![]() |
re
3 Attachment(s)
si cam asa...astra aia e cea mai tare dintre cele mai tari..simpla...suspensie jante grila si pleoape si atat ...este belea rau .Scz de calitatea pozelor o sa mai fac cand o prind
|
3 Attachment(s)
CT-06-YZF rusine!!! RTC e coleg cu tine de club si tu intrebi daca mai e in Cta? Hmmm. Daca tot am scris si eu aici (sunt destul de nou in oras si in lumea masinilor) as vrea sa pun cateva poze si sa aflu parerea despre cum arata masina mea, sunt chiar la inceput cu ea deci nu fiti prea critici :D
|
1`st .. scoate coada de \" rechin \" de pe ea e kitch ..
2`nd .. schimba lumina in bord pune una alba eventual schimba si ceasurile fa`le albe sau alta culoare .. oricum ceva diferit de fabrica 3`rd .. scoate bandourile de pe ea k dau aiurea cu vinylu` ala .. 4`th .. scoate tziganiile alea de la stropitori si in rest numai sanatate asta e parerea mea la prima vedere |
Nu fitzi prea duri cu ea....
mah oricum....inainte sa plece proprietarul in armata in fiecare seara frane de mana burn-out..linutze ...si o gramada de chestii facea... o proptea usor in gardul bisericii...... si......ii dadea frate nu gluma burn-out .........cand te uiti la ea zici ca nu poate ..dar eu am vazuto. :peace: :peace: :peace: |
Re: Masini - Made In Constantza
4 Attachment(s)
al meu :D 8)
ps> inca este intr-un proces serios de schimbare :-P |
Quote:
Quote:
ma gandisem sa-mi pun chiulasa de 16V pe al meu, sa-i mai cresc din putere, pt ca puteam s-o fac ieftin si fara prea mare bataie de cap... dar mai bine un 1.8 turbo de generatie mai noua ('99 - 2000+) |
azi diminetza cand veneam de la munca am vazut prin tomis 3 pe unde trece 305 mai susu de spalatoria aia(ptr cunoscatori) o masina belea nu am apucat sa vad ce era da era belea :D avea pe capota ceva belea si nu era autocilant era pictat. si un pic mai susu de asta era iara o masian da nu cu nr de romania iara belea si nici pe ai anu am apucat sa vad ce era :| ca merega ala cu maxi taxi ca nebunu :)))
|
Topicul e "Masini Made in Constanta" ...nu "Ce am vazut prin Constanta" ...Oricum... postul lui RasulESanatos este prea tare....mi-e si mila sa il sterg...merita pusa la dDivertisment... :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Sau poate cel care a avut-o a bagat sistemul de franare de pe calibra V6 ... si ea poate sa fie de 1.8 , 2.0 , 2.016v , 2.0 16v Ecotec , bla bla .. dar mai slabe shanse ... Merg pe V6 . |
4 Attachment(s)
am vazut si io o calibra gri metalizat cu nr strain …. cred ca de asta e vorba :arrow:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un filmuletz cu calibra ... ;)
:arrow: p.s. spune-ti si mie dc pozele ep care le uploadez se vad gen lista si nu se vad gen thumbnails... cred ca de la extensie... :???: |
calibra aia e in fiecare zii pe adamclisi .. o vad mereu cand ma duk la munci :)
|
belea calibra a cui e ...e in vreun club ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning