Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Madalyn Boss (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/84957-machetele-mele-madalyn-boss.html)

e30_eVG3n 31-03-10 21:23

Re: Machetele mele - Madalyn Boss

Dragut Duster-ul! De avut in colectie macheta;-) Ca si masina insa ma abtin... nici, nici...

Dark Side 31-03-10 21:45

Model... mediocru. Nu ai de ce sa iei acest model decat daca ai colectie de modele romanesti sau esti fan Dacia. Design-ul e Nissan la spate dar la fata (adica unde cred eu ca trebuia mai mult acest design) nu mai e. Deci e uratica si poate potenta in off-road (un gand spre ARO).

THUNDER77 31-03-10 22:15

Nu cred ca este musai sa ai modele romanesti in colectie sau sa fii fan Dacia....eu unul nu sunt , dar totusi o vreau langa Sandero-ul din colectie pentru ca e masina romaneasca pur si simplu ! Pana la urma e chestie de gusturi , iar in alta ordine de idei este vorba de mandrie nationala ( nu ma considerati nebun sau patetic ) sa vezi o macheta de masina romaneasca alaturi de machete de Lambo' , Ferrari , Mercedes , Bmw etc. La naiba fratilor , haideti sa nu dam in snobismul cras de care e plina Romania ca nu ne-am nascut numai cu Ferrari sau alte "traznai" in curtea casei sau in fata blocului ! Sorry de off ! On topic , Mada felicitari pentru macheta , o voi avea si eu in curand , iar despre masina 1/1 o sa va pot impartasi impresii cand o sa merg la teste cu ea ;) Bafta all !

andrew 46 01-04-10 09:37

foarte tare dusterul macheta..
nu am mai vazut pe nicaieri, nici nu stiam ca se produce.

bafta

ciprian_f 01-04-10 10:44

cum n-ai mai vazut? sunt pe toate drumurile si toate forumurile cu duiumul. raritatile de pe forum nu le vedeti, numai machetele comune sunt greu de gasit:rolleyes2

makvld 01-04-10 20:37

Quote:

Originally Posted by Madalyn Boss (Post 3235666)
Dacia Duster
Producator: Solido
Scara: 1/43

destul de reusita macheta...pacat ca nu se fac modele de dacii mai noi si la scara mai mare:(

Dark Side 01-04-10 21:29

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3238554)
cum n-ai mai vazut? sunt pe toate drumurile si toate forumurile cu duiumul. raritatile de pe forum nu le vedeti, numai machetele comune sunt greu de gasit:rolleyes2

Good point !
Mai am ceva de adaugat: Daca cineva o sa faca versiunea de curse pe zapada o iau eu. Pe asta nu....

Madalyn Boss 04-04-10 21:06

8 Attachment(s)
Poza de grup, cu ce am pana acum Dacia, Logan, R12, R8 :D

X1190 04-04-10 21:39

waw :shock: :shock:..
de unde ai Duster?
e foarte frumos...

Madalyn Boss 04-04-10 22:47

ms ... de pe internet :D e plin de asa ceva !

model collector 04-04-10 23:33

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3237470)
Nu cred ca este musai sa ai modele romanesti in colectie sau sa fii fan Dacia....eu unul nu sunt , dar totusi o vreau langa Sandero-ul din colectie pentru ca e masina romaneasca pur si simplu ! Pana la urma e chestie de gusturi , iar in alta ordine de idei este vorba de mandrie nationala ( nu ma considerati nebun sau patetic ) sa vezi o macheta de masina romaneasca alaturi de machete de Lambo' , Ferrari , Mercedes , Bmw etc. La naiba fratilor , haideti sa nu dam in snobismul cras de care e plina Romania ca nu ne-am nascut numai cu Ferrari sau alte "traznai" in curtea casei sau in fata blocului ! Sorry de off ! On topic , Mada felicitari pentru macheta , o voi avea si eu in curand , iar despre masina 1/1 o sa va pot impartasi impresii cand o sa merg la teste cu ea ;) Bafta all !

Nu cred ca e cazul sa te superi, omul a spus ca e nasol modelul ca macheta mai mult ca probabil. Alegerea de a nu-ti placea un model autohton nu cred ca te face snob. Sa fim seriosi Dacia nu face concurenta masinilor frumoase si cu o tehnica de ultima generatie, asa ca nu prea ma face sa fiu mandru de ceva in acest sens. Sunt mandru doar cand o vad condusa pe strazile Europei de Vest si stiu ca vine din tara mea. Eu voi fi mandru cand va ajunge ce este Skoda pentru VW, dar cred ca totusi Dacia este doar modelul ieftin care ne aduce bani pentru cei de la Renault si mereu va fi asa.

GrAnDe 05-04-10 11:05

Lipseste Sandero :-P

Madalyn Boss 05-04-10 19:44

da lipseste ... :D dar vor urma si altele printre care si Sandero ... dar momentan alte prioritati :D

Madalyn Boss 23-04-10 23:50

2 Attachment(s)
Mercedes 1/18 Anson :D

DrifterGT 24-04-10 02:12

WoW ... nu am cuvinte frumoase machete ,am vazut ca ai un model (sau mai multe) de la Fabbri , de unde le-ai luat ? eu tocmai din U.S.A de pe ebay , poate imi dai un pont de undeva de mai aproape ca dureaza prea mult :) , imi plac toate modelele :)

All times are GMT +2. The time now is 04:56.

- Copyright 2026 4Tuning