![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Nu ai citit bine!!!
370kmh pe 1600m!!!Cu Start dupa loc. |
Am inteles acum
|
Ok, oricum personal as schimba oricand Supra cu un Veyron:))
Chiar daca intre anumite viteze ar fi Supra mai rapida....as schimba munca mea de ani de zile cu acea a zecilor de ingineri de la VW/bugatti:) Nu gasesc din pacate nici un candidat si nici bani nu am!!! Asta e visam si lucram la ce avem. |
veyronu e o uzina pe 4 roti iti dai seama....cata tehnologie exista acolo si milioane de euro...eu apreciez din alt pct de vedere masinile si pentru uz personal, daca as avea power overwhelming, mi-as lua zonda r in fata unui veyron oricand :)
|
Quote:
|
Deja va intinteti,eu vreau doar supra lui Virigiil :D
|
Quote:
Insa acest fapt are rolul de a reconsolida marca BUGATII, ramasa un pic in urma. Dar nu va mai dura mult si cu siguranta si Bugatti va adopta solutia Porsche - masini sport la pret redus - gen BOXSTER, anuntand in urma cu ceva timp ideea unui BABY VEYRON cu motor de 2.0 TFSI!!!!!!!! MARKETINGUL ASTA BATA-L VINA! |
boxster nu e o masina sport...
|
2.0TFSi ul ajunge destul de usor la 400 cp si cu quattro si cu un dsg si o caroserie usoara face minuni :)
|
Eu cred ca aici este vorba despre Supra lui Virgil,voi ce credeti ? :lol:
|
Quote:
Fiind foarte frig afara m-am bagat in ateliar langa Supra si dupa ce am scos motorul afara am dat jos si Galeria de evacuare,turbo admisia...vine chiulasa si probabil baia de ulei:)) Ma plictisesc acasa de sarbatori , am prea mult timp liber si nu sunt obisnuit cu asta:)) Asa ca intru pana la primavara intr-un mare santier: De data asta intru insa ceva mai profesional la lucru, toate piesele noi vor fi calculate pe un program 3D si construite la fel dupa care vor fi facute primele piese . In asta intra o admisie noua ,un Turbo si o galerie de evacuare ,sistemul de injectie,la fel si chiulasa care este deja in lucru........ Toate astea vor fi facute de viitorul producator de piese tuning vp900 !!! In spatele acestei firme sunt mai multe persoane (ingineri ,constructori auto,programatori,sponzori..etc. Printre aceste persoane m-am bagat si eu dupa multe discuti cu persoane care m-au convins ca majoritatea pieselor dupa piata sunt facut pt profit,nu pt performanta.... Mai ales ca am simtit de multe ori pe pielea mea ce insemana sa crezi in internet:(( In primavara anului urmator voi aparea cu mai multe detali si binenteles cu un nume nou pe Supra!! Acum trebuie sa fac reclama la o firma nu mai sunt o persoana privata:) |
Quote:
Mult noroc in ceea ce faci.... sper sa-ti iasa varianta asta cu mai multi asociati implicati in proiectul asta. Ai un target nou de putere / transmisie - etc ? :D |
Quote:
Transmisia va ramane momentan la fel insa la putere sper sa scot cu ca 1000-1500U/min totul mai jos si binenteles cei 1200Cp programati, posibil sa iasa si mai mult:) Peste cateva luni vom sti rezultatul exact. |
ce se aude e foarte interesant, bafta cu proiectu . deja se anunta un an nou cu performante pentru tine.
spor la munca ! |
Cu provocarile cum ramane?
Bafta la modificari, sa ne arati rezultatul. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning