![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Pana una alta dupa ce a facut Daniel, a chemat presa, nu se mai poate face nimic, cel putin eu trebuie sa-mi spal obrazul chiar daca nu a fost nimic , pentru ca vreau sa organizam noi competitii legale.
|
Quote:
Sa stiu daca pun si eu pe Subaru :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
imi puteti da si mie un link pe unde gasesc filmul ca pina il caut asa dureaza cam un an.
|
Quote:
|
sebastian lumea te vrea in revista ''cox''....(mii de scuze dak am facut publicitate shi nu aveam voie)...dak nu ma insel spuneai la un moment dat k negociezi cu ei...dar vrei prima coperta...shi k ashteptzi k revista sa se mai maturizeze....mie imi par o publicatzie cat de cat serioasa...shi care dupa 9 numere poate te merita shi pe tine pe coperta...presupun k ptr coperta cauta ceva spectaculos care sa vanda revista k doar de ambalajul vinde produsul...shi banuiesc k ashteptarile lor nu se regasec la mashina ta in materie de impact vizual...ashteptam sa apari....shi dak binevoieshti poate un raspuns pe aici...mii de scuze ink o dta ptr offtopic shi ptr reclama facuta...numai bine la toata lumea
|
Quote:
|
Quote:
Am cochetat cu gandul de a aparea in aceasta revsta am si vorbit sa fiu sunat sa ma vad cu ai lor sa pozeze dar au avut alte prioritati. Intradevar as vrea sa apar dar doar pe coperta. Aici mai este o problema revista lor are un linie speciala masini si femei. Mie in schimb imi plac treburile bine puse la punct, masini intre masini si femei separat. Eu atac cat se poate de serios subiectul auto si nu-mi place sa impart tema cu un alt subiect orcat de atragator ar fi. Singura publicatie in care am aparut a fost 4tuning si cand scriu cate ceva cu trimitere la adrese de pe legalracing nu inteleg de ce se cenzureaza? Mai e vorba si de o alta filozofie, eu nu vreau sa pozez in cel mai bun, cel mai tare...cea mai tare masina, nu vreau sa ma raportez la altii si nu-mi place cand se face asta.Eu cred in unicitatea si personalitatea fiecaruia. Nu vreau sa fiu stiut, sa se stie tot, vreau sa fie altii mari si tari iar eu cand apar ca prin senin sa-i domin. |
''iar eu cand apar ca prin senin sa-i domin''
Am inteles ca ai studiat psihologia...cam ce crezi? scuze pentru off topic PS: Nu o lua in nume de rau, dar incearca sa fii obiectiv si sa citesi si tu inca o data. |
Quote:
|
Sebastian ai spus ceva mai sus ca Audi nu e o platforma buna...sa iti dau niste indicii in 2003 street racing a fost castigat de un rs4 combi de 1000 hp.Masina face undeva la 8 sec 400 m .Daca vrei sa vezi acea masina sa imi zici si am sa postez filmuletul.(e cam mare deasta nu am facuto acuma)
La ora actuala cea mai rapida masina pe 400m din Europa este un Golf 4 R32 biturbo de 900 hp.Exista si filmulete cu masina(e a unei persoane din germania).Masia face sub 8 sec pe 400m.Cel mai rapid subaru din lume este in Australia si este o masina de 870 hp si face in jur de 8 sec pe 400m (modelul ca al lui Sebastian cu capacitatea de 2500 cm3).Cea mai rapida masina 0-100 este un Evo 9 care face 2,3 sec (masina este din Anglia-exista filmulete cu ia pe net).Lista poate continua ff mult dar ce am vrut eu sa spun prin ceace am enumerat mai sus este ca nu exista o platforma buna si una proasta exista o platforma buna si una si mai buna.Orice masina facuta bine este buna(chiar foarte buna).Acuma la craiova un prieten lucreaza la Cielo evo 2 care va fi cu siguranta mult mai spectaculoasa ca evo 1.Tot e sa stii foarte bine ce vrei sa faci si unde vrei sa ajungi ca sa stii de unde sa pleci. P.S. - pana vine masina lui maftei si pana o invata sa mearga cu ia si pana........astea sunt vorbe aruncate aiurea .....la ora actuala Sebastian e NR 1 in ROMANIA....lasati gargara.....omul merita laude pt ce a facut si ceace face in continuare. |
Quote:
Pana nu ne dam nu ai de unde sa sti cine e in fata. Dar nu inteleg cum oameni pun botul la vrajeala si vorbe dupa ce au vazut ca sunt dusi cu zaharelul de atata timp. Pot sa-l bat pentru ca cu Daniel maina nu era setata suficient de sus iar startul meu a fost total defectuos. Oricum in cca 3 luni o sa pot batea orice masina de cca 1000cp, kitul e pe drum. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning