![]() |
Re: A.C.S. Auto-Karting Delta Racing Crew Tulcea
Quote:
|
Asta este... mergem mai departe indiferent de situatie, pentru ca sunt destui oameni de baza in club.
|
@ Sej : Am zis cred ca ma voi retrage, nu am anuntat definitiv...da vad ca tu ai facut-o deja..o sa scot palasolarul in 2-3 zile.
@ Maus : Chiar n-are rost sa vb de asta, ce e gratis sau nu. EU mergeam mereu la fiecare intalnire a clubului cand puteam, chiar si cand nu eram in club.Chiar daca sunt nou in ale tuning-ului,cluburilor,etc....poate ai obs ca chiar sunt pasionat de asta,dar cand nu esti fiu de bogatan e mai greu. Si nu e vb de bani ca trebuie sa dau,ca este o suma infima, insa a aparut ceva acum pt mine, sa zic asa si trebuiesc sa imprumut niste bani. Daca voi sta la TL, sigur voi sta ca un boschetar fara sa muncesc. Am vb cu Vali, mi-a zis ca nu este problema pot sa intarzii cu banii, eu ii am deja pregatiti, insa dupa cum ti-am zis a intervenit ceva. Iar daca se va acumula o suma de bani pe parcurs si nu voi avea de unde da, atunci voi fi numit de toti nesimtit si in toate felurile. Asa ca am decis sa vb acum decat mai tarziu. Chiar daca am iesit din club,cred ca s-a hotarat de ceilalti, sper sa mai vin la intalniri. Si am facut asta, nu ca sa arat ca n-am bani , oricum n-am, dar am facut-o benefic pt mine si ar fi fost si pt club....nu pt club in special, ci pt masina din club. In fine , mai multe nu mai zic ca nu isi au rostul. "Problema" mea o sa se vada,dar n-o sa mai fiu in club. Salut |
Quote:
Ai spus ca te-ai retras, deci vroiai sa ne punem in ghenunchi sa ne rugam sa ramai in club? Totusi de ce mai vreti sa apartineti unui club... sincer, nu va inteleg... |
magule... vad ca suferi de mania persecutiei :) Era o constatare general valabila. Nu o lua ca pe o ofensa directa. Ne gasim deseara si vorbim mai multe. Pana la urma, eu sunt in afara subiectului..... sper sa nu deranjez pe nimeni, insa imi place cum evolueaza lucrurile si apreciez. Incerc sa va sustin si eu cum pot.
|
Vali din cat am vb noi pe mess,poate observai ca ce iti ziceam o facema cu parere de rau si ti-am zis ca te anunt in 2-3 zile de decizia mea. Tu ai postat aici si ai zis : "cine/ce facem" si eu pur si simplu ti-am zis,dar nu era ca o decizie finala.
|
Ai ba nu va mai certati,in seara asta e ceva :-P?
|
Quote:
Ai spus ca te-ai retras ok... ramanem prieteni si gata... sa fi in club auto e ca si cum ai practica un sport scump din pasiune. Vorbind la modul general, a intra intr-un club de exmplu, in cazul de fata DRC, asta inseamna ca vrei sa demostrezi ceva, sa participi la diferite competitii, sa vrei sa fi cel mai bun... daca nu iti doresti asta nu ai ce cauta intr-un club... e vorba de fanatism. |
Ok atunci.
|
Quote:
|
Prin cuvantul "fanatic" face referire la pasiune!
|
Quote:
Posesor de Toyota Celica care in curand va fi pe chituci din cauza ca nu esti in stare sa ridici capota sa verifici uleiul? Sau ca nu sti sa conduci si confunzi ambreiajul cu pedala de odihna patinand discul permanent? Aaa... tu esti in Delta Racing Crew... baietii inca se intreaba daca existi sau esti doar un mit... nu prea te vede lumea la fata... si mai stim cativa dintre noi ca am batut palma pentru niste lucruri cum ar fi cotizatia lunara... nu ai mai dat nici un semn... Ai fost printre primii informati de asta, baietii care au intarziat au avut motive, tu nu... tu esti un alintat si nici unul dintre noi nu seamana cu mama ta sau cu tatal tau... deci nu inteleg... spune ca te retragi ca sa nu zici ca te-a dat cineva afara... oricum nu o sa te ti de treaba asta si mai bine retrage-te singur de buna voie sa nu zici ca am ceva cu tine... cum ai mai zis si ca am luat-o personal. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu nebun?! :)):)) Doar pasionat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning