![]() |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie...
Stretch-urile astea arata foarte bine pe jenti cu buza lata. Sa zicem ca in loc sa incalti roata cu 245 pui stretch de 205-215. Presupun ca stretch-ul nu influenteaza demarajul si consumul la fel ca si cauciucul de 245, nu (impresia de latime fiind aceeasi dar suprafata de contact fiind mai mica)? Pentru ca m-am lovit de multe ori de beleaua demarajului mai ales la masina mea de fiecare data cand m-am gandit sa pun cauciucuri mai late, motorul fiind de 90cp deci usor influentabil de latimea cauciucurilor. Si rezistenta la uzura este aceeasi? Sau sunt mai slab rezistente? |
Depinde ce fel stau cauciucurile si ce fel se comporta in curbe... daca ai unghiul in "piramida" o sa se roada pe interior, daca ai ughiul in "v" o sa se roada pe exterior....
Un prieten la un Pajero, nu schimba cauciucurile , le inverseaza :lol: ca se rod pe interior :D Rezistenta la uzura ... nu stiu ce sa zic ... daca is mai mari ... cred ca se uzeaza mai greu ... stabilitate mai buna in curbe... dar la 90 de cp cred ca te incetineste tare... motorul fiind slabut pentru jante mari ... 16"-17" peste 205-215 ... |
2 Attachment(s)
Un set de poze cu masina si noile jante Attachment 1091201Attachment 1091202Mai multe poze gasiti aici :) http://www.foto.siteoficial.ro/?level=album&id=53 |
Acum nu mai seamana nici a aro, nici a tractor, incepe sa arate cum trebuie. Bravo valex!
|
Quote:
|
sustin si eu ideea sa o lasi mai joasa !:twisted:
o poza mai detaliata cu aripile umflate nu ai? am un deja-vu neplacut !! |
Ca s-o lase mai pe burtă, trebuie neapărat să umfle şi aripile de pe faţă... Pune nişte poze mai din apropiere cu aripile spate!...
Baftă! |
Multumesc de aprecieri, chiar imi place cum arata cu noile " cauciuce " , spun ca a fost o investitie buna , am demaraj mai bun, si-a revenit servo (chiar pot spune ca am servodirectie) si eu spun ca arata ok ca look. Cat despre coborat, asta mi-am spus si eu dupa ce au fost montate pe masina, inainte balonul talonului ocupa spatiul dintre janta si aripa, acum , nu prea am balon , insa acel gol se va umple cu noua suspensie care sper sa-mi ajunga in octombrie.
ps. Merci mult de sedinta Stefan :D |
Grija mare la borduri cu jantele astea ca e pacat de ele.
|
Momentam nu am atins nici o bordura, nici nu-mi doresc.
Aripile spate nu sunt finisate de profesionist (ma refer aici la o mana de vopsitor) , cand am sa vopsesc masina total, atunci se va accentua fiecare detaliu. |
Îţi dai seama că dacă e să atingi o bordură, mai întâi faci jantele praf şi apoi gumele!...
Doamne fereşte! |
Quote:
|
Quote:
ps. nu , nu m-ai facut curios :lol::lol: |
Veniti duminica la sv ?
|
Nu cred, cred că venim de vineri :lol: