![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
Ce se mai aude de motor Alex?
|
Cred ca pe vineri ne apucam de treaba !
|
Era si timpu, hai dreaq mai repede cu el ca vreau sa ma dau cu calibra :D .
|
Nu pot sa cred... Mie unu nu imi vine sa cred, am citit tot de la prima pagina pana la ultima si am ramas cu gura cascata.
Ce sa zic, cred ca acum stii motorul asta pe de rost DaBotta, asa ca eu zic sa nu te dai batut si sa o tii tot asa cu perseverenta si in viata ca putini sunt asa, oricum la cum suntem noi orice masina am avea tot am umbla prin ea. PSD, e simplu sa arunci cu banii si sa dai la altii sa iti faca tot, dar daca omul e pasionat si ii place sa faca el cu mainile lui nu vad de ce nu ar putea sa faca, si eu sunt la fel ca el, nu am incredere in niciun mecanic, mai ales daca nu sunt eu acolo, cel mai bun mecanic la masina proprie esti tu pt ca lucrezi pt lucrul tau si ai grija, mecanicul lucreaza sa o termine. Parerea mea. Oricum DaBotta tine-o tot asa. PS: Sper ca nu ati facut acelasi lucru si pe corrado vr6 (fost) a lu miky. :p |
Quote:
|
Deci ..... Ori suntem ori nu mai suntem. Maine (tineti-va bine) =)) . Merg sa cumpar un nou motor =)). De data asta la un pret mult prea mic. Daca totul decurge conform planurilor pe weekeend o scoatem la facut victime :)
|
Hmmmm inainte sa te duci sa il iei, treci pe la biserica, cand pleci de acolo calca in 2-3 rahati de caine, si doneaza niste bani la cersetori .... poate ai noroc de data asta :D .
Daaa la vrajitoare ai incercat sa te duci ? Poate tzi-a blestemat vre-una masina ca ii dai prea multa atentie si daia nu iese treaba :D . |
Mr. Rebegea stii bine la ce $ il cumpar. Orice ar fi ii bine venit inca un motor in familie. Ori suntem colectionari ori nu mai suntem :)). Probabil multi va socati de unde naiba am taria sa rad :)).
Aaaa sa va zic poanta ? Zilele trecute am desfacut motorul , si se pare ca au fost montate pistoanele invers , cu semnele spre volanta nu spre distributie. Dar nu ii stres , le-am scos afara si le-am pus cum trebuie si oricum batea , dar nu asa de tare. Totul ii sub control , deja ma amuza masina asta. Abia astept sa fie gata sa o scot pentru ca deja ce ii mult ii prea mult. |
la ce colectie de motoare ai facut si la ce bani ai investit trebuia sa ai un motor de mancai tot ce prindeai pe drum... da si asa ai castigat. EXPERIENTA.
|
Vezi tu , eu am experimentat pe bugetul meu. Am incercat , nu a iesit , mergem mai departe. Altii stau sa incerce altii si dupaia incearca si ei. Da eu am castigat experienta care am impartasit-o tuturor de pe acest forum. Acum sigur nimeni nu o sa se apuce sa planeze blocu si sa faca minuni de genul.
In alta ordine de idei. Astazi am dus la garaj noua inima. Am cumparat in felul urmator. Motor cu toate anexele , planetare , ECU , BC , debitmetru , si toate prostiile pentru el , cu un pret de toata jena. Sper ca saptamana asta il aruncam sus si ii dam cheie. Sa speram ca de data asta totul va fi ok. |
Quote:
si eu am trecut prin asta si e ok, atata timp cat esti constient de banii pe care ii pui la bataie in orice caz ai lasat ceva in urma, de care poate o sa beneficieze si altii cat despre planatul blocului, se prectica si este ok atata timp cat se face cu masuratori si in limitele mecanice, da nu sa iasa pistonul afara la TDC. oricum, bafta cu noul motor si sa speram ca este ce trebuie de data asta :) |
N-o pain no game!
|
Quote:
Quote:
|
sfi normal
|
Ii un C20XE cu injectoare albastre , volanta aia mare , care sigur pleaca si vine in locul ei volanta mea usurata cu ambreiajul meu nou.
Ce mi-a placut foarte mult ii ca blocul nu avea pic de ulei pe el , era mai degraba ruginit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning