![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Am patru jante al de 13 pt R5 de vanzare sau schimb cu jante al 14 sau 15 pt Dacia Nova.
|
un pret pentru jante?
|
100 euro toate patru, ma duc la garaj sa le fotografiez si postez si poza imediat.
|
ma.........v-ati facut stickere?
|
miez se ocupa...
|
din pacate prietenul meu care trebuia sa le faca .. "sa dat la fund" ... :((
dc stie cineva pe altcineva, sau loc sa facem .. pls say ;) |
vreau si eu modelul sa caut sa-mi fac in ploiesti
|
Macar sa facem rost de hartie din aia smechera..., ca dupa aia le-om printa noi undeva..., am gasit ceva care sustin astia ca merge si pe imprimante cu jet de cerneala "http://www.algernon.ro/produs.php?id=120"
Daca are cineva timp sa faca o tura la astia sa intrebe exact despre ce e vorba. Punem banu' si luam cateva coli si s-a rezolvat..., ca imprimante avem :) |
Quote:
salutare. va mai amintiti de masinuta din poza? eu sunt noul propietar. sunt din timisoara. ma primiti in club? :) |
2 Attachment(s)
Aici sunt fotografiile jantelor:
|
:lol: masinutele astea au o boala contagioasa, le cad capacele de la rezervor...
|
am si eu roti din astea vreo 8 bucati(2 seturi).Am si doua aripi de fata,capota,haion,doua usi complete,punte spate completa,radiatoare de caldura,trei motoare (1.1/1.3/1.4)normale cu cutii de viteza in 4 si 5 trepte.Pentru detalii telefon 0724269455 sau pe mail
|
Mesaj pentru 50mps:Motorul este perfect,nu consuma ulei,are cutie de viteze si este complet echipat....pret:550 RON
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning