunnel Trance Force...Brooklyn Bounce..d-aastea....Jean-Michel Jarre...putin rave..trance...stiti voi...

Bogdan, nu toti...am zis asa...98,9 % :D
tu am vazut ca asculti progressive...marfa asa...tot progress-u ramane nr. 1...chiar daca acuma a devenit cam ciudat...

shantzu 12-12-07 20:00

ficeare cu parerea lui :)
eu ascult in mare parte trance , ceva mai putin techno si mai putin progressive depinde de starea sufleteasca si psy-trance cateodata :)) ( beat , rupt, somnoros,prea vesel, etc)
atb -> techno ? :rolleyes2 nu am mai auzit pana acum

DirtyPusherman 12-12-07 20:06

nu am zis ca e techno atb
am enumerat artisti acolo..si m-am grabit cand am scris :-)
ca, cam alea se ascultau...ATB, Chicane, Darude, bla bla

PH86MIN 12-12-07 20:08

Si ATB ink se mai asculta,oricum a fost printre dj care au pus bazele trance-ului k sa zic asa,parerea mea :D

otzy_007 12-12-07 20:11

ai perfecta dreptate, nu e primul in top, dar se asculta. mie unul imi place foarte mult muzica lui atb

DirtyPusherman 12-12-07 20:14

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 1243465)
Si ATB ink se mai asculta,oricum a fost printre dj care au pus bazele trance-ului k sa zic asa,parerea mea :D

trance-ului...comercial...stiut de toti :D
trance-ul adevarat a aparut pe la mijlocul anilor '80...

shantzu 12-12-07 20:15

poate ca a fost unul dintre ei dar eu zic ca mai mult efect a avut armin , cosmic gate , tiesto , pvd !
edit - dirty acum vb de cel comercial

PH86MIN 12-12-07 20:18

astia sunt dj de moment shantzu ;).....nu zic,imi place la nebunie armin,e dj nr 1 al momentului(si dupa parerea mea si cea a topului de anul acesta :D),dar totusi,pe ce melodii trance am copilarit??anii 98 va spun ceva?? :D..normal,ATB:D

shantzu 12-12-07 20:18

uitati o melodie mai veche remixata de ferry corsten(parca) si mai tarziu de tiesto unde a avut cel mai mare impact asupra publicului -incepuse era comerciala :lol:

shantzu 12-12-07 20:20

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 1243479)
astia sunt dj de moment shantzu ;).....nu zic,imi place la nebunie armin,e dj nr 1 al momentului(si dupa parerea mea si cea a topului de anul acesta :D),dar totusi,pe ce melodii trance am copilarit??anii 98 va spun ceva?? :D..normal,ATB:D

sunt si ai momentului dar nu au aparut acum 2-3 ani ! :-P

bogdan_wrc 12-12-07 20:40

eu ascult de toate. de la progressive...la lautareasca, maria tanase ..la mozzart..la dance..la blues...la ani 80..depinde de stare !

dar...da progressive imi place...acum de exemplu..ascult mult
Audionova - Promo Mix - September 2007... e ffff tare !
Sander Kleinenberg
Mylo_
mor dupa astia... cattaneo...de acets gen.

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning