![]() |
Re: Golf 3 - '93
un - pentru oglinzi.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
O iarna lunga plina cu schimbari...
S-au schimbat 2 aripi..din care s-au eliminat semnalele si adaugat priza de MB.. S-a modificat haionul; Se mai adauga : - un set de praguri Zender... - un set de stopuri inpro clare.. - semnalizari in oglinzi full led.. - iluminare interior, ceasuri si numar full led; O Vopsire integrala: Alb Perlat; Buza Jantelor polishata.. Si la final mici retusuri + un kit ambreaj nou :twisted: ... PS: scuza-ti lipsa bandourilor de pe masina (momentan). |
poti sa-i zici Wolfie micul vampir :)) doar ca se axeaza pe bani nu pe sange :D
incearca sa rezolvi luftul de la spoilerul fata, ca e pacat.. ca in rest arata bine tare iar micile detalii sunt cele importante. multa bafta in continuare. |
se stie ca e frumoasa ;)
pe viu arata si mai bine. inca n-am prins-o pe soare sa vad perlele alea mai bine |
Quote:
Mersi, asemenea si tie ! |
Era o idee sa astupi bandourile inainte sa o vopsesti si sa o lasi fara, cred ca arata mai bine. Ce scrie pe stickerul ala de pe janta? :P
|
Quote:
|
foarte frumoasa felicitari pentru munca depusa...:shock::shock::shock:
|
foarte frumos a iesit!! respect pt munca si investitia depusa! ar merita sa schimbi numerele.. sa iei cele noi si sa le face marginea alba ! :X
|
A iesit super fain.......:-)
Cine ti-a polisat jantele?M-ar interesa si pe mine treaba:rolleyes2 |
Quote:
|
Frumos ..
|
5 Attachment(s)
+ Am adaugat si bandourile...
|
e foarte frumoasa masina, chiar imi place f mult. ce alte planuri de viitor mai ai? eventual niste distantiere ar merge foarte bine.
sa ai grija de ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning