![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Audi participa in WTTC ? Parca nu, deci e destul de greu sa castigi intr-o competitie unde nu participi. Insa in DTM unde au participat amandoi Audi are mai multe titluri. In AMS/LeMans nu prea au avut competitie 8 ani de zile, in schimb BMW in F1 recent a facut fix nimic. Lasati istoria ca nu avantajeaza BMW-ul, nici ca vechime (100 ani vs 80) nici ca succes.
Quote:
PS: R8 submotorizat ? Vezi ca 4.2 V8 nu e singura motorizare. PS2: Quattro e mai sigur si mai greu de scapat de sub control decat RWD, asta nu inseamna ca nu poti face accident cu el, mai ales daca soferul se crede pe circuit cum era ala din video. |
Quote:
nu ma incanta castigarile de la lemans, nu o sa ajunga pe mana nimanui un audi r15 sau cum naiba se cheama ala de la lemans, eu vorbesc de turisme. nu vreau sa fiu pus in aceeasi oala cu oameni ca tine sau disperatu alalalt, nu dispreturiesc audi, chiar sunt modele f reusite dar m`am saturat de incuiati ca voi, cand m`am inregistrat pe forumu asta era la moda cu bmw rullz, efectiv ma scoteau din minti, acuma probabil ca au disparut aia ori au mai crescut si s`au maturizat. apoi a venit altu ulysse care pupa mercedesu in cur peste tot, cea mai tare masina. acuma voi doi cu audi. mai era si altu cu masinile din grupu fiat dar ala era mai realist oricum. |
de-aia m-am referit la M3
|
Quote:
Ce am eu cu Audi ? Ti se pare ca vorbesc singur p'aci si discreditez in ultimul hal alt brand ca ulyse sau cine stie ce user fara nicio sansa ? Cred ca incurci oalele. |
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Macar ai simtul umorului, pacat ca nu prea ai treaba.
Totusi ca sa iti dau o mica explicatie, la PD s-a renuntat din cauza costului de fabricatie mai mare nu ca CR ar fi cine stie ce. Condu un 2TDI PD apoi un 2TDI CR sa vezi care este mai bun. Si la capitolul nazuri la motorina de la noi PD statea mai bine, si la potential de tuning. Daca din posturile mele nu ai priceput nimic referitor la Audi e un bun semn ca forumuri cu profil auto nu sunt pe gustul tau si nu ai treaba cu ele. Postul tau e unul din cele mai amuzante de pe thread, mult mai pe langa subiect comparativ cu PvD. PS: Cand nu stii nimic despre un user e bine sa arunci informatii eronate, fie referitor la varsta fie la vocabular sau altele. Daca pe mine ma depasesc unii termeni dupa spusele tale pe tine te depaseste complet gramatica de baza. Propozitia incepe cu litera mare, mai pui o virgula, una alta. |
cu ceva ajutor (mult mai mic decat in LM).Cand bagi 2.7 bar in turbo ala si concurezi cu aspirate, le mai si restrictionezi la rpm...
Acuma si motorsportul asta e relavant ca si know-how...dar daca o luam asa, ar trebui sa bagam si Ford, Citroen sau Peugeot in liga asta. |
Quote:
LA PD NU S-A RENUNTAT DIN CAUZA COSTULUI DE FABRICATIE MAI MARE, din contra a fost mentinut mult timp din cauza costurilor mici de fabricatie si profitului mare pe care il obtineau, daca nici hotii de la VAG care prostesc copii ca tine nu stiu marketing atunci nimeni nu stie....spre deosebire de tine care vorbesti din auzite si de pe net eu mai si conduc, iar diferenta intre un pd si cr este ca pd-ul trage linear pana la 4200-4500 insa este mai zgomotos si consuma ulei (doar e Audi, marca premium)....asa ca lasa nfs-ul, youtube-ul, forumurile auto si cautati o ocupatie, fa-ti o viata sociala....ca esti absolut penibil! |
Quote:
|
Quote:
Oricum am vazut cunostintele in domeniu, PD cost de fabricatie mai mic ca la CR.... Eu ma retrag, mai bine se discuta despre bambi. |
Quote:
de unde le scoti pustiule? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning