![]() |
Re: Machetele mele - Madalyn Boss
Dragut Duster-ul! De avut in colectie macheta;-) Ca si masina insa ma abtin... nici, nici...
|
Model... mediocru. Nu ai de ce sa iei acest model decat daca ai colectie de modele romanesti sau esti fan Dacia. Design-ul e Nissan la spate dar la fata (adica unde cred eu ca trebuia mai mult acest design) nu mai e. Deci e uratica si poate potenta in off-road (un gand spre ARO).
|
Nu cred ca este musai sa ai modele romanesti in colectie sau sa fii fan Dacia....eu unul nu sunt , dar totusi o vreau langa Sandero-ul din colectie pentru ca e masina romaneasca pur si simplu ! Pana la urma e chestie de gusturi , iar in alta ordine de idei este vorba de mandrie nationala ( nu ma considerati nebun sau patetic ) sa vezi o macheta de masina romaneasca alaturi de machete de Lambo' , Ferrari , Mercedes , Bmw etc. La naiba fratilor , haideti sa nu dam in snobismul cras de care e plina Romania ca nu ne-am nascut numai cu Ferrari sau alte "traznai" in curtea casei sau in fata blocului ! Sorry de off ! On topic , Mada felicitari pentru macheta , o voi avea si eu in curand , iar despre masina 1/1 o sa va pot impartasi impresii cand o sa merg la teste cu ea ;) Bafta all !
|
foarte tare dusterul macheta..
nu am mai vazut pe nicaieri, nici nu stiam ca se produce. bafta |
cum n-ai mai vazut? sunt pe toate drumurile si toate forumurile cu duiumul. raritatile de pe forum nu le vedeti, numai machetele comune sunt greu de gasit:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Mai am ceva de adaugat: Daca cineva o sa faca versiunea de curse pe zapada o iau eu. Pe asta nu.... |
8 Attachment(s)
Poza de grup, cu ce am pana acum Dacia, Logan, R12, R8 :D
|
waw :shock: :shock:..
de unde ai Duster? e foarte frumos... |
ms ... de pe internet :D e plin de asa ceva !
|
Quote:
|
Lipseste Sandero :-P
|
da lipseste ... :D dar vor urma si altele printre care si Sandero ... dar momentan alte prioritati :D
|
2 Attachment(s)
Mercedes 1/18 Anson :D
|
WoW ... nu am cuvinte frumoase machete ,am vazut ca ai un model (sau mai multe) de la Fabbri , de unde le-ai luat ? eu tocmai din U.S.A de pe ebay , poate imi dai un pont de undeva de mai aproape ca dureaza prea mult :) , imi plac toate modelele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning